2010 Temmuz Anneleri : )

ohhhh valla iyi kaynatmışınız:)))

ülkerin maltanası çıkmış..alkolsüz vitamalt gibi yani hem daha ucuz :))deneyebilrsin canım..tadıda hoşş..1,30 kuruş

kızlar ben kraftın minderini almıştım..
üzerinde ayıcıklar falan asılıyor..zeynebi ona yatırıyorum onlara bakıyor,gülüyor,inceliyor
gazı olmazsa işim varsa ona yatırıyorum sesi çıkmıyor maşallah

kızlar bi gittim geldim 4,5 sayfa ilerlemiş oku oku bitmedi. kızım şuan uyuyor gelirken takside uyudu. ama kolum koptu. taşıma koltuğunda durmadı kolumda sallaya sallaya hastanede sakinleştirdim o ağladıkç hastane yankılanıyordu ama panik yapmadım bu sefer serin kanlı olmaya çalıştım. muayene etti sırtını göğsünü dinledi doktor korkulacak birşey yok dedi. ya basit bir üşütme , ya idrar yolu enfeksiyonu ya da reflü var dedi. idrar torbası yapıştırdılar kızımın bezinin içine eğer içinde birikirse babası yarın tahlile götürcek. idrar yolu enfeksiyonu yoksa ve 2. ayda yine kilo artışı olmazsa reflü var dicem dedi. sütün yapıyor olabilir dedi. reflülü bebekler için mama varmış onu alırsın dedi ama 2. ayın sonundaki kilo artışına göre bakacakmış. şimdi aç aç uyuyor. üzülüyorum amaelden birşey gelmiyor.

çok geçmiş olsun canım üzülmee sakınn iyileşir benim prensesim resimde maşallahı wardıı nazarlar değmiştir prensese..

kızlar çok acele bişiii sormam lazım milupanın papatya çayını kullanan varmı ne kadar weriyosunuz bebeğe ve faydası oluyomuu

çok geçmiş olsun canım reflü olabir diyorum ben ama öle aç olmazki

sonbahar geçmiş olsun canım inş birşey çıkmaz..
benimkide çok kusuyordu kaç dr a gittim maşallah cin gibi deyip yolladılar beni..
bir ara iştahtan kesildi kilo alımı yavaşladı,tahlil falanda yapılmadı...
şimdi düzelti tekrardan şükür..
dr kusması ya çok yemekten ya da anne göğsü ekşi geliyorsa sıcakta o midesini bulandırıyor olabilir demişti..
birde sen mama veriyor musun bilmiyorum ama bozuk mamadan olabilir demişti..,
kesinlikle mama 2.kez ısıtılmıyormuş ...

kızlar çok acele bişiii sormam lazım milupanın papatya çayını kullanan varmı ne kadar weriyosunuz bebeğe ve faydası oluyomuu

ben rezenesini kullanıyorum çok seviyo bizimki birde iyi geceler çayını met ediyolar

maaşallah canım bende dönence alsammı sizce

ben rezenesini kullanıyorum çok seviyo bizimki birde iyi geceler çayını met ediyolar

birazdan gece çayınıda alıcam rezenesini alcaktım papatyasını açınca değiştiremedim paptyada sakinleştiriyormuş sanırım:)
ne kadar weriyosun günde pekii cnm?

artanı hemen döküceksin mamada yada az az hazırlayabilirsin zaten havalar sıcak ekşir hemen bakteri ürer

birazdan gece çayınıda alıcam rezenesini alcaktım papatyasını açınca değiştiremedim paptyada sakinleştiriyormuş sanırım:)
ne kadar weriyosun günde pekii cnm?

60 cc ye 2 çay kaşığı günde bir kez
rezene ve iyi geceler çarını karıştırıpta verebilirsin
1 yada 2 çay kaşığı temiz ılık suyla karıştırabilirsin papatya çayını

canım okudunmu bilmiyorum ama bende de aynı sorun oldu.kızım ilk ay sadece 150 gr almıştı.okadar üzülmüştük ki babasıyla.neyse sonra özel doktora götürdük.orda aynı seninki gibi idrar torbası yapıştırdılar miniğimin idrarını yaptığı yere.ama benim kızım hiç uğraştırmadı takar takmaz doktor arkasını döndü ve benim kızım idrarını yapıverdi hemen.zaten her altını açtığımda ya kakasını ya idrarını yapar.sonra idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.karından ultrasona soktular bebeğimi böbreklerine bakmak için.yarım saat sonra idrar sonucunu aldık.idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.kilo alamamasının sebebi buymuş.böbreklerinde bir sorun yokmuş allahtan.7 tane antibiyotik iğne verdi.düzenli olarak hergün aynı saatte iğneyi yarım ölçek attırdık kızıma.kesinlikle anne sütünden başka birşey verme dedi.bezini sık sık değiştirmemi(zaten sık sık değiştiriyordum.),vajina bölgesini her zaman ıslak pamukla silmemi söyledi.yani bebeğin poposu uzun süre kakalı çişli kalmayacak dedi.neyse ondan sonra eve geldik.idrar kültürü sonucunu 3 gün sonra aldık.üreme olmadığı için tekrar tahlil yapılmadı.15 gün sonra tekrar gittik.kilosunu ölçtüler ve tam tamına 15 günde sadece anne sütüyle 650 gr almıştı.canını sıkma.sütün iyiyse bebeğinin başka bir sorunu vardır.kızım 1 ayda 150 gr almasına rağmen ben hiç mama vermedim.sedece anne sütü.bazen doyduğundan emin olamıyordum.fakat artık biliyorum.çünkü kilo alımı iyi.şimdi 2 aylığız çok şükür halen anne sütü veriyorum kızıma ve herzaman sütümün yettiğini düşünerek veriyorum

60 cc ye 2 çay kaşığı günde bir kez
rezene ve iyi geceler çarını karıştırıpta verebilirsin
1 yada 2 çay kaşığı temiz ılık suyla karıştırabilirsin papatya çayını

60 ccnin tamamınıgün içinde içinde içiriyoruz değilmii
şimdi ben hazırladım 1 su bardağı kadar küçük suluğuylamı içirsem yoksa 1-2 çay kaşığımı wersem zararı olurmu bi seferde küçük suluğuyla içmesinin

Son düzenleme:
sonbahar 30 cc ye suya yrımdan biraz fazla ölçü mama koy içine osub simplex den 1 damla damlat ver bebeğe dene bakalım

bizimki bir defada içiyo bir aylık canım sen 30 30 iki keredede verebilirsin istersen ozaman birer kaşık koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…