canım okudunmu bilmiyorum ama bende de aynı sorun oldu.kızım ilk ay sadece 150 gr almıştı.okadar üzülmüştük ki babasıyla.neyse sonra özel doktora götürdük.orda aynı seninki gibi idrar torbası yapıştırdılar miniğimin idrarını yaptığı yere.ama benim kızım hiç uğraştırmadı takar takmaz doktor arkasını döndü ve benim kızım idrarını yapıverdi hemen.zaten her altını açtığımda ya kakasını ya idrarını yapar.sonra idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı.karından ultrasona soktular bebeğimi böbreklerine bakmak için.yarım saat sonra idrar sonucunu aldık.idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.kilo alamamasının sebebi buymuş.böbreklerinde bir sorun yokmuş allahtan.7 tane antibiyotik iğne verdi.düzenli olarak hergün aynı saatte iğneyi yarım ölçek attırdık kızıma.kesinlikle anne sütünden başka birşey verme dedi.bezini sık sık değiştirmemi(zaten sık sık değiştiriyordum.),vajina bölgesini her zaman ıslak pamukla silmemi söyledi.yani bebeğin poposu uzun süre kakalı çişli kalmayacak dedi.neyse ondan sonra eve geldik.idrar kültürü sonucunu 3 gün sonra aldık.üreme olmadığı için tekrar tahlil yapılmadı.15 gün sonra tekrar gittik.kilosunu ölçtüler ve tam tamına 15 günde sadece anne sütüyle 650 gr almıştı.canını sıkma.sütün iyiyse bebeğinin başka bir sorunu vardır.kızım 1 ayda 150 gr almasına rağmen ben hiç mama vermedim.sedece anne sütü.bazen doyduğundan emin olamıyordum.fakat artık biliyorum.çünkü kilo alımı iyi.şimdi 2 aylığız çok şükür halen anne sütü veriyorum kızıma ve herzaman sütümün yettiğini düşünerek veriyorum
bizimki bir defada içiyo bir aylık canım sen 30 30 iki keredede verebilirsin istersen ozaman birer kaşık koyarsın
selam kızlar
nasılsınız?
60 ccnin tamamınıgün içinde içinde içiriyoruz değilmii
şimdi ben hazırladım 1 su bardağı kadar küçük suluğuylamı içirsem yoksa 1-2 çay kaşığımı wersem zararı olurmu bi seferde küçük suluğuyla içmesinin
saol yasecim uğraşıyoruz
bebeğin bir ayda kaç gr kilo aldı canım
Sonbahar geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz tahlilinde de.
Biz banyomuzu yaptık.
Ben karnımı doyurdum babasıyla oynaşıyolar.
Daha doğrusu eşim uyuttum diye bir sevinçle geliyor mutfağa bizimki hemen cıyaklıyo adam bozulup tekrar gidiyo.
Biz de bu yarış meselesi oldu bakalım kim daha güzel çabuk uyutabiliyo:)
kızlar sız tek basınıza yıkayabılıyomusunuz bebegınızı
ne yedin canım sorması ayıp ben sabah kandil simidi yedim 2 -3 tane çay şimdide neskafe içiyorum iştahım yok pek
850 gr yasecim
Çorba içtim,
Fırında tavuk vardı dünden,
ekmeksiz bunları yedim.
Üstüne de nescafe ve bi kaç lokum.
Ben de iştah maşallah bugün.
ama sütüm hemen farketti dün hiç yiyememiştim su gbiydi,şimdi maşallah çok kıvamlı ve fışkırıyo resmen.
asiyan okumuştum neyseki kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun bende emzirmeye çalıştım şimdi azcık emdi yine kusmasın diye sırtını sıvazlamadım. idrar poşeti boş birde kakasını yapmış torbanın her tarafı kaka olmuş ıslak bezle silmeye çalıştım ama pek temizlenmedi. sadece 1 tane yedek idrar poşeti var. bende altını açıp bekledim ama yapmadı. kabız olduğunda poposunun başında oturup kaka bekledik eşimle, şimdide ben çiş bekliyorum ha yaptı ha yapacak diye.
maşşallah iyi almış inşallah benim oğlum da alır o kadar
ben annemle yıkıyorum canım çok minik daha
korkuyorum ben
maşşallah bizimki bayılıyo bana benzemiş balık adamım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?