Canım senin beslenme çözümleyebilirsin bu işi.,
Emziriyosun dimi.
İshal yapıcak şeyler ye.
MEsela sıcak suyla bal karıştır iç.
Yaa bu arada kavun belki sizde bişey yapmaz biraz da psikolojik korkma.
Belki de benim çocuğun o gün huzursuz bi günüydü ben kavuna bağladım.
babası yastığa uzunlamasına yatırıp koltuga koymus benım kız uykusunda cok korkuyor hareket ediyor edınce dönmüş az kafasında kızarıklık var onun dısında benım karnım agrıyordu sürekli gaz falan vardı bırde baktım cocuk da aynı dünden beri uyumadı sütü kesmeyi düşünüyorum 2 3 gün
Bende de ayni dert var canim. Kucagimda derin derin uyuyor ana birakinca sanki hic uyumuyomus gibi aninda uyaniyor. Derin uykuya da bir daha dalamiyor. Doymuyordur dediler ama alakasi yok bence. Cok emzirince de kusutor deli gibi. Nedir bu derin uyku derdi anlamadim?!
ay benimki de aynen öyle uyuma özürlü sabah 6 ya dogru uyandı şimdi zorla uyuttum birazdan kalkar küçücük bebek bebek dediğin uyur bunun gözler fıldır fıldır
canım çok geçmiş olsun.
bana kalırsa gaz yüzünden memeyi kesme.
kızlar benimkide beni dün gece deli etti gaz sancısı gündüzleri pek olmuyor niye acaba dün gece 3 ten 6 ya kadar huzursuzlandı en sonunda yıkadım uyudu yıkanınca uyuyo bu hep yıkıycakmıyım ben ya
canım ben dün milupa gece çayından verdim baya uyudu ilk defa ama sonra rahatsızlandı uyumadı yine istersen bir dene çayı
kizlar ben veriyorum emzigini ayagimda minik minik salliyorum ki ben sallamaya ne kadar karsi bir insandim.. ama davulun sesi uzaktan hos gelirmis.. yasamadan bilinmiyor malesef bebek buyutmenin zorluklari.. iyice dalinca da yatagina aliyorum..
ay benimki de aynen öyle uyuma özürlü sabah 6 ya dogru uyandı şimdi zorla uyuttum birazdan kalkar küçücük bebek bebek dediğin uyur bunun gözler fıldır fıldır
emzik uykuya gecerken hep agzinda. Kucagimda salliyorum daliyo uykuya. Yatagina koyunca 5-10 dak sonra uyaniyor. Ya emzigi dusuyor ya gaz geliyorya eli yuzune carpiyor. Zaten surekli kipir kipir. Gozler surekli acilma eyiliminde. Annem esim ben herkes uyutmaya calisiyor oglumu ama henuz basarili olan olmadi.
Banyoda da aglamaktan yikiyoruz ortaligi. Kesintisiz 1-2 saat agladiktan sonra sesi kalmiyor ve baygin bir sekilde uyuyakaliyor. Ondan sonra da emzirmek icin bile uyandiramiyorum. Mesela dun saat 4 te emdi 6 gibi banyo yapti ve sonra mememde 3 dak emdikten sonra uyudu kaldi. Ne yaptiysak uyandiramadik ve en son gece 12 de bi sekilde uyandirmayi basardik. Boylece 8 saat emmemis 5 saat falan da kesintisiz uyumus oldu.
Ne yapacagimi sasirdim artik yaaaa ne kadar zormus bebislerin dilinden anlamak
evde süpürülüp silinmesi lazım biri gelip yapsa çok minnettar olurdum ya hiç yapasım yok dün bir ton ütü yaptım onlar katlanıcak balkon yıkanıcak siz ne yapıyosunuz ev işlerini
emzik uykuya gecerken hep agzinda. Kucagimda salliyorum daliyo uykuya. Yatagina koyunca 5-10 dak sonra uyaniyor. Ya emzigi dusuyor ya gaz geliyorya eli yuzune carpiyor. Zaten surekli kipir kipir. Gozler surekli acilma eyiliminde. Annem esim ben herkes uyutmaya calisiyor oglumu ama henuz basarili olan olmadi.
Banyoda da aglamaktan yikiyoruz ortaligi. Kesintisiz 1-2 saat agladiktan sonra sesi kalmiyor ve baygin bir sekilde uyuyakaliyor. Ondan sonra da emzirmek icin bile uyandiramiyorum. Mesela dun saat 4 te emdi 6 gibi banyo yapti ve sonra mememde 3 dak emdikten sonra uyudu kaldi. Ne yaptiysak uyandiramadik ve en son gece 12 de bi sekilde uyandirmayi basardik. Boylece 8 saat emmemis 5 saat falan da kesintisiz uyumus oldu.
Ne yapacagimi sasirdim artik yaaaa ne kadar zormus bebislerin dilinden anlamak
evde süpürülüp silinmesi lazım biri gelip yapsa çok minnettar olurdum ya hiç yapasım yok dün bir ton ütü yaptım onlar katlanıcak balkon yıkanıcak siz ne yapıyosunuz ev işlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?