2010 Temmuz Anneleri : )

anadolu yakasında nerdesin laylaylom

yenidoğan diye bir yer.daha önceden ümrnaiyeye baglıymış buralar sonra sarıgazi samandıra ve yenidoğan sancaktepe olarak ilçe olmuşlar.Allahım tez zamanda kurtarsın beni burdan dışarı çıkıp gidecek bir çaybahçesi bile yok.meyve almaya market bulamıyorum.heryere 2 saatten fazla sürüyor ama tamamen benim suçum oldu.o yüzden sesimi çıakrmıyorum

bende şuan süt sağıyorum bakıyım iştahı arttımı kaç ml içecek ? emzirince anlamıyorum oynaya oynaya emiyor

Benim oglan uykusu var agladı durdu ancak uyuttuk valla .
Cevizli kek miiii ? Umutlu yaz valla hazır top kek yemekten iyice şitim ben de kendım yapayım bari ..
Kocamda oglum da uyudu ben de gıdeyim de kızmasın kociş herkese iyi geceleer ...

tatlı rüyalar :))

benim eşimde evlendiğimizden beri ilkkez birşey istedi benden oda kek.. sahurda yemek için sanırım ama aklımda tarif yok umutlu çıktı sanırım onun çok kolay kek tarifi var yazmıştım ama kağıdı kaybettim

Saol cnm erken gelseydin keşke neyse benim kocam kızıcak diye korkuyorum valla sabahtan aksama kadar cocuk dısında ınternetin basındasın diye : ))) Aman napayımm dısarı cıkmıyoruz bısey yapmıyoruz tek baglantımız burası

bende öyleyim arada biraz evi topluyorum

haklısın tek sosyal hayatımız bu oldu. neyse sen yat en iyisi Allah rahatlık versin :1hug:

hayırlı olsun canım nice 40 lar görün inşallah

sağol canım hep beraber inşallah olumunekankayizsmile

bende artık utanıyorumda yapıyorum ev işi yemek . hamileyken hep yattım tembel tembel şimdi yerimden kalkmak zor geliyor tembelim ben tembell:sm_cool:

merhaba ben de öğretmenim 19 temmuzda doğum yaptım. Hastaneden doğum belgesinin dışında doğum raporu da verdiler. Ben son 3 haftama kadar çalıştığım için toplam 13 haftalık. Doktoruna sorarsan yardımcı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…