normal doğum yapıpta dikişi olan warmı kızlar arnızda bişiler sormak istiyorummbilmiyorumkismile
aradığın kişi benim canım istediğini sorabilirsin
benden daha dikişlisini de bulamazsın heralde laelaelaelaelae
sanırım ben senden de dikişli olabilirim canımm yarım saat sürdü dikişlerim iç dış çoktu bayaaa
şey sorcam ama çekiniyorum azcık dikişlerimin geçtiğinden emin olamıyorum korkuyorum o yüzden eşimi kendime yaklaştırmıyorumoda anlayış gösteriyo ama bi yere kaar bazen üzülüyoo 2 ay oldu nerdeyse naapmam lazım dikişlerimin geçtiğini nasıl anlıycam dış dikişler neysede iç dikişlerden çok korkuyorumm
yasmincim 40 ın çıkınca dr çağırmadımı kontrol için?
o çağırmadıysada sen git kontrol ettir bence böylece iyileşip iyileşmediğini en iyi o söyler ama 2 ayda dikiş iyileşmiştir bana sorarsan ama orası hassas bölge en iyisi dr gitmek
sanırım ben senden de dikişli olabilirim canımm yarım saat sürdü dikişlerim iç dış çoktu bayaaa
şey sorcam ama çekiniyorum azcık dikişlerimin geçtiğinden emin olamıyorum korkuyorum o yüzden eşimi kendime yaklaştırmıyorumoda anlayış gösteriyo ama bi yere kaar bazen üzülüyoo 2 ay oldu nerdeyse naapmam lazım dikişlerimin geçtiğini nasıl anlıycam dış dikişler neysede iç dikişlerden çok korkuyorumm
canım ben henüz 19 uncu günümdeyim
doktorum 40 gün ilişki yok dedi
zaten 40 günün sonunda da kontrole çağırdı o zaman belli olur sanırım
ama doğumdan sonraki ilk hafta öyle zordu ki oturamıyordum bile eşime 3 aydan öce toparlanamam ben dedim ama şimdi iyi gibi ama gene de 40 gün sonra bakıcaz artık
Vayy bee sezeryanı da aynı normali de Turkiye de dıkıssiz bi dogum zor valla ..
tabi bencedee yinede ona güwenmemek lazımmmkızlar süt koruyor diyorlar ama ben ona inanmıyorum çünkü en yakın örnek görümcem oğlu oldu onu emzirirken kızına hamile kaldı. kızınıda doğurdu onu emzirirken birdaha hamile kaldı. üstelik ikiside sezaryan. 3.yü düşürdü. oda tavşan gibi yani ne o öle hep hamile kalırmı insan önlemini almak lazım süt korumasına güvenmeyin
normal doğum yapanlarında göbişleri bizimkiler gibi buruşuk ve sarkık mı acaba yoksa hemen doğum öncesi haline döndümü?
nurdannurdan çok geçmiş olsun arkadaşım
gökçe bizimde kabız olduğunda gliserin fitille 2 saat içinde yaptı mama verdim diye kabız oldu birdaha mama vermedim birdahada olmadı çok şükür geçmiş olsun
birde ben kızımın vajinasındaki beyazlığı temizledim dr bana birşey demedi onunla ilgili. bende burda okudum dokunmuyordum annem gördü bana dedi ki bunu temizlemeliyiz enfeksiyon kapar diye. temizlerken zorlandım göründüğü kadar kolay değil o beyaz pıhtıyı ordan ayırmak ama zorda olsa yaptım. şimdi altını değiştirirken sadece üstünü siliyorum içine dokunmaya hala korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?