2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar. bizde de aynı sorun var. gündüz hiç uyumuyo. sürekli emiyo. onun dışında da sürekli omzumda oturmama izin vermiyo. başkasında da durmuyo. napcamı şaşırdım

nazocum bizde aynıyız canım iş yapılacak bebişin gazı var

gece 12 de bizim mesai başlıyo diyorum kendi kendime

Kızlar benim bebis gunduzleir herzamanki yatagında yatak odasında uyuyor aglayınca ben koşup bakıyorum onceleri uyuttukran 10 dk sonra ağlardı ben de koşa koşa kucağıma alırdım . Şimdi aglayınca eger gazını almıssam altını degistirmissem oylesine aglıyorsa kısık sesle tatlı biseyler soyleyıp yatagını sallıyorum . Anladım ki korktugu ıcın aglıyor .. Zaten bi anda kapalı gozlerle agladıgı ıcın hop diye kucaga alınınca daha bi korkuya tavsiye ederim . Sımdi aynı seyi yaptı sesımı duyup yatagı hafıf hafıf sallayınca gozlerini hafıfce actı benı gorunce rahat etti yine uykuya daldi ..

Bu arada burda bı arkadas yazmıstı bebegın poposu ıslak mendilden kırmızı oluyor diye ben de artık gunde 1 - 2 defa lavoboda poposunu yıkıyorum ve her bez acısımda mutlaka pişik kremi suruyorum . Poposundaki Kırmızılık azaldı Ve her gun banyo yaptırıp ozellıkle kıvrım yerlerını guzelce yıkıyorum . . Zinco damlayı da onceleri gun aşırı bir kez verirdim simdi gunde 3 defa verıyorum . Cocugun gaz icin kıvranmasından ıyıdır ..

Bebişim meme alıyor Nuk marka kullanıyoruz almak istemezde agzına memeyi verdikten sonra işaret parmagıma memenin ustune hafif hafif vuruyorum ve ona dogru ittiriyorum anne memesinin gidip gelmesi gibi yapıyorum ozaman alıyor.

Slm, oğlumun altını değiştirdim, emdirdim şimdi uyuyor mışıl mışıl,

oğluşum gündüzleri 2 saatte bir tek memeyi emiyor akşamları ise iki memeyi emiyor 3-4 saat kadar uyuyor.. Yeni keşfettik iyi oldu yani..:1closedeyes:

bizim bebiş beslendikten sonra yine ağlamaya başladı küvetinde yarımsaat sünger ve şampuğanla masaj yapıp yıkadım şimdi uyuyo
bebeği benim gibi banyoyla sakinleşen varmıdır acaba ömrüm bayodamı geçicek

Benım kızımda acayıp şekılde kucakcı.. uyanıkken 5 dakıka yattıgını gormedım... bırde hergun aksam7 den gece 1 e kdr nobetımız var.. asla uyukuya dalamıyor ve acayıp mız mız.. hayırlısıyla 4o mız bır cıksın bakalım.. herkes bebek 40nı beklermıs dıyor.. umarım sakin huzurlu oluruz..
ALLAH hepımızın yardımcısı olsun.. nerdeyse ayakta uyuyorum artık.. evle fln alakam kalmadı.. her yer berbat durumdamafoldumben

canım kırkının çıkmasıyla iş bitmiyormuş.ben bizzat yaşadım.kızım 2 aylık fakat hala mızmız.normalde bir bebeğin altı temiz karnı toksa hemen uyuması lazım.yada ne bileyim yattığı yerde sesiz sakin bakınması lazım.ama nerde.gaz problemimiz var karın ağrımız var.allahtan geceleri uyku düzenimiz biraz normale dönüyor.bu bile sevindirmeye yetiyor beni.zombi gibiydim resmen.iki ayaklı inek gibisempatiksalakcinni

Kızlar merhabalar ben geldim yine işteyim..İşler yoğun olduğu için yardıma geldim..Kızımı babaannesi bakıyor...Çok zor oluyor onu bırakmak(
Sürekli emmek istiyor daha doğrusu sürekli memede dursun istiyor...Memeyle kavga etmeye bile başladı.Gaz sorunumuz bizimde var Zinco diye bir ilacımız var gün içinde veriyorum iyi geliyor...Cuma günü Verem ve Karma aşılarımız vardı onları yaptırdık ama zorlandı birazcık kuzucum kolunu kaldıramadı(...3 gün banyo yaptırmayın dediler yaptırmadık bizde ama yavrum hergün yıkanmaya alışıktı bu sabah yaptırdık ohh bir rahatladı çook seviyor yıkanmayı...

kızlar, facebook ta doktor sitesi uygulama açmış.günlük 1 soru sorabiliyoruz.her tür branş var. isterseniz linkini atabilirim.

kızlar, facebook ta doktor sitesi uygulama açmış.günlük 1 soru sorabiliyoruz.her tür branş var. isterseniz linkini atabilirim.

Ben o siteye üyeyim de soru soruyorsunda cevap alamıyorsun sonra da soru zaman aşımına uğruyor yani sorduğumuz soruyla kalıyoruz..:umursamaz:

Bu kadar erken zamanda çalışmanın ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum gerçekten işin zor..Benimde erken işe gitme durumu olsa asla gidemezdim herhalde.Çünkü sürekli emmek istiyor. Allahtan 6 ay çalışmıyacam.
Bizimkiside yıkanmayı çok seviyor yıkanınca daha güzel uyuyor..

slm temmuz anneleri NASILSINIZ SİZ VE BEBİŞLER UMARIM HERKEZ İYİYİDİR.GÜRSOY BEBGİNE VE SANA GEÇMİŞ OLSUN ALLAH KORUR ONU MERAK ETME AMA içinin rahat etmesi için doktora göster bencede.bizi sorarsanız iyiyiz çok sükür kızımla biraz temizlik yapıyorum bayram temizligi oturma odamın ve salonumun koltuk ve halılarını sildim sandalyelerimi başka bişey yapmadım hergün bir yeri az az temizliyorum.dün ifatrdan beri sular ksik bizim semtin öldüm susuzluktan bulaşık yıgılı banyo yapamadık leş gibi heryer susuzluk çokkkkkkkkk zor.neyse benim ondan başka sıkıntım su ben geçen gün bebgime 2 gün emzik tutturdum nukun damaklı kauçugunu ama bu sıralar yine emmiyor.geçen emen çocuk almıyor çıldıracagım yaww çok rahat ettim o günler arkadaslar nasıl alıştıracagım bu emzige siz neler yapıyorsunuz bu emzigi dogar dogmazmı vermek lazımdı simdi alışmazmı bana cevap yazın ben bunu taktım kafaya ya emecek ya emecek yoksa halim harapppp.dün dısarı çıktık chicchonun ortadontik kauçugunu aldık bide wee nin damaklısını aldım su an dört emzik var elimde ve nukun dışında onuda 2 gün dışında hiç almadı.siz ne yaptınız nasıl EMZİGE ALIŞTIRDINIZ VEDE SU SAATTEN SONRA BENİM KIZ ALIRMI EMZİGİ 40 CIKTI BİZİMKİNİN BU ARADA ACİLLLL CEVAPPP BEKLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…