e hem sütüm azaldı diyosun hem anne sütüyle besliyorum diyosun anne sütüyle doyuyosa sütün iyi demektir. doymuyo mama vermek zorunda kalıyorum diye sütüm az diyorum ben. sen dün sormuştun ender saraç anne sütünü artırmak için ne dedi diye daha doğrusu yazar mısın demiştin yanlış hatırlamıyosam. bildiğimi,z şeyler hariç sıcak çorba günde 2 kere dedi sulu sıcak süt yaparmış 1 er fincan ısırgan ve rezene için dedi 1 çorba kaşığı tahin pekmez çocuğun zeka gelişimine bile çok faydalıymış sütten çocuğa geçermiş susam yağı çok faydalıymış ayva ve kayısı kompostosu içne de üzüm atın dedi şeker koymayın dedi sonra balın içine çörek otu karıştırın her sabah 1 kaşık yiyin dedi bu eczanelerde satılan malt içeceğinden sabah akşam için dedi o malt içeceği çok süt yapıyomuş ama ben burda bulamıyorum bir de 1 şişesi 5 milyon yani hergün almak içmek zor o yüzden sütüm az ama ben sadece 1 kere içtim ondan. 3 saatte 1 mutlaka yemek yemek gerekirmiş süt yoğurt yemek lazımmış emzirme dönemi önemliymiş bebeğin anne sütü alması önemliymiş o yüzden kilo düşünmücekmişiz sadece şekeri azaltçakmışız börek çörek tatlı yemicekmişiz emzirirken çok enerji harcadığımız için bal ya da günde 1 çorba kaşığı tahin pekmez zararlı olmazmış böle şeler söyledi.uzun yazdım biraz hepsini yazdım umarım soran sensindir karıştırmamışımdır.
kızlar bi gittim geldim 4,5 sayfa ilerlemiş oku oku bitmedi. kızım şuan uyuyor gelirken takside uyudu. ama kolum koptu. taşıma koltuğunda durmadı kolumda sallaya sallaya hastanede sakinleştirdim o ağladıkç hastane yankılanıyordu ama panik yapmadım bu sefer serin kanlı olmaya çalıştım. muayene etti sırtını göğsünü dinledi doktor korkulacak birşey yok dedi. ya basit bir üşütme , ya idrar yolu enfeksiyonu ya da reflü var dedi. idrar torbası yapıştırdılar kızımın bezinin içine eğer içinde birikirse babası yarın tahlile götürcek. idrar yolu enfeksiyonu yoksa ve 2. ayda yine kilo artışı olmazsa reflü var dicem dedi. sütün yapıyor olabilir dedi. reflülü bebekler için mama varmış onu alırsın dedi ama 2. ayın sonundaki kilo artışına göre bakacakmış. şimdi aç aç uyuyor. üzülüyorum amaelden birşey gelmiyor.
kızlar bi gittim geldim 4,5 sayfa ilerlemiş oku oku bitmedi. kızım şuan uyuyor gelirken takside uyudu. ama kolum koptu. taşıma koltuğunda durmadı kolumda sallaya sallaya hastanede sakinleştirdim o ağladıkç hastane yankılanıyordu ama panik yapmadım bu sefer serin kanlı olmaya çalıştım. muayene etti sırtını göğsünü dinledi doktor korkulacak birşey yok dedi. ya basit bir üşütme , ya idrar yolu enfeksiyonu ya da reflü var dedi. idrar torbası yapıştırdılar kızımın bezinin içine eğer içinde birikirse babası yarın tahlile götürcek. idrar yolu enfeksiyonu yoksa ve 2. ayda yine kilo artışı olmazsa reflü var dicem dedi. sütün yapıyor olabilir dedi. reflülü bebekler için mama varmış onu alırsın dedi ama 2. ayın sonundaki kilo artışına göre bakacakmış. şimdi aç aç uyuyor. üzülüyorum amaelden birşey gelmiyor.
kızlar çok acele bişiii sormam lazım milupanın papatya çayını kullanan varmı ne kadar weriyosunuz bebeğe ve faydası oluyomuu
kızlar ben kraftın minderini almıştım..
üzerinde ayıcıklar falan asılıyor..zeynebi ona yatırıyorum onlara bakıyor,gülüyor,inceliyor
gazı olmazsa işim varsa ona yatırıyorum sesi çıkmıyor maşallah
kızlar çok acele bişiii sormam lazım milupanın papatya çayını kullanan varmı ne kadar weriyosunuz bebeğe ve faydası oluyomuu
ben rezenesini kullanıyorum çok seviyo bizimki birde iyi geceler çayını met ediyolar
sonbahar geçmiş olsun canım inş birşey çıkmaz..
benimkide çok kusuyordu kaç dr a gittim maşallah cin gibi deyip yolladılar beni..
bir ara iştahtan kesildi kilo alımı yavaşladı,tahlil falanda yapılmadı...
şimdi düzelti tekrardan şükür..
dr kusması ya çok yemekten ya da anne göğsü ekşi geliyorsa sıcakta o midesini bulandırıyor olabilir demişti..
birde sen mama veriyor musun bilmiyorum ama bozuk mamadan olabilir demişti..,
kesinlikle mama 2.kez ısıtılmıyormuş ...
maaşallah canım bende dönence alsammı sizce
birazdan gece çayınıda alıcam rezenesini alcaktım papatyasını açınca değiştiremedim paptyada sakinleştiriyormuş sanırım:)
ne kadar weriyosun günde pekii cnm?
60 cc ye 2 çay kaşığı günde bir kez
rezene ve iyi geceler çarını karıştırıpta verebilirsin
1 yada 2 çay kaşığı temiz ılık suyla karıştırabilirsin papatya çayını
60 ccnin tamamınıgün içinde içinde içiriyoruz değilmii
şimdi ben hazırladım 1 su bardağı kadar küçük suluğuylamı içirsem yoksa 1-2 çay kaşığımı wersem zararı olurmu bi seferde küçük suluğuyla içmesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?