selam kızlar,
bugun dr.a gittim, gecen hafta keseyi gormustu, biraz buyumus dedi. sat: 3 ekim, baska bisey soylemedi. kalp atısını 2 hafta sonra duymam gerek dedi, kendine dikkat et, kanama olursa haber ver dedi, sizce hersey yolunda mi? telas mi yapıyorum?
merhaba arkadaslar , bende 2009 Temmuz annesiyim,14 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu .çok güzel sıkıntısız bir hamilelik dönemi yasarsınız inş .hepinizi teker teker tebrik ederim.
Cubuk ve Badem sizlerinde hamile olduğunu öğrendim buradan çok sevindim :1hug:
selam kızlar,
bugun dr.a gittim, gecen hafta keseyi gormustu, biraz buyumus dedi. sat: 3 ekim, baska bisey soylemedi. kalp atısını 2 hafta sonra duymam gerek dedi, kendine dikkat et, kanama olursa haber ver dedi, sizce hersey yolunda mi? telas mi yapıyorum?
merhaba ebebis hayırlı olsun bebişin,benimde sat 3 ekim geçen hafta keseyi gördük banada kanama olursa haber ver dedi ama bişey olmadı yarın inşallah kalp atışını duymak için gidicez genelde 6-8 hafta arasında duyuluyormuş bir problem yoktur merak etme
Kızlar sonuçlarım geldi hiç de memnun kalmadım ve kafamdaki sorular giderek artmaya başladı.
Sonuçlarım,
Rubella IgG 119,1 Pozitif
Rubella IgM 1,541 Pozitif
Normal şartlarda IgG Bağışıklığı gösteriyor ki bu durumda ben bağışıklık kazanmışım. Fakat IgM Hastalık olduğunu veya yakın zamanda geçirildiğini gösteriyor. Fakat ikisinin aynı anda pozitif çıkmaması lazımdı. Bağışıklık kazandıysam IgM negatif olmalıydı. Nasıl oluyor anlamadım.
Moralim acayip bozuk. İçime doğdu demek ki çünkü hiç iyi rüyalar görmemiştim zaten...
geçen hafta öğrendiğimde dr 5 haftanın içinde dedi şu an 6 haftanın içinde sende 5 haftanın içindesin gidersen keseyi görebilirsin bence
Yarın canım randevum. İçim İçime sığmıyor.
Hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim canım.
Hayırlısı olsun. Sadece kendime kızıyorum keşke yaptırmasaydım diye...
merhaba ebebis hayırlı olsun bebişin,benimde sat 3 ekim geçen hafta keseyi gördük banada kanama olursa haber ver dedi ama bişey olmadı yarın inşallah kalp atışını duymak için gidicez genelde 6-8 hafta arasında duyuluyormuş bir problem yoktur merak etme
ay kızlar benim bugün çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor valla
dün akşamda aşkı memnuyu seyrederken uyumuşum
sanırım belirtiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor
valla bende aynen öyle normalde az uyuyan bir insandım şimdi akşam tv izlerken dizilerin yarısında uyuyakalıyorum kızım olmasa bütün gün uyurum herhalde eşimde sinir oluyor iki çift laf zor konuşuyoruz aman zaten son aylar uyuyamıyorsun doğru dürüst şimdi uyuduğuğumuz kadar uyuyalım:1closedeyes:
merhaba bambino,
yüregime su serptin, sabah sabah oyle bir moral bozuklugu olmustum kendi kendime. insallah sende sag salim duyarsin bebsin kalp atısını. gorusutuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?