2010 Temmuz Anneleri : )

canım o konuda bende kararsızım
sağlıkocağndaki hemşire dokunma dedi
hastanede salak bi hemşire o beyazları temizle enf.olur dedi hatta göstereyim dedi kızım nasıl ağladı okadar sert sildi ki canım benim..
ben dokunamadım bidaha
ama kakasını yapınca oraya da gidiyo temizlemek lazım iice
tecrübeli annelerr cevap bekliyoruz

ay insallah verırım ya deprosyona gırcem valla

canım inan bende dikkat ettiğim için veriyorum
sadece sağlıklı şeyleri yiyorum meyve süt yoğurt ekmek bir aydır yemiyorum
çukulata falan günde yanlız 1 tane her zaman değil
makarna iki kaşık pilavda öyle böyle yap 9 buçuk kilo verdim ben 72 dim şimdi 62 buçuğum

kızlar arada bir yıkasanız nolurki ılık suyla

kızlar çok kötü bişey oldu
cereni babası anakucağından yere düşürdü
yüzüstü hemde mermere geldi kafası
ölüyodum oan
ömrümden ömür gitti
4gün önceydi,şimdi iyi çok şükür

tabi düşer düşmez hemen hastaneye götürdük
arabada uyandıramadım da,çok kötüydüm ya off hatırlamak istemiyorum
hastanede uyandı ağlamaya başladı çok mutlu oldum o an
röntgen çekildi hemen,doktor bişey yok dedi genel durumu da iyi tomografi önermiyorum çok küçük ama isterseniz çekelim dedi
bizde istemedik radyasyonu
bebeği gözlem altında tutun farklı bişey hisseersenz hemen getirin dedi
çok şükür herşey yolunda şuan
bebekler bıngıldağı kapanmadan kafa travması geçirirse beyin hasarı riski çok azmış

çok geçmiş olsun canım bende korkuyorum düşürürüm diye allah başka dert vermesin

bana doktor dedi dokunmayın vajinasına diye pazartesi kontrolumz var sorarım sizede yazarım.ıslak mendil kullanabilirmiyim dedim onuda yıkayıp kullan dedi.yıkıyıp kullanıyorum bende rahat oluyor.

çok geçmiş olsun canım benım kızı da babası düşürdü o korkuyu bilirim insanın içi titriyor dikkatli olmak lazım babalar bebekleri tutmaya korkuyorlar

canım biz hastaneden çıkarken hemşireler arada nazikçe temizleyin yoksa enfeksiyon yapar demişti o dediğin kremsi şeyleri..ben de ilk zamanlar temizledim artık yok zaten

ay geçmiş olsun canım..

ana kucağından ya da şu dışarı çıktığımızda koyduğumuz pusetlerden düşürenleri çok duydum ben..

aman dikkat..özellikle dışarı giderken koyduğumuz pusetler var ya onların saplarını iyice sabitlemek lazımmış kilitlemek gibi..

eşim ve ben çok dikkat ediyoruz..
tekrar geçmiş olsun

nurcancım o beyazlar hafif yıkamakla geçmiyo
sertçe bastırarak silnce geçiyo
o hemşire öyle yapmıştı çok korktm sonra

evet ilk zamanlar hafifçe silmekle çıkmıyordu dediğin gibi sertçe almak gerekiyor ama sonradan yumuşakça alınıyor ve sonrasında da oluşmuyor zaten..
benim kız da kalmadı artık hiç.

nurdannurdan çok geçmiş olsun..

benim kızım dünden beri durduk yere bas bas ağlıyor niye bilmiyorum emzireceğim vakit geliyor, emmeye başlıyor 2 yudum içip gene ağlamaya başlıyor düzgün emmedi dünden beri. niye acaba yaa.. 4 gün oldu kakasınıda yapamadı ondan mı diyorum ama bu kadar ağlamazdı hiç. bacaklarını çekmiyor bazen ağlarken bakıyorum başka sebebi mi var ki

4 gündür kaka yapmıyor mu?

Allah allah çok fazla...ondan ağlıyordur..ne yapmayı düşünüyorsun canım 4 gün çoook uzun zaman.

efim çok geçmiş olsun ateşi olmadığı için şanslısın

Saol canım, teşekkurler..

ay bende soracaktım canım rahim dudaklarının iç kısmında değil mi ben fazla incelemeden yüzeysel temizleme çalısıyorum

Canım bende onları ilk zamanlar temizledim.. Bana da temizleyin demişlerdi.. Şimdi allaha şükür birşey yok.. ben hep kontrol ediyorum..

Kızlar ben hiçbir şey yapmadan sadece hastalıktan (ateş, nezle, grip, mastit ki tam 3 kere oldum, şu anda kohur kohur öksürüyorum ve sesim kısık yaz günü) ve dolayısıyla bakımsızlıktan tam tamına 36 günde 81den 64.5 e yani hamile kaldığım kiloma düştüm..

çok geçmiş olsun canım..

Cnm aynen dedigin gibi hissediyorsun elinle elleyınce yumuşak olması lazım emzirmeden sonra . Mesela hep aynı gogusten emzirdin unuttun dıgerınden emzırmeyı yada az emzırdın bı sure sonra gogusun ucundakı fıskıye gıbı akan sut delıklerı varya onlar ıcerden kanallara baglılar bu kanallardan uzun sure sut cıkmayınca bırıkıyormus ve ıcere kalınca şişlik ve agrı yapıyor sonra da ateş .. Benımde dokununca acıyordu hatta elle elleyınce hafıf bı bırıkme var gıbydı . Dus aldıktan sonra masaj yap sonra emzırırken de elınle sutunu sagar gıbı orayı avuc icinle ovarak yumusak yumusak masaj yaparak emzır .Ben oyle yaptım gecti şimdi. Bir iki gun unutunca bile neler oluyor . Ikısınde de bol bol emzirmek lazım ..

4 gündür kaka yapmıyor mu?

Allah allah çok fazla...ondan ağlıyordur..ne yapmayı düşünüyorsun canım 4 gün çoook uzun zaman.

5. güne girdik valla
dr. gliserin fitil vermişti onu yaptığımda kakasını yaptı sonra 3 gün yine yapmadı. bu kez bitkisel şurup verdi 2 gündür kullanıyoruz gene tık yok. şimdi dr. u aradım. bana geri dönecekler hastası varmış. bugün emmiyor bile ağlamaktan, tıkanıklık oldu göğsümde. susturmak için neler yaptım yoruldum valla..dua ediyorum yapsın diye artık..

ben hep sağ ve soldan emziriyorum. öyle bırakıyorum. ama az emmiş heralde ki böyle oldu. sahurdan sonra 1 saat sağdım ilk kez sağdım :) birikenler çıktı heralde, ben boş sanıyordum ama varmış. şimdi daha ii. hafif sertlik var. masaj yapıyorum..sağoll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…