anadolu yakasında nerdesin laylaylom
selam kızlar..kimse var mı?
ben varım
Benim oglan uykusu var agladı durdu ancak uyuttuk valla .
Cevizli kek miiii ? Umutlu yaz valla hazır top kek yemekten iyice şitim ben de kendım yapayım bari ..
Kocamda oglum da uyudu ben de gıdeyim de kızmasın kociş herkese iyi geceleer ...
iyiyim şilan sen nasılsın oturuyorum kendi kendime baba kız uyuyorlar
iyiyim canım. bizim kız da uyuyor. babası da şimdi yattı. 40ımız dündü ama bugün teyzem gelince kırklama merasimi yaptık bizde. :dance:
Saol cnm erken gelseydin keşke neyse benim kocam kızıcak diye korkuyorum valla sabahtan aksama kadar cocuk dısında ınternetin basındasın diye : ))) Aman napayımm dısarı cıkmıyoruz bısey yapmıyoruz tek baglantımız burası
Saol cnm erken gelseydin keşke neyse benim kocam kızıcak diye korkuyorum valla sabahtan aksama kadar cocuk dısında ınternetin basındasın diye : ))) Aman napayımm dısarı cıkmıyoruz bısey yapmıyoruz tek baglantımız burası
hayırlı olsun canım nice 40 lar görün inşallah
bende öyleyim arada biraz evi topluyorum
merhaba arkadaşlar.ben de bir temmuz annesiyim.öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak.ben okula sadece doğum yaptığım tarihi gösteren bir rapor verdim ama onlar benden raporun kaçgün olduğunu bildiren bir belge istediler.sizden de böle bişey istediler mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?