kızlar kızım şimdi uyudu... bakalım ne kadar sürecek.
benim yığınla ütüm var, ev dandini toplamam lazım ama yok önce biraz oturacağım dedim artık...
betim benzim attı zaten 10 dk kendime vakit ayırayım bari...
sizler nasılsınız bakalım?
neeeeee ev isi mi? bebekle isim bitmiyor ki ev isine sira gelsin.. sadece mutfagim ve kapali balkonum temiz.. onun disinda bende dahil hersey dandini.. bu kiz benim elimi kolumu dilimi her bir yerimi bagladi.. basiretim baglandi remen.. uyku yok, dinlenme yok 7/24 mesai yaptiriyor bana.. 30 gundur evimde ilk defa yemek yaptim dun.. bu hallere dusecegim aklimin ucuna gelmezdi.. utu yapmak benim icin cok lux bundan sonra.. yemin ediyorum wc'ye gitmeye vaktim yok..
Benım kızımda acayıp şekılde kucakcı.. uyanıkken 5 dakıka yattıgını gormedım... bırde hergun aksam7 den gece 1 e kdr nobetımız var.. asla uyukuya dalamıyor ve acayıp mız mız.. hayırlısıyla 4o mız bır cıksın bakalım.. herkes bebek 40nı beklermıs dıyor.. umarım sakin huzurlu oluruz..
ALLAH hepımızın yardımcısı olsun.. nerdeyse ayakta uyuyorum artık.. evle fln alakam kalmadı.. her yer berbat durumdamafoldumben
kızlar, facebook ta doktor sitesi uygulama açmış.günlük 1 soru sorabiliyoruz.her tür branş var. isterseniz linkini atabilirim.
Kızlar merhabalar ben geldim yine işteyim..İşler yoğun olduğu için yardıma geldim..Kızımı babaannesi bakıyor...Çok zor oluyor onu bırakmak(
Sürekli emmek istiyor daha doğrusu sürekli memede dursun istiyor...Memeyle kavga etmeye bile başladı.Gaz sorunumuz bizimde var Zinco diye bir ilacımız var gün içinde veriyorum iyi geliyor...Cuma günü Verem ve Karma aşılarımız vardı onları yaptırdık ama zorlandı birazcık kuzucum kolunu kaldıramadı(...3 gün banyo yaptırmayın dediler yaptırmadık bizde ama yavrum hergün yıkanmaya alışıktı bu sabah yaptırdık ohh bir rahatladı çook seviyor yıkanmayı...
kızlar, facebook ta doktor sitesi uygulama açmış.günlük 1 soru sorabiliyoruz.her tür branş var. isterseniz linkini atabilirim.
Gürsoy bebişin nasıl oldu iyi mi...
ii canım bir sorun yok gibi görünüyor şmdi kucağımda ıkınmaktan fırsat kalırsa gözünü kapatıyor
Site mi yavaş , yoksa net mi anlamadım, sizde de sayfalar yavaş mı açılıyor, sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?