2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha beterlerinden sakınsın.sağlık sıhhat versin bebişine tez zamanda iyileşmesi dileğiyle

günaydın kızlar...

canım göğsün her yerinin yumuşaması gerekiyor emzirdikten sonra. emzirirken sert olan yere masaj yap. ben de işe yaramıştı. tıkanıklık açılmassa daha çok acı veriyor bende de oldu doktorum pompa kullan demişti ama bebeğim emdi şimdi sertlik yok.

canım kilosundan ve boyundan dolayı önce bir maşallah diyeyim çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede şifa versin.

geçmiş olsun canım alahtan bebekler yazın doğdular ve bu kadar hasta oldular ya kış doğsalardı ne yapardık

ya kızlar bayrama az kaldı ne giyeceğiz bayramda daha kilolar göbek olduğu gibi duruyor bende üstüne bir de hamileyken olan ve halen gitmeyen sivilceler kendimi çok iğrenç hissediyorum

ya kızlar bayrama az kaldı ne giyeceğiz bayramda daha kilolar göbek olduğu gibi duruyor bende üstüne bir de hamileyken olan ve halen gitmeyen sivilceler kendimi çok iğrenç hissediyorum

canım hiç veremedinmi kilo

benim yüzüm liseden beri problemli yıllardır bakım ürünü kullanıyorum nutricina yüz yıkama jeli ve clen clear nemlendirici tavsiye ederim kısa sürede geçer

ben 9 buçuk kilo verdim ama göbek var onun içinde korse kullanıyorum inşallah geçer göbekler ya buna koca karı gibi

Kızlar sezeryan sonrası 8 gun kanamam oldu ve tamamen kesıldı.. ama bugun 40. gunumde bel agrısıyla baslayan kanama oldu.. sankı adet oluyorum gıbı.. acaba ne olabılırkı, normalmıdır?

Son düzenleme:
8 kilo verdim ama daha 9 kılo fazlam var eskı hiçbirşeye sığmıyorum br taNE pantolon aldım onu giyip duruyorum ha bugun yarın veririm kılo diye

bence kıyafet alma çünki 5 kilo daha kesin verirsin bence biraz ekmek makarna pilavı kesersen ben onları çok az ve yağsız yiyorum kendime hamileyken bir pantolon almıştım yanlız

efim çok geçmiş olsun ateşi olmadığı için şanslısın

8 kilo verdim ama daha 9 kılo fazlam var eskı hiçbirşeye sığmıyorum br taNE pantolon aldım onu giyip duruyorum ha bugun yarın veririm kılo diye

ya kilo demeyin bana.23 kilo aldım doğumda sadece 6 kilo gitti.gerisi baa yadigar kaldı.napcam bilmiyorum.gerçi doğumdan bu yana tartılmadım belki gitmiştir biraz(

kızlar bişey sorcam size.kız bebeği olanlar benim bebeğimin vajinasının iç kısmında beyaz bişeyler var böyle kremsi bişey yıkasammı yıkamasammı emin değilim.doktor pek vajinasına dokunmayın demişti.doğdugundan beri var.sizin bebeklerdede varmı

ay bende soracaktım canım rahim dudaklarının iç kısmında değil mi ben fazla incelemeden yüzeysel temizleme çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…