2010 Temmuz Anneleri : )

bende ssk lıyım izinli olduğum sürece biriken maaşımı sgk dan alıp hoooopppp doğru öğrenim kredisi borcuma yatırcam bir miktarda biriktirdim omuzlarıma yük oldu walla keşke almasaymışım tatlı tatlı yedim şimdi acı acı ödeyeceğim boshayallersmile

bende 3 tane eklemiştim bahar bebek benim kızım. şimdi senin güzel bebişine de bakacağım

internette sorun mu var anlamadım. hala yüklemeye uğraşıyorum. sinir etti ya. buarada benim kredi borcunu canım annem ödemişti. valla annemin hakkını ödeyemem.

şilancım ben yatıyorum gözlerim kapanmaya başladı gerçi tam yatıcam kızım uyanıcak ama pc ye zor bakar oldum bütün akşam başında oturdumda sana iyigeceler diliyorum görüşmek üzere :1hug:

şilancım ben yatıyorum gözlerim kapanmaya başladı gerçi tam yatıcam kızım uyanıcak ama pc ye zor bakar oldum bütün akşam başında oturdumda sana iyigeceler diliyorum görüşmek üzere :1hug:

tamam canım benim de. Allah rahatlık versin. yarın görüşürüz

canikolarım biz hiç bir zaman annelerimizi anlayamayacağız onlarda bizi anlayamayacaklar...

aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum.artık takmıyorum..çünkü;

İLK BAŞTA;ANNE-BABAMIZIN ÇOCUKLARI
SONRA ÇOCUKLARIMIZIN ANNE-BABASI OLURUZ
DAHA SONRA;ANNE-BABAMIZIN ANNE BABASI,
EN SONUNUDADA ÇOCUKLARIMIZIN ÇOCUKLARI OLURUZ.

bu böyle gider ve bu kuşaklar hiç bir zaman birbirini anlamaz.biz evlatlarımızı vatana,millete hayırlı en güzel şekilde yetiştirelimde gerisini zaman gösterecektir...

kilolara bişey diyemem ama çatlaklar zamanla gidiyor gibi sanki benimde senin gibi parmak kalınlığında kırmızı kırmızıydı şimdi yok oldular gibi sanki yada benim gözüm alıştı sempatiksalakcinni

kızlar bir şeye ihtiyacınız var mı?nasıl gidiyor..takip ediyorum ama sormak istediklerinizi sorun bizde yardımcı olmaya çalışırız eee artık tecrübe sahibi olduk..
şu kaka meselesi benimde başıma gelmişti...
ipek 5 gün kaka yapmadı doktoruda 8 güne kadar normal bekle dedi ama ben bekleyemiyordum onunu ıkınıp sıkılmasına uyuz oluyordum bir akrabam söyledi süpürge telini zeytinyağına daldır sonra poposuna sok çıkar demişti korkarakta olsa bu işlemi yaptım boynumdan aşşağısı tüm halı kaka olmuştu ben sevinç çığlıkları atmıştım unutamıyorum o anı :dance: bir bebek 8 gün kaka yapmadan nasıl durur ya bazen anlamıyorum bu doktorları çatlar beaaaa...

Çok saçma !!!

Çatlağım yok diye anne değilmiyim ??? Aylarca hastanelerde tek başıma yatmışım,aylarca dışarı çıkmamışım,tüm sosyal hayatımı,işimi gücümü bir kenara itip hayatımı onlara adamışım.....Çatlağım yok diye anne olamıyorum ???

canım tabiki annesinn....
oda çatlaklı annelerin tesellisi .. efimde belirtmiş züğürt tesellisi diye

benim de çatlağım yok hiç hem de karnım ne biçim şişmişti ikiz mi die soruyodu herkes ama göbeğim kaldı birascık zayıf olmama rağmen önümde göbek var korse tak diyolar ama bu sıcakta takamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…