2010 Temmuz Anneleri : )

pardon cnm :kedi: sonbahar son halini koyunca sende son halini koydun zannettim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 cnm ben de hemen yazayım dedim de yetişemedim hamiş fotosu diye gobegımın remını cektım de cok kocaman cıktı yarın sabah cekeyım sabahları daha az oluyor :lepi:

merhaba kızlar 2 gündür yoktum.bebeğim bir aylık oldu kalça ultrosnunu çektirdik.kilosunu boyunu öğrendik.çok şükür sağlıklı 4200 gram olmuş boyumuzda 55 cm olmuş.ben de 62 kg düşmüşüm daha 12 kilom var 4 kilo vermişim.çatlaklar için geçen forumda gezerken bir bayan yazmıştı bir krem adı çok iyi geldi çatlaklarıma demişdi bende ismini aldım 64 tl falanmış ama sağlık ocagında yazdırmış.devlet karşılıyormuş Contractubex ismi bu ben yazdırıp deniycem.benim göbekde baya indi ama bacaklarım kalın ya hiç alışık deildim bu duruma inş zamanla gider

cnm başına neler gelmiş çok geçmiş olsun yazdıkarın okadar güzelki içimden dedim işte bilinçli ve kültürlü bir anne kaydirigubbakcemile3 söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ben milleti zaten takmıyorum takmamda onlar için yaşamıyoruz biz benımde sütüm yetiyo eminim kusmasından ve yutkunmasından ama memeden sonra aglıyo acaba hepsini kusuyokı aglıyo bende nasıl dayanıyım aglamasına mama veriyorum

umutluu vallah oyle o gorduklerin pastaydı evet sempatiksalakcinni
benım gözlerde göz degil mübarek dürbün kaydirigubbakcemile3 hemen görebildigime göre cnm pasta çekti zaar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 cnm ben de hemen yazayım dedim de yetişemedim hamiş fotosu diye gobegımın remını cektım de cok kocaman cıktı yarın sabah cekeyım sabahları daha az oluyor :lepi:

tamam cnm beklıyoruz yarın güzel göbişinin resimlerini şimdiden heyecanlandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah cnm bebişine bizde deneyelim şu mucize kremi pahalıymıs ama devlet karşılıyosa süper devlet bile kadınlarımızı düşünüyo çatlagına varana kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama kime yazdırcazki hastaneye gidip dr bana bunu yaz dediğimde ne yapcan derse çatlağıma mı sürcem diyeceğim ben direkt eczaneye giderim ama ben artık her okuduğumu denemem kk dan okuduğum birkaç şeyi denedim pişman oldum eşimde diyorki bir kadınlar kulübü vakası diye dalga geçiyor klava: o yüzden ben denemicem kremi bu sefer deneme tahtası yapmıcam kendimi

efim teşekkür ederim yazdıkların için çok güzel yazmışsın

bende tesekkur ederım kızlar senın namında tum temmuz 2010 annelerıne..
ıyı kı varsınız..
ınanın burayı takıp ederek stres atıyorum..
sızler yanı burası neredeyse tek sosyal bagım..

laylaylom maşallah bebişine kalça çıkığı usg sini bebeğim 4 günlükken yapmışlardı işitme testinide. bize erken yapılmış oldu.

sağol canım..bencede denemek lazım burda okudum zaten.bide ben bebege rezene çayı veriyordum doktor onuda verme dedi kendin iç dedi.bilginiz olsun.ama ben dışarı çıakrken yine yapcam rezene çayı sokakda emdiremem ki.bazen ummadık yerlerde basıyor yargarayı :))

kızlar catlaklar hıcbır zaman gecmıyor sanırım bugun denız de soylemıstı zamanla ve zayıfladıkca ıncelıp gorunurluklerı azalıyor.. bende de var cunku bılıyorum.. zemuszemus

ben KK da okumustum bırgun.. gercı zugurt tesellısı ama paylasayım..
catlaksız anne olmazmıs olunmazmıs... sositososito

kızlar o ilacın prospektusunde bakın ne yazıyor

Hipertrofik ve keloidal skarlar, operasyon, amputasyon, yanık ve kaza sonrası hareket kısıtlayıcı ve görüntü olarak rahatsızlık verici skarlar, Dupuytren kontraktürü, travmatik tendon kontraktürü ve skatrisyel skarların tedavisinde endikedir.

tv de dr da söyledi estetik operasyon olmadan çatlaklara veda edemezsiniz diye. ama belki bir takım kremler vs kullanılarak görüntüsünde azalma olabilir diye düşünüyorum ben. bugün star tv deki ender saraç da çatlaklarınıza gece yatarken susam yağı ile masaj yapın dedi bende bunu duydum ama 9 ay yeterince yağlandım bir işe yaramadı bundan sonra güreşe çıkacak pehlivanlar gibi yağlanmayı hiç istemiyorum

kızlar bu arada bugun bızım kırkımız cıktı ve sanırım ben bugun regl oldum.. cok ozlemısım regl olmayı bu arada sonbahar bayıldım bu gurese cıkacak pehlıvanlar gıbı lafına hatta gulmekten yarıldımm su annnn...:-D

laylaylom maşallah bebişine kalça çıkığı usg sini bebeğim 4 günlükken yapmışlardı işitme testinide. bize erken yapılmış oldu.

işitme testini bir haftaıkken yaptılar kalça yıda birinci ayında dediler bize.aman git gel ölüyorum valla anadolu yakasında oturyorum doğru düzgün hastane yok.doğum yapcam zaman hastanae bulamadım gittim avrupa yakasında yaptım o yüzden.şimdide oraya gti gel ölüyrum annemler orda bahçelievler tarafında oturuyor.her gittimde içim gidiyor buralarda oturaydım diye.öyle pişmanım buraya geldimize maselef 3 yıl falan burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…