canım gaz sorunu bizim şu an tek problemimiz gazı var 24 saat boyunca bazen karnının üzerine yatırıyorum
birde burnu hemen tıkanıyo süt yüzündenmiş
allah başka dert vermesin ne yapalım
burun tıkanıklığıyla sütün ne ilgisi varmış? kızımın da hep tıkalı da burnu.
bilmiyorum canım süt genzinemi kaçıyo ne zaten burnunu silince böle balgamlı gibi azmiktar süt geliyo tam bilmiyorum deniz suyu işe yaramadı bizde
deniz suyu bizde de pek işe yaramadı. hatta onu sıktıktan sonra burun aspiratörü kullanmama rağmen pek fayda etmedi. burda kimdi hatırlamıyorum birisi sütümü sıktım geçti demişti. bi de onu denesem mi diyorum.
deniz suyu bizde de pek işe yaramadı. hatta onu sıktıktan sonra burun aspiratörü kullanmama rağmen pek fayda etmedi. burda kimdi hatırlamıyorum birisi sütümü sıktım geçti demişti. bi de onu denesem mi diyorum.
canım ben internette okumuştum buruna süt sıkmanın iyi geldiğini denedim hapşurttu ve hapşurukla beraber içindekilerin bir kısmı çıkmıştı.
bir arkadaş daha vardı iyi geldiğini söyleyen.
ya kızlar bişi sorcam. benim kızın ağlamasını bir tek çıngırak sesi durduruyo ama kolum koptu artık bi çıngırak bi kucak bi meme. bu sesi çıkaran otomatik bişi var mı biliyomusunuz?
biraz komik olcak ama ben mamadan korkuyorum ...
gdo falan dediler yaaa ....
eski usul cicibebe veririm herlalde prinçunu cicibebee ....
ay ne eski kafa hatunummm manyadım ben iice bilmiyorumkismile
sorun orda ben doktorlara güvenmiorumkiii....
sütün zararlı olduğunu biliorum 1 yaşına kadar pekii biz nasıl büyüdük inek sütüyle büyümedikmi
6 aydan sonraaa yeğenlerimm pirinç unu cicibebyle büyüdler ve gayet zeki sağlıklılar maşallh..
ogun haberlede çıkannn gdo sorunu çook canımı sıktııı..
ya inanın ne yediğimiz belli değil artıkk.............
eskiden sütüm az die bişe yoktu herşeyin vitamin değeri yüksekti şimdiki geniyle oynanmıorduuu ..
bu yüzdennn anneler mamaya başlamk zorunda kalıorlarrr
nemiktar ve nasıl sıkıcaz
cnm 1-2 damla bı kere sık acılır zatennemiktar ve nasıl sıkıcaz
kızlar merhaba
bugün hava yağmurlu burda ve dışarısı acaip serin. özlemişim valla,sıcaklardan fenalık gelmişti.
bir şey sorcam. mama takviyesi yapan arkadaşlar biberondan sonra memeyi bırakmak istemedi mi bebişleriniz? ben biberonla sağdığım sütü vermeye korkuyorum alışırsa diye. dışarı çıktığımda kaşıkla yediriyor annem. bizim cadı çok çabuk huy değiştiriyor, emzikten sonra bile memeyi almak istememişti birkaç sefer. o yüzden cesaret edemedim hala biberona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?