canım hava değişimi sanmıyorum çünkü ben daha çıkmıyorum korkudan bi akşam çıktık burnumdan geldi daha da cesaretim kalmadı çıkmaya
bişey sorucam hazır mamalar ne kadar zamanda tüketilmeli oda sıcaklığında belirli bi kalma süresi varmı
benim kıza kaç çeşit aldıysam itiraz etti en son nuk un kauçuk olanını aldı onuda 2 hafta uğraştım tutturmak için sonunda pes etti..aldı bebeklerin tercihine göçre değişiyor ama en çok satan ve tercih edilen nuk ama ben derimki her zaman silikondan yana olun kauçuklar çok sağlıklı olmuyor sürekli kaynatma durumu var çok toz kapıyor..kızlar ben oğluma emzik alcam da..kullananlar hangisini önerir? damaklı-damaksız,slikon-kauçuk??hangisini ve ne marka kullanıyosunuz?
ortamı değiştirgazı yok karnıda tok sebebini bilmiyorum genelde gece yapıyo dalamıyo uykuya
kızlar bebeğim koltuktan düştü eşim yastıga düzgün koymamıs bır ıkı dakıka agladı sustu birsey olur mu ya
iyi geceler kızlar...
eşim ve kızım uyudu bende bir bakayım dedim..
bugün iyiyiz çok şükür...
kızımın ağzı pamukçuk oldu, ememiyordu 1-2 gündür. doktr damla verdi birde karbonatlı su ile siliyoruz ağzındaki pamukçukları. bugün biraz daha iyi. aklınızda bulunsun emerken birden ağlamaya başlıyorsa sonra yine memeyi alıp yine ağlıyorsa ağzının içini ir kontrol edin.. biz erken keşfettik çok şükür.. fark edilmezse tedavisi güçleşiyor çünkü...
gürsoy vanım çok geçmiş olsun bebeğin dönebiliyor mu k düştü koltuktan?
geçmiş olsun
myline
biz her pazar olduğu gibi bu pazarda yalnızız.
biz çıktık gezdik valla oturmadık evde dışarı çıkınca halamızla babaannemizde geldi 4 kişi olduk konuşa konuşa 2-3 saati geçirmişik barış acıkıp ağlayınca eve döndük ohaoldumsmile
benimki pek yaramaz uyumakta zorlanıyoruz dalamıyoruz napçam bilmiyorum
Bende de ayni dert var canim. Kucagimda derin derin uyuyor ana birakinca sanki hic uyumuyomus gibi aninda uyaniyor. Derin uykuya da bir daha dalamiyor. Doymuyordur dediler ama alakasi yok bence. Cok emzirince de kusutor deli gibi. Nedir bu derin uyku derdi anlamadim?!
Slm kızlar,
İlk defa yorgun bir gece geçirdik.
Sebebi de KAVUN
O kadar uğraştırdı ki o kavun bizi hemen size de yazayım dedim.
Dün canım çekti gaz yaptığını bilmeme rağmen biraz kavun yedim hem de soğuk.
Sen misin onu yiyen yavrum gazmana dönüştü.
Yani ben bu kadar da çok etkileyeceğini düşünmemiştim.
Normalde Rüzgar gaz sancıları yaşayan bi bebek değil.
Ama dün gece nasıl kıvrandı canım görseniz.
Pırt pırt alttan gaz çıkarma da hiç bitmedi.
Bi tane yapıyo hıh tamam bitti rahatladı diyoruz nerdeeeeeeee.
Ah kızlar siz siz olun o kavunu evin içine bile sokmayın ben bundan sonra öyle yapıcam.
şaka gibi. şimdi koca bir tabak kavun yedimmmmm !!! yemez olaydım
benim kızımda kabızlık sorunu var, fitil yaptığım gün ve ertesi gün yaptı kakasını. ama 2 gündür yine tık yok. kıpkırmızı ıkınıyo uyurken bilene yapabilirim yaaa.. hep fitil vermek de iyi değilmiş, kronik kabızlığa alışkanlığa yol açıyormuş... yok mu çaresi bunun ??
kızlar ben oğluma emzik alcam da..kullananlar hangisini önerir? damaklı-damaksız,slikon-kauçuk??hangisini ve ne marka kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?