2010 Temmuz Anneleri : )

Eşim yine ikiz galiba diyor.Geçen sene hıdırellez de dilek diledim ve 2 çöp adam çizip pc de paintte kaydettim..ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkek..Ama kaybettim..Bu sene yine aynı dileği diledim ve avatar resmi yaptım...Hem sevinçliyim hem de tedirgin...

Kızlar yaa şimdi ne düşündüm biliyor musunuz...

Şu durumlarımız iyice belli olsa da gönül rahalığıyla, sevinçlerimizi paylaşsak, eğlensek, gülsek, kahkahalar atsak, tatlı hislerimizi ve bebişlerimizin hareketlerini konuşsak iyi olan herşey bu topikte olsa ne kadar güzel olurdu.

ınanın insan bencil düşünebilir ama ben bir dua ederken hiç sadece kendimi düşünmedim burdaki herkes adına dua ediyorum hem de tüm kalbimle bunu tüm samimiyetimle söylüyorum....

Benim durumum kritik olsa da en azından birçok kez bebişini kaybetmiş arkadaşlarımız var Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Hep dua yazar gibi oldum ama şuanda beynimden ne geçiyorsa buraya yazıyorum. Bir nevi sesli düşünüyorum yani kızlar kusura bakmayın...

Kızlar birçoğunuz muayenize gittiniz. Bizimle paylaşır mısınız?

Mesela hangi soruları sordunuz? Ne cevap aldınız?

Veya

Siz sormasanızda doktorunuz sizi hangi konularda bilinçlendirdi?

ay valla canım ben kendi sorunumla ilgili soru sordum daha çok ,bunun dışında dr bana en fazla 1 kilo al dedi ve haftaya kalp atışını duyunca daha detaylı konuşuruz dedi,yani yarın anlatırım ben:1rolleyes:

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

anammm çok heycanlııııı bende adetimden önce yapmıştım testleri böyle çıkmıştı bendededelikafadulden

bak benim testlerimin fotosuda burda var üstüne tıklayınca fotolar büyüyor

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/327664-hamileyim-cok-mutluyum.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Liyadora bak banbinoya hiç olmaz denildiği halde bebiş bekliyor (sağlıklaca kucağına alır inşallah) veren
Allah verir bunun kimse önüne geçemez. Bak ben sabah biran umutsuzluğa kapıldım ama yapmamak gerekiyor. ıyi düşün iyi olsun... Rabbim o kadar büyük ki bak senin dualarını kabul etmiş aynı şekilde gönülden dua et ama hayırlısıysa tabi canım. Allah ne verirse hayırlısını veriyor. Dualarımız seninle canım benim herşey güzel olacak inşallah...

çok sevindim senin adına ne güzel avatar resmide çok şeker olmuş inşallah dilediğin gibi olur.

ayy canım benim inan bende aynı şeyleri düşünüyorum.tamam şimdide hamileyiz allaha bin şükür ama sevincimiz henüz tam değil hepimiz endişeler yaşıyoruz ya keseyi göremezsek ya kalp atışını duyamazsak diye.hepimizin şu durumlar belli olsun doya doya sevinelim inşallah.o yüzden şu önümüzdeki 2-3 hafta hemen geçsin istiyorum hayırlısıyla inşallah....
bende her an her dakika her ezan sesinde dualar ediyorum hepimiz için canı gönülden....

Gördüm canım,maşallah :Saruboceq:

çok sevindim senin adına ne güzel avatar resmide çok şeker olmuş inşallah dilediğin gibi olur.

Amin inşallah arkadaşlar :Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

senin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun benimde 2.gebeliğim ben sadece şişlik hissediyorum ya da bana öyle geliyor kalp atışını bi duysam rahatlıycam

kızlarr sizinde karnınız şimdiden biraz şiştimi benim karnım şişti semsert,gazdanmıdır nedir :kedi:

Benımde karnımda gaz gıbı, sertlık gıbı bısı var cubuk kraker. Bıraz da agrı. Sende de var mı?

Benim ilaçlardann herhalde karnım şiş, gögüslerim gerildi ve şişti, kendimi gergin hissediyorum. Napıcaz yaa daha şimdiden böyle olursak yandık...

benimde göğüslerim kocaman oldu şimdiden sütyen takamaz oldum.fenalık geliyor takınca.karnım şiş ama ağrı değilde arada bir böle 1-2 kere kasılma gibimi desem ufacık sancımsı bişeymi desem öle bişeyler oluyor

ay ben napıyım zaten karnımda vardı geçen gün eltim bana hamile pantolonlarını giymeye başla sen dedi bende şimdiden onları giyip rahata alışırsam iyice salarım kendimi diye korkuyorum (bu arada denedim çok rahat ettim ama yinede giymiycem)

valla benim pantolon almam lazımdı zaten.şimdi bayram için hamile pantolonu alayım diyorum karnımı sıkmasın bebiş sıkılmasın içerde :CüvCüv: yoksa çokmu erken

valla benim pantolon almam lazımdı zaten.şimdi bayram için hamile pantolonu alayım diyorum karnımı sıkmasın bebiş sıkılmasın içerde :CüvCüv: yoksa çokmu erken

sen bilirsin canım ama dr bana karnın tam olarak çıkmaya başlayana kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti bebiş için sorun değilmiş ama gelde bize bunu inandır annelik içgüdüsü işte

afiyet olsun güzelimopuyorumnanaktan

Saol canımmopuyorumnanaktan

Canım hoşgeldinn aramızaaa.s.
Bende 5 hafta 4 günlüğüm canımyerimseniben bende daha doktora gitmedim erken diye ama çokta merak ediyorum keseyi yada kalp atışlarını duyabilecekmiyim acaba diyeOyüzden beklemedeyim canım..Bende hiçbirşey hissetmiyorum ondan bu kadar meraktayım zaten sonra dan da diyorum daha çok küçük heralde o yüzden diye..Neyse inş.doktordan güzel şeyler duyarız hepimiz..

sen bilirsin canım ama dr bana karnın tam olarak çıkmaya başlayana kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti bebiş için sorun değilmiş ama gelde bize bunu inandır annelik içgüdüsü işte

ne garip dimi karnımıza düştüğü andan itibaren annelik güdülerimiz ortaya çıkıyor
hey büyük allahım bu ne büyük ne güzel bir mucizedir böyleee:Saruboceq:

kızlarr sizinde karnınız şimdiden biraz şiştimi benim karnım şişti semsert,gazdanmıdır nedir :kedi:

Bende bariz bir karın şişliği yok canım ama yemek yediğim zamanlarda daha belirgin oluyor.Ama gaz problemi yaşıyorum nedendir bilmem...Göğüslerimde bir kaç güne öncesine kadar daha fazla acıyordu bugün daha iyi...Ama sütyeni çıakrınca acayip rahatlıyorumzemuszemus

sebze ağırlıklı belenmeye çalışıyorum acıkınca durmadan meyve yiyorum dikkat edicem diye midem bi tuhaf oldu bişey değil mandalinadan tiksinmeye başladım bütün hamur işleri yasak kızartma yasak turşu yasak makarna,pilav yasak(yani bana yasak) niye hep güzel şeyler zararlı olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…