2010 Temmuz Anneleri : )

ben süt bebeğin yüzünde sivilce yapar diye duymuştum. o yüzden yüzüne gelince hemen siliyorum. sen denedin mi yüzüne sürmeyi?

Ben sağmıyorum cnm sadece bi kaç kez goguslerim dolmustu onda da burada ozel bi hastane var 20 ytl ye sagma seti alıyorsun ondan sonra ihtiyaç duydugun her an gidip elektronık sagma makınasını kullanabılıyorsun. Benim dolapta kolastum sütüm bile var sarı sarı : ))) Bır suru süt var ama atıcam vermeyi düşünmüyorum .
Göğüslerim sadece bir kac kez şişti onda da dısarı cıkmıstık baya uzun sure 9 dan gece 1 e kadar fılan duzgun emzirememiştim . Eve gelince uyumustu gece de ıyı ememişti o ara doldu şişti ateş yaptı gıttım sağdım duzeldi .
Bu arada kızlar ben gecenlerde Yeşilköy sahile gittim arkadaslarla orda bebek aglayınca mecburen emzırmek zorunda kaldım arkadaslar ortulerle paravan yaptılar : ))) Ama cıyak cıyak aglayınca mecbur kaldım normalde kımsenın yanında emzırmeeem dıyen ben bunu yaptım anladım ki bebek icin utanma fılan kalmıyor .
O emzırme ortulerınden alıcam ben mecbur kalınca takarım .

tamam canım. ben de kullanırım o zaman. kaşıkla zor oluyor zaten. hızlı verilmediğinden sürekli ısıtmak gerekiyor.

ben çalışmaya başlamadım ama sürekli pompayla sağıyorum. özellikle de sabah 6-7 gibi mutlaka sağıyorum. süt birikmiş oluyor, şişiyor göğüsler. öyle olunca da kız ememiyor. süt fışkırıyor bazen ve yutkunamıyor fazla geldiğinden. sağıp verdiğimde rahat rahat emiyor. şimdi bayramda napıcam diye düşünüyorum. sağdığım sütü poşetlere koyup buzluğa atıyordum, orda napıcam bilmiyorum. sabahın köründe nasıl pompayı sterilize edicem de sağıcam..işim zor. kayınvalidemin evi,yabancı değil ama gene de evdeki gibi olmaz.

Sonbahar benim de göğsüm çok dolunca ilk defa uçları çok acıdı . Aklıma sen geldin emzırırken valla kızın dedim demek boyle acıyor göğüsleri .. Sen de bol bol emzir demek ki doldugundan acıyor .. Benımki dolmuştu o ara ..

günaydın kızlar biz bugün ana kız 1 buçuğa kadar uyuduk kızım göğsümde yatıyor şuan onun karnı doydu ama ben aç kaldımboshayallersmile

Kızlar durun ben gobeğimim resmini çekip koyayım da ortam şenlensin Gerçi kahvaltıdan once daha inikti ya neyse :)))

deniz bu arada ben senin doğum haberinden sonra hastanenin sitesine baktım bebişin resmine bakayım diye ama bulamadım. defne bebeği göremedim (

Efim çok haklısın benimde sütüm malesef düzgün gelmedi bebeğimi sadece 20 gün emzirebildim mama vermek zorunda kaldım ve açlıktan bebeğim sarılık oldu çünkü bana devamlı herkes sen emzir o bebek ne kadar midesi varki doyuyodur diyorlardı meğer bebeğim aç kalmış 20 günün sonunda beni artık hiç emmiyor zaten sütümde yok ğöğüsümü alınca çocuk öğürüyor öyle böyle değil artık sadece mama veriyorum bebeğim allaha çok şükür gayet sağlıklı bu nedenle her söyleneni kafanıza takıp moralinizi bozmayın

ben pompa almadım ve hiç sağmadım..

çalışmayan arkadaşlar da sütünü sağıyor mu? neden?

canım benim bebğim zayıf doğdu tüm suyum bitmiş bebek beslenememiş zaten göğüs ucum yoktu beceremedim ilk günler çıkarmayı göğüsler şiti ve ağrımaya başladı ozaman pompa aldık ucuda çoıktı sağınca

Aaa emzirme örtüsü diye bişey mi var ben cafelerde bahçelerde bi tülbent atıp emziriyorum valla tenha bi köşede çok komik oluyo halim herkes masada otururken çalılara doğru dönmüş oturan bebekli bir tip :)))

deniz bu arada ben senin doğum haberinden sonra hastanenin sitesine baktım bebişin resmine bakayım diye ama bulamadım. defne bebeği göremedim (

canım hastane sitesine vermedik foto o amaçla..
bilmiyorum eşim gerek yok dedi..CADIARZU
yani anne baba isterse hastaneye söylüyor, onlar da koyuyorlar..o şekilde.
bizim bebişin fotosu yok orda yani haklısın.

bebedor ço hızlı akıtıyo bizde var okadar hızlı emezki dr brans aldık tansaştan çok yavaş akıtıyo tavsiye ederim

kızlar bugün bursa yağmurlu hava serin ..kız da uyumuşken biraz ütü var birikmesin yapayım ben..
görüşürüz sonra...

sen hangi biberonu kullanıyorsun canım kaç bibereonunun var

bencede bebedor minik bebekler için iyi değil tek deliği olmasına rağmen çok fazla çıkıyr ucundan bebek boğulacak gibi oluyor. bende wee var onun ucu güzel ama ben damaklı uçlardan tavsiye ederim özdilekten aldık fiyatıda 3,5 tl

İşte benim gobişim akşam yemeginden ve bi suru ıvır zıvır yedikten sonra çekilen resim cok fazla kalmadı bana göre : )) şimdide çektim ama yukleyemedim maalesef ..

eveeeetttt, evimi topladım çamaşırları katladım yeni çamaşır attım makinaya ve geldim. hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz 2 sayfa ilerlemiş hemen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…