2010 Temmuz Anneleri : )

41 kere maşallahh ozaman ona:)
bizimkide kontrole gitmesi lazım bakalım kaç kilo oldu tam bir aylıkken 4400 gr dı
şimdi nasıl acaba senin bebeğin 1 aylıkken kaç kiloydu canımm

normal doğum yapanlarında göbişleri bizimkiler gibi buruşuk ve sarkık mı acaba yoksa hemen doğum öncesi haline döndümü?

valla göbek benim ayva göbek şeklinde ama buruşuk değil

49 gün oldu bana doum yapalı 2 defadır birlikte olduk eşimle sızı çok oluyor 2.sınden sonra tekrar kanamam basladı ve ıdrarımda yanma oldu bende doktora gıtmedım kanama gecmezse mecbur gıdecem buyuk ıhtımalle enfeksıyon da var

efim nurdan geçmiş olsun kızlar Allah nazarlardan saklasın hep nazardan diye düşünüyorumm benn sürekli okuyun bebeişleri kendinizi..

canım biz hastaneden çıkarken hemşireler arada nazikçe temizleyin yoksa enfeksiyon yapar demişti o dediğin kremsi şeyleri..ben de ilk zamanlar temizledim artık yok zaten

bende temizlim o zaman bide enfeksiyon falan kapar.pazarteside iyce sorarım doktora zaten sormam gereken çok şey var.mesela geceleri nefes alırken sanki zorlanıyor bazen böle kalıyor sanki gerçi toparlanıyor ama ben emin olmak istiyorum.bide bacakları çarpık gibi her bebegin mi öyle acaba yoksa bizimkinin zayıflıkdanmı.sağlıklı olsunda bebeğim başka bişey istemem.Allah hepimizin bebeğine sağlık versin

geçmiş olsun canım ilişki sırasındada enfeksiyon kapmış olabilirmisinn acaba?

maş Allah nazarlardan saklasın.bol bol oku bebeğini nazar değer canım.

ya şu sarkık göbk olayını bende sorcaktım.bende sezeryan yaptım göbek var ama sarkık mı değilmi bilmiyorum nasıl oluyor sarkık buruşuk göbek.benim buruşuk değil ama sarkıklığı henüz çözemedim.

bi süredir korunma yöntemlerini araştırıyorumm en uygunu spiralle korunmak en yakın zamanda gidip taktırmayı düşünüyorumm kızlar

sarkık yani asagı dogrumu göbeğin özellikle bel altı pantolon giyince göbek pantolonun üstünden taşıyorsa sarkıktır

kızlar kızkardeşim ve eltisi kullanıyormuş yasmin adında doğum kontrol hapı çok met ettiler asla kilo yapmıyormuş adat sancısını kesiyormuş adati düzene sokuyormuş ben ondan kullanıcam adetin ikinci günü başlıyosun kullanmaya
yan etkisi hiç yokmuş

sarkık yani asagı dogrumu göbeğin özellikle bel altı pantolon giyince göbek pantolonun üstünden taşıyorsa sarkıktır

canım malesef hiç bir pantolonumu henüz giyemiyorum :)) giycem günleri iple çekiyorum..bir tane etek aldım 40 beden oda düşük bel etek değil..

tşkler canım kadın olmak berbat birsey ya valla herkes şok olmuştu 2 günlük bebekte ne enfeksiyonu diye ama demek ki bizlerin herşeyi onları etkılıyor

doğru söylüyosun kadın olmak isyan olasın ama bazen kötü gerçekten bebeğin gazı oldukça ben hep suçlanıyorum mesela senden geçiyo senden geçiyo diyolar
dikkat de ediyorum ben istermiyim bebeğim hasta olsun sende istemezdin eminim boşwer moralini bozma cnaımm

emzirmeye etkisi warmı peki canım?
spiral en çok tercih edilen şeymiş bazılarında ewet kanmayı artırıyomuş ama sonra düzene giriyomuş çok sıkıntı olursa çıkarttırıyolar zaten

maşallah canım allah nazardan saklasın benimkide biraz kilo alsa keşke
canım sen ne maması kullanıyosun ek olarakmı kullanıyosun?

yok cnm ya ek olarak değil benim göğüs ucu yaralaım çok kanıyordu ilaç kullanırken bir gün dinlensinler diye mam verdim o zaman işte kabız olmuştu çok zor günlerdi daha da vermedim artık. göğüslerim hala acıyor o şekilde emzirmeye çalışıyorum. korunma yöntemi olarak eskisi gibi prezervatifle. ben hiç iğne hap vs kullanmadım eşim sağolsun duyarlı bu konuda.
:kedi::kedi:

ya doğum kontrol hapları sütü etkiliyormuş doktorlar tavsiye etmiyor.bende spiral istiyorum ama eşim hiç birine müsade etmiyor.hatta geyik yapıyor hazır dikişlerin varken bir tane daha yapalım çıksın aradan diye.kafayı yerim heralde.bende hapla düşünüyordum öyle okuyunca vazgeçtim haptan

canım malesef hiç bir pantolonumu henüz giyemiyorum :)) giycem günleri iple çekiyorum..bir tane etek aldım 40 beden oda düşük bel etek değil..

bende senin gibiyim zayıflarım diye birsey de almak istemiyorum ama ne yapacagız kılo da veremıyoruz ben evden dısarı cıkmadım daha dogru düzgün dogum yapalı nasıl kılo verecegım bu şekilde bılmıyorum gunduz sıcak gece buz gıbı zaten cocuk hasta amaaan

ben hamile kalmadan önce kullanıyordum yasmin bana hiç iyi gelmemişti ayda 3 4 defa adet oluyordum ama herkeste aynı etkıyı yapmaz herhalde sonra bıraktım zaten

aynen canım özellikle annem yanımdayken sunu yeme bunu içme çorap gıy çocuk senden dolayı hasta yedıklerınden kabız falan sureklı sucluyorlar çocuk hıckırıyor onu bıle bana mal ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…