Kızlar birçoğunuz muayenize gittiniz. Bizimle paylaşır mısınız?
Mesela hangi soruları sordunuz? Ne cevap aldınız?
Veya
Siz sormasanızda doktorunuz sizi hangi konularda bilinçlendirdi?
Eşim yine ikiz galiba diyor.Geçen sene hıdırellez de dilek diledim ve 2 çöp adam çizip pc de paintte kaydettim..ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkek..Ama kaybettim..Bu sene yine aynı dileği diledim ve avatar resmi yaptım...Hem sevinçliyim hem de tedirgin...
Kızlar yaa şimdi ne düşündüm biliyor musunuz...
Şu durumlarımız iyice belli olsa da gönül rahalığıyla, sevinçlerimizi paylaşsak, eğlensek, gülsek, kahkahalar atsak, tatlı hislerimizi ve bebişlerimizin hareketlerini konuşsak iyi olan herşey bu topikte olsa ne kadar güzel olurdu.
İnanın insan bencil düşünebilir ama ben bir dua ederken hiç sadece kendimi düşünmedim burdaki herkes adına dua ediyorum hem de tüm kalbimle bunu tüm samimiyetimle söylüyorum....
Benim durumum kritik olsa da en azından birçok kez bebişini kaybetmiş arkadaşlarımız var Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Hep dua yazar gibi oldum ama şuanda beynimden ne geçiyorsa buraya yazıyorum. Bir nevi sesli düşünüyorum yani kızlar kusura bakmayın...
Gördüm canım,maşallah :Saruboceq:anammm çok heycanlııııı bende adetimden önce yapmıştım testleri böyle çıkmıştı bendededelikafadulden
bak benim testlerimin fotosuda burda var üstüne tıklayınca fotolar büyüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/327664-hamileyim-cok-mutluyum.html
Liyadora bak banbinoya hiç olmaz denildiği halde bebiş bekliyor (sağlıklaca kucağına alır inşallah) veren
Allah verir bunun kimse önüne geçemez. Bak ben sabah biran umutsuzluğa kapıldım ama yapmamak gerekiyor. İyi düşün iyi olsun... Rabbim o kadar büyük ki bak senin dualarını kabul etmiş aynı şekilde gönülden dua et ama hayırlısıysa tabi canım. Allah ne verirse hayırlısını veriyor. Dualarımız seninle canım benim herşey güzel olacak inşallah...
çok sevindim senin adına ne güzel avatar resmide çok şeker olmuş inşallah dilediğin gibi olur.
slm kızlar bende bugün keseyi gördümama kalp atışları için 2 hafta sonra gidecem :Saruboceq: hayırlısı olsun hepimiz için
sizin gebelikler nasıl gidiyo benimki 5 hafta 3 günlükmüş benim 2.gebeligim ilkinde hemen hissetmiştim ama bunda hiçbirşey hissedemiyorum sanki yok gibi sizde de böyle oluyomu
valla benim pantolon almam lazımdı zaten.şimdi bayram için hamile pantolonu alayım diyorum karnımı sıkmasın bebiş sıkılmasın içerde :CüvCüv: yoksa çokmu erken
afiyet olsun güzelimopuyorumnanaktan
slm kızlar bende bugün keseyi gördümama kalp atışları için 2 hafta sonra gidecem :Saruboceq: hayırlısı olsun hepimiz için
sizin gebelikler nasıl gidiyo benimki 5 hafta 3 günlükmüş benim 2.gebeligim ilkinde hemen hissetmiştim ama bunda hiçbirşey hissedemiyorum sanki yok gibi sizde de böyle oluyomu
sen bilirsin canım ama dr bana karnın tam olarak çıkmaya başlayana kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti bebiş için sorun değilmiş ama gelde bize bunu inandır annelik içgüdüsü işte
kızlarr sizinde karnınız şimdiden biraz şiştimi benim karnım şişti semsert,gazdanmıdır nedir :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?