2010 Temmuz Anneleri : )

canım sütü çok gaz yapıyorsa dedim yoksa anne sütü ön planda tabiki ama benimde vermek zorunda olduğum zamn oldu mama

bir su bardağı 150 ml çok gibi sanki sen yarımdan biraz fazla çay bardağına 1 kaşık koy suluğuyla içir bana kalırsa

Sonbahar geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz tahlilinde de.

Biz banyomuzu yaptık.
Ben karnımı doyurdum babasıyla oynaşıyolar.
Daha doğrusu eşim uyuttum diye bir sevinçle geliyor mutfağa bizimki hemen cıyaklıyo adam bozulup tekrar gidiyo.
Biz de bu yarış meselesi oldu bakalım kim daha güzel çabuk uyutabiliyo:)

ne yedin canım sorması ayıp ben sabah kandil simidi yedim 2 -3 tane çay şimdide neskafe içiyorum iştahım yok pek

ne yedin canım sorması ayıp ben sabah kandil simidi yedim 2 -3 tane çay şimdide neskafe içiyorum iştahım yok pek

Çorba içtim,
Fırında tavuk vardı dünden,
ekmeksiz bunları yedim.
Üstüne de nescafe ve bi kaç lokum.
Ben de iştah maşallah bugün.
ama sütüm hemen farketti dün hiç yiyememiştim su gbiydi,şimdi maşallah çok kıvamlı ve fışkırıyo resmen.

asiyan okumuştum neyseki kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun bende emzirmeye çalıştım şimdi azcık emdi yine kusmasın diye sırtını sıvazlamadım. idrar poşeti boş birde kakasını yapmış torbanın her tarafı kaka olmuş ıslak bezle silmeye çalıştım ama pek temizlenmedi. sadece 1 tane yedek idrar poşeti var. bende altını açıp bekledim ama yapmadı. kabız olduğunda poposunun başında oturup kaka bekledik eşimle, şimdide ben çiş bekliyorum ha yaptı ha yapacak diye.

kızlar sız tek basınıza yıkayabılıyomusunuz bebegınızı

Biz eşimle beraber yıkıyoruz,
Ben köpüklüyorum o da su döküyo,
En son ben başını tutuyorum o da yıkıyo,
Banyoları sever bizim oğlan,
Hergün yıkamaya çalışıyoruz.

kızlar sız tek basınıza yıkayabılıyomusunuz bebegınızı

ben 40 ı çıkana kadar hep annemi çağırmıştım gelsin yıkasın diye.küçücüktü korkuyordum düşürürüm diye.ama annem yıkarken çok ağlatıyordu .birgün çağırmadım eşime söyledim gel beraber yıkayalım dedim.yıkadık ve ne ağladı.nede kıpırdandı.filesinin üzerinde öylece suyun gelmesini bekliyordu sanki.fakat şarkılar söyleyerek yıkadık.sonra alıştım 1 aydır tek başıma yıkıyorum.kızım şimdi suyu çok seviyor.gazı varken yada ağlıyorken ayaklarına ılık su döküyorum rahatlıyor.her sabah yüzünü yıkıyorum elimle.alıştı artık

Kızlar bizim çok uykumuz geldi,
Anne baba oğul uycaz biz:)))
Tabi paşacan bu hayalimizi suya düşürmezse:))

afiyet olsun canım

canım emzirmeden önce tak poşeti ve hemen emzir.torbanın etrafının kaka olmaması lazım.çünkü kakada da enfeksiyon var.bu idrar sonucunu yanıltabilir.bu yüzden kakanın dağılmaması için her altını aldığında bezin içine kalın bir peçete yada bir bez koy çünkü benim doktorum idrar örneğini almadan önce kızımın vajinasını gazlı bezin üzerine batikom sürüp temizlemişti.dışarıdaki bakterilerin yanıltmaması için.o yüzden emzirdikten sonra bebeğin bezini çıkar,altını açıkta bırak.altına eski bir bez yada muşamba koy.öyle altı açık kalsın.(bak buda gaza iyi geliyor haberin olsun)üzerinide ince bir tülbentle ört öyle idrar torbasını tak bırak.işemezse her uyanıp emzirdiğinde tekrar et bunu.birde o idrar poşetleri eczanelerde vede medikal dükkanlarında satılıyor.haberin olsun.

maşşallah iyi almış inşallah benim oğlum da alır o kadar

ben annemle yıkıyorum canım çok minik daha
korkuyorum ben
maşşallah bizimki bayılıyo bana benzemiş balık adamım benim

inşallah yasecim bu gaz olayları kilolarını etkilemez umarım

flowersun kullanıcısından alıntı Mesajı göster
e hem sütüm azaldı diyosun hem anne sütüyle besliyorum diyosun anne sütüyle doyuyosa sütün iyi demektir. doymuyo mama vermek zorunda kalıyorum diye sütüm az diyorum ben. sen dün sormuştun ender saraç anne sütünü artırmak için ne dedi diye daha doğrusu yazar mısın demiştin yanlış hatırlamıyosam. bildiğimi,z şeyler hariç sıcak çorba günde 2 kere dedi sulu sıcak süt yaparmış 1 er fincan ısırgan ve rezene için dedi 1 çorba kaşığı tahin pekmez çocuğun zeka gelişimine bile çok faydalıymış sütten çocuğa geçermiş susam yağı çok faydalıymış ayva ve kayısı kompostosu içne de üzüm atın dedi şeker koymayın dedi sonra balın içine çörek otu karıştırın her sabah 1 kaşık yiyin dedi bu eczanelerde satılan malt içeceğinden sabah akşam için dedi o malt içeceği çok süt yapıyomuş ama ben burda bulamıyorum bir de 1 şişesi 5 milyon yani hergün almak içmek zor o yüzden sütüm az ama ben sadece 1 kere içtim ondan. 3 saatte 1 mutlaka yemek yemek gerekirmiş süt yoğurt yemek lazımmış emzirme dönemi önemliymiş bebeğin anne sütü alması önemliymiş o yüzden kilo düşünmücekmişiz sadece şekeri azaltçakmışız börek çörek tatlı yemicekmişiz emzirirken çok enerji harcadığımız için bal ya da günde 1 çorba kaşığı tahin pekmez zararlı olmazmış böle şeler söyledi.uzun yazdım biraz hepsini yazdım umarım soran sensindir karıştırmamışımdır.

bunu bana yazdın sanırım ama ben görmedim başka bir üye alıntı yapmış oradan kopyalıyorm evet sütüm galiba azaldı diye endişe duydum söylediğim gibi sanki gögüslerim söndü gibi , anne sütü veriyorum evet çünkü bu durumu dünden beri yaşıyorum kakasınıda kontrol ediyorum günde kaç defa yapıyor bezlerini sayıyorum neden söyledklerimi yargılar şekilde yaklaştın anlamıyorum. günde üç defa kaka yapıyor. dün hiç yapmamıştı sence ben paranoyakmıyım olmayan şeyleri buraya yazayım. Ayrıca ben sormadım sen yazarım demişin. Saol teşekkür ederim yazdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…