eveeeetttt, evimi topladım çamaşırları katladım yeni çamaşır attım makinaya ve geldim. hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz 2 sayfa ilerlemiş hemen :roflol:
oofff peki siz ne giyiyorsunuz kızlar yaa bana hiçbir kıyafet olmuyo birkaç bol kesim elbise dışında aynı şeyleri giymekten fenalık geldi alamıyorum da kiloları vercem diye
Maşallah sana yaa ben çakıldım kaldım bılgısayarın basına yine :))) makınada bıle dunden yıkanmıs camasırlar var asılcak bende bugun verimli kullanayım demıstım bakalım akşama kadar yolu var kaydirigubbakcemile2
Maşallah sana yaa ben çakıldım kaldım bılgısayarın basına yine :))) makınada bıle dunden yıkanmıs camasırlar var asılcak bende bugun verimli kullanayım demıstım bakalım akşama kadar yolu var kaydirigubbakcemile2
bende göbeğime sauna belt kullanayım bari. belki işe yarar evde bir tane var çakma sauna belteltimden aldım sırf bu göbek için
slm kızlar nasılsınız?
hoşgeldin hatceslm kızlar nasılsınız?
bencede a.sbence gayet verimli kullanıyosun. bizimlesin yerimseniben
Ben sort aldım bı tane 40 beden bol severım zaten ustune gomlek .. bıde uzun etek aldım onun ustunede body t-shırt .. kot asla gıyemıyorum zaten sıcakkkkk
bebeği çok gezdirdimde göbek hala duruyor benim göbeği zımparalamak lazım harthart belki gider iner delikafadulden
Sauna belt mii hani şu tıngır tıngır titreşimli şey mi ? yaa bebegi al kucagına gezin dur oyle daha verimli .. benimde kalça baldır egzerzisi yapmam lazım tatile gidince lömbür lömbür yürümek istemiyorummmm delikafadulden
kızlar bende bugün temizlik yaptım çamaşır yıkadım camları sildim yemek yaptım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?