2010 Temmuz Anneleri : )

oofff peki siz ne giyiyorsunuz kızlar yaa bana hiçbir kıyafet olmuyo birkaç bol kesim elbise dışında aynı şeyleri giymekten fenalık geldi alamıyorum da kiloları vercem diye

bende göbeğime sauna belt kullanayım bari. belki işe yarar evde bir tane var çakma sauna belt eltimden aldım sırf bu göbek için

eveeeetttt, evimi topladım çamaşırları katladım yeni çamaşır attım makinaya ve geldim. hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz 2 sayfa ilerlemiş hemen :roflol:

Maşallah sana yaa ben çakıldım kaldım bılgısayarın basına yine :))) makınada bıle dunden yıkanmıs camasırlar var asılcak bende bugun verimli kullanayım demıstım bakalım akşama kadar yolu var kaydirigubbakcemile2

oofff peki siz ne giyiyorsunuz kızlar yaa bana hiçbir kıyafet olmuyo birkaç bol kesim elbise dışında aynı şeyleri giymekten fenalık geldi alamıyorum da kiloları vercem diye

ben bide kapalıyım alta giymeye tek bir şey yok hamilelik pantolonumu giyiyorum hala. bol etek giysemde gören kaç aylık diye soruyor böylede öö bi durum yani benimki.

Ben sort aldım bı tane 40 beden bol severım zaten ustune gomlek .. bıde uzun etek aldım onun ustunede body t-shırt .. kot asla gıyemıyorum zaten sıcakkkkk

bence gayet verimli kullanıyosun. bizimlesin yerimseniben

benim makinanın içinde 4 gündür yıkanmayı bekleyen çamaşırlar var gidip düğmesine basmadım canım istemiyor.

kızlar bende bugün temizlik yaptım çamaşır yıkadım camları sildim yemek yaptım:))

bende göbeğime sauna belt kullanayım bari. belki işe yarar evde bir tane var çakma sauna belt eltimden aldım sırf bu göbek için

Sauna belt mii hani şu tıngır tıngır titreşimli şey mi ? yaa bebegi al kucagına gezin dur oyle daha verimli .. benimde kalça baldır egzerzisi yapmam lazım tatile gidince lömbür lömbür yürümek istemiyorummmm delikafadulden

slm kızlar nasılsınız?
hoşgeldin hatce
bence gayet verimli kullanıyosun. bizimlesin yerimseniben
bencede a.s
Ben sort aldım bı tane 40 beden bol severım zaten ustune gomlek .. bıde uzun etek aldım onun ustunede body t-shırt .. kot asla gıyemıyorum zaten sıcakkkkk

geçen akşam dışarı çıkacaktım eşime büyük gelen pantolonları yaz başında ayırmıştık öyle kaldılar çıkardık tek tek ben onları denedim 48 beden.... ve hiç biri olmadı göbeğimden dolayı kapanmıyor. 48 beden değilim popom ve basenler küçük ama göbek büyük olduğu için olmadı hamilelik pantolonu giymeye devam

Ben sadece kahvaltı yaptım oturdum kaldım ama bugun tam temizlik havası var hava hafif kapalı yagmurlu guzel bi muzıkle ohhh yavas yavas evı temızlesem kocam gelınce sevınse ne guzel olur

bebeği çok gezdirdimde göbek hala duruyor benim göbeği zımparalamak lazım harthart belki gider iner delikafadulden
kızlar bende bugün temizlik yaptım çamaşır yıkadım camları sildim yemek yaptım:))

oo maşallah maşallah şu hamaratlık banada bulaşsa biraz... mafoldumben

Cnm sende al bi tayt uzerınede uzunn gomlekler falan hani kalça ustu degilde nerdeyse dızıne kadar çok mu oldu yavv :)))) neyse aman cocuk dogurduk napalım

benimde sadece 3 kg fazlalığım kaldı gitti sayılır fazla kilolar eski giysilerime girebiliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…