2010 Temmuz Anneleri : )

benim kızı babaannesi yıkıyor zaten evi çok yakın...hergün ya da günaşırı uğruyor yıkamak ve sevmek için..

gerçi bıraksa biz eşimle yıkarız (2 kere yıkadık) ama babaanne yıkama işine çok kaptırdı kendini..:)
bende birşey demiyorum..tel açıyor geliyorum yıkamak için diye uyumuyorsa gel diyorum:)
tek başıma yıkayamam ama kayıyor ...

geçmiş olsun canım umarım bişeyi çıkmaz merak etme annesi..

kızlar sız tek basınıza yıkayabılıyomusunuz bebegınızı

ben yıkıyorum ama gece uyusun diye 6-7 gibi yaptırıyoruz eşimle.onun gelmesini bekliyorum. gün içindemi yapsam acaba bazen huysuz oluyor sıcakmı geliyoki.
ama şu an kısa kollu, elleri üşümüş gibi, hava sıcak oysaki...

canım çok geçmiş olsun

kızlar gögüs pedi hangi marka kullanıyorsunuz?lansinoh kullanan var mı?tavsiye edermisiniz?

Bebedor kullanıyorum gogus pedi . Ayy ben de abut cubura daldım yaa hep biseyler yemek istıyorum allahtan 57 kiloya indim 5 kılom var ama boyle giderse veremicem gibi : ((

Geçmisi okudum oku oku bitiremedim valla tabi oğluşum fırsat vermediği icin ancak yazabılıyorum : )) Herkes ninnilerini yazmiş bende yazayım . Biz eşimle bebişimize Papino diyoruz bi futbolcuymus eşim bide Brezilyali dıyor : )))

Bu ninni ana yadigari annem de bana soylerdi bende oglusuma soyluyorum ;

Uyusunda büyüsün nenni
Tıpış tıpiş yürüsün ne neniii
Kov bostancı dahanyi yemesin lahanayı
e eee eee eee ee

Dandini dandini danalı bebek
Elleri kolları kınalı bebek
Benim de yavrum cicili bebek
Ee eee eee ee

kızlar selam
kızım bugün hiç memede kalmıyor. 5 dk emip bırakıyor. sonra da almıyor tekrar. emmeyi bırakacak diye korkuyorum. hiç böyle yapmazdı ne oldu anlamadım. karnı da doymuyor heralde akşamdan beri kakasını da yapmadı. biraz moralim bozuk yani.

bizim 3,5 gün oldu yapmıyor,şuruba başladık dün akşam yapsın diye dua ediyorum resmen

kızlar 2-3. aylarında ses ve hareketlere artık ilgi duymaya başlıyor bebişlerimiz. oyuncak ya da çıngırak türü şeyleriniz var mı, alacak mısınız ya da?

Bende doktora sorucaktım bu hafta bızımkının de ellerı bazen de ayakları soguk oluyor hemen bıseyler gıydırıyorum usuyo dıye . banyoyu aksam yaptırıyoruz gece iyi uyuması ıcın .

bende yine emzirdim gazını çıkarmak içinde kaldırıp sırtını okşamadım kusmasın diye bu s eferde yattığı yerde kustu kızım. yine aç uyuyor. bende sanırım halsiz düştm ateşim yok ama hem üşüyorum hemde ateşim varmış gibi yüzümden ateş çıkıyor.

kızlar 2-3. aylarında ses ve hareketlere artık ilgi duymaya başlıyor bebişlerimiz. oyuncak ya da çıngırak türü şeyleriniz var mı, alacak mısınız ya da?

evet canım ben 2-3 tane çıngırak tarz birşeyler almıştım..
oynatıyorum sallayınca gözleriyle takip ediyor ve gülüyor..
tabii henüz elleriyle tutma durumu yok..

sonbaharcım geçmiş olsun bu arada canım

Dikkat et cnm vermeye çalış yoksa göğüslerin süt dolar ve ateş yapar . biz onceki gün aksam 9 da iftardan sonra eşimle gezmeye cıktık bi kafede 11 e kadar oturduk o saate kadar emzırmedım evde bı kere emzırdım gece de az emdıgı ıcın dun ateşlendim .
Soguk havlu kompleksıyle zor düşürdüm . Butun eklem yerlerim agrıdı sonra sol gogsumun kenar kısmının acıdıgını farkettim meger süt kanalım tıkanmıs allahtan farkettim yoksa başıma iş acardı . bugun hep o gogsumle masaj yapa yapa verdim . actım kanalı bugun rahatım ateş ve agrı yok cok şükür .

Ben henuz almadım . Sadece park yatagın muzıgını dınlıyo ama ona bıle tepkı verıyor gozunu ondan alamıyor bazen annesı o sanıcak dıye dusunmuyo degılım
Alırım ben yakın zamanda .
Sonbahar emzıremedıysen dıkkat et cnm ateş yapabılır .

sağolun kızlar penye battaniyeye sardım kucağımda emzik emiyor bi gözü açık uyuyormu anlamıyorumki bugün kollarım kopmazsa birdaha hiç kopmaz kucağımdan bıraktığım an hemen ağlıyor bugün hasta diye bende bırakmıyorum 1 günde alışmaz herhalde kucağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…