papatya dr. işini naptın buldunmu bi dr canım?
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. Şöyle bir sirkelendim ve kendine gel capri dedim. Allah eğer bebişimin dünyaya gelmesini isterse buna kimse ve hiçbişe engel olamaz bunu biliyorum dedim. İnşallah yarın güzel şeyler duyarız.
Eşimde bana kızıyor neden moralini bozuyorsun en kötüsü olsa kaybetsek bile ne olacak sen sağlıklı ol, yanımda ol bana yeter diyor, daha çok yolun başındayız zaten bize süpriz oldu tekrar yaparız ne var bunda kafanı takma diyor. Tabi beni teselli ediyor ama eminim o da içten içe üzülüyordur.
Beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. Şöyle bir sirkelendim ve kendine gel capri dedim. Allah eğer bebişimin dünyaya gelmesini isterse buna kimse ve hiçbişe engel olamaz bunu biliyorum dedim. İnşallah yarın güzel şeyler duyarız.
Eşimde bana kızıyor neden moralini bozuyorsun en kötüsü olsa kaybetsek bile ne olacak sen sağlıklı ol, yanımda ol bana yeter diyor, daha çok yolun başındayız zaten bize süpriz oldu tekrar yaparız ne var bunda kafanı takma diyor. Tabi beni teselli ediyor ama eminim o da içten içe üzülüyordur.
Ayyyy papatya gerçekten de öyle o benim canım Allah onu benim yanımdan eksik etmesin. İnan akşam oluyor eve giriyoruz bana bir sarılıyor bütün sıkıntılarımı unutuyorum. Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz ama gün içerisinde çok nadir görüşüyoruz tabi kendi isteğimizle yoksa eve girince paylaşacak bişeyimiz kalmaz. Ayrı yerlerde çalışsak belki daha fazla görüşürüz en azından ararız birbirimizi o zaman diyoruz.
Allah eşlerimizi bizden hiç ayırmasın...
Canım daha halledemedimmCADIARZU
Soruşturuyorum ama bi kaç güne kadar halletmem lazım 6.haftaya girince gitmek istiyorum çünkü merakımı gidermem lazımm
Sen naptınn varmı senin doktorunn...
aay kızlar benim canım ne istedi şimdiiiiiiiiiii
çitossscokacimcoookdelikafadulden:CüvCüv:
Ayyy canım benimm çitos mu istedinn kaydirigubbakcemile3
Hemen al bari tatlım...
Hiçbişey istemiyor benim canım :bbo:
İlerde ister inş..
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?