Nurdannurdan Efim [geçmiş olsun beterinden korusun Allah yavrularımızı
Kızlar bugun konrolumuz vardi bizim Tontiş tam 5.200 gr olmuş .
Bugun 49 günlük oldu yani 7 haftalık .
Doktor amcası yaşıtlarından ilerde dedi yani 2.5 aylık bebek agırlıgındaymıs : ))
3 .600 ile dogmustu . Sütüm yaramış baya hiç bi ek gıda vermıyorum sadece sütle besledim .
Sarılık kontolunde hemsire ablaları bizim karizma geldi yine dediler bizimki onlara gülücükler atarken ayagına iğneyi sokuverdiler . Nasıl agladı yıktı ortalıgı : )) sonucunu 1 saat sonra alıcaz düşmüstür inşallah .
Gokcek cnm ayak ve el soguklugunu sordum normalmis ozelden mesaj attım sana .
normal doğum yapanlarında göbişleri bizimkiler gibi buruşuk ve sarkık mı acaba yoksa hemen doğum öncesi haline döndümü?
sanırım ben senden de dikişli olabilirim canımm yarım saat sürdü dikişlerim iç dış çoktu bayaaa
şey sorcam ama çekiniyorum azcık dikişlerimin geçtiğinden emin olamıyorum korkuyorum o yüzden eşimi kendime yaklaştırmıyorumoda anlayış gösteriyo ama bi yere kaar bazen üzülüyoo 2 ay oldu nerdeyse naapmam lazım dikişlerimin geçtiğini nasıl anlıycam dış dikişler neysede iç dikişlerden çok korkuyorumm
canım biz hastaneden çıkarken hemşireler arada nazikçe temizleyin yoksa enfeksiyon yapar demişti o dediğin kremsi şeyleri..ben de ilk zamanlar temizledim artık yok zaten
valla göbek benim ayva göbek şeklinde ama buruşuk değil
49 gün oldu bana doum yapalı 2 defadır birlikte olduk eşimle sızı çok oluyor 2.sınden sonra tekrar kanamam basladı ve ıdrarımda yanma oldu bende doktora gıtmedım kanama gecmezse mecbur gıdecem buyuk ıhtımalle enfeksıyon da var
Kızlar bugun konrolumuz vardi bizim Tontiş tam 5.200 gr olmuş .
Doktor amcası yaşıtlarından ilerde dedi yani 2.5 aylık bebek agırlıgındaymıs : ))
3 .600 ile dogmustu . Sütüm yaramış baya hiç bi ek gıda vermıyorum sadece sütle besledim .
Sarılık kontolunde hemsire ablaları bizim karizma geldi yine dediler bizimki onlara gülücükler atarken ayagına iğneyi sokuverdiler . Nasıl agladı yıktı ortalıgı : )) sonucunu 1 saat sonra alıcaz düşmüstür inşallah .
geçmiş olsun canım ilişki sırasındada enfeksiyon kapmış olabilirmisinn acaba?
yok canım bende hamileyken de vardı hatta benden bebeğime geçmişti 2 gün hastanede yattık bu yüzden ilaç falan kullandım ama geçmedi galiba
maş Allah nazarlardan saklasın.bol bol oku bebeğini nazar değer canım.
ya şu sarkık göbk olayını bende sorcaktım.bende sezeryan yaptım göbek var ama sarkık mı değilmi bilmiyorum nasıl oluyor sarkık buruşuk göbek.benim buruşuk değil ama sarkıklığı henüz çözemedim.
çok geçmiş olsun canımm
sarkık yani asagı dogrumu göbeğin özellikle bel altı pantolon giyince göbek pantolonun üstünden taşıyorsa sarkıktır
tşkler canım kadın olmak berbat birsey ya valla herkes şok olmuştu 2 günlük bebekte ne enfeksiyonu diye ama demek ki bizlerin herşeyi onları etkılıyor
bi süredir korunma yöntemlerini araştırıyorumm en uygunu spiralle korunmak en yakın zamanda gidip taktırmayı düşünüyorumm kızlar
kızlar kızkardeşim ve eltisi kullanıyormuş yasmin adında doğum kontrol hapı çok met ettiler asla kilo yapmıyormuş adat sancısını kesiyormuş adati düzene sokuyormuş ben ondan kullanıcam adetin ikinci günü başlıyosun kullanmaya
yan etkisi hiç yokmuş
maşallah canım allah nazardan saklasınKızlar bugun konrolumuz vardi bizim Tontiş tam 5.200 gr olmuş .
canım sen ne maması kullanıyosun ek olarakmı kullanıyosun?
kızlar kızkardeşim ve eltisi kullanıyormuş yasmin adında doğum kontrol hapı çok met ettiler asla kilo yapmıyormuş adat sancısını kesiyormuş adati düzene sokuyormuş ben ondan kullanıcam adetin ikinci günü başlıyosun kullanmaya
yan etkisi hiç yokmuş
canım malesef hiç bir pantolonumu henüz giyemiyorum :)) giycem günleri iple çekiyorum..bir tane etek aldım 40 beden oda düşük bel etek değil..
yan etkisi hiç yokmuş
doğru söylüyosun kadın olmak isyan olasın ama bazen kötü gerçekten bebeğin gazı oldukça ben hep suçlanıyorum mesela senden geçiyo senden geçiyo diyolar
dikkat de ediyorum ben istermiyim bebeğim hasta olsun sende istemezdin eminim boşwer moralini bozma cnaımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?