2010 Temmuz Anneleri : )

capri üzülme belki hastalığı hamilelikten önce geçirip vücudun bağışıklık kazanmıştır içini ferah tut hayırlı haberler alırsın inşallah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. Şöyle bir sirkelendim ve kendine gel capri dedim. Allah eğer bebişimin dünyaya gelmesini isterse buna kimse ve hiçbişe engel olamaz bunu biliyorum dedim. ınşallah yarın güzel şeyler duyarız.

Eşimde bana kızıyor neden moralini bozuyorsun en kötüsü olsa kaybetsek bile ne olacak sen sağlıklı ol, yanımda ol bana yeter diyor, daha çok yolun başındayız zaten bize süpriz oldu tekrar yaparız ne var bunda kafanı takma diyor. Tabi beni teselli ediyor ama eminim o da içten içe üzülüyordur.

Canım bak eşin negüzel söylemiş sana...kesinlikle katılıyorum söylediklerine...Sen yeter ki morelini yüksek tut..En azından seni teselli ediyor eşin...

Ayyyy papatya gerçekten de öyle o benim canım Allah onu benim yanımdan eksik etmesin. ınan akşam oluyor eve giriyoruz bana bir sarılıyor bütün sıkıntılarımı unutuyorum. Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz ama gün içerisinde çok nadir görüşüyoruz tabi kendi isteğimizle yoksa eve girince paylaşacak bişeyimiz kalmaz. Ayrı yerlerde çalışsak belki daha fazla görüşürüz en azından ararız birbirimizi o zaman diyoruz.

Allah eşlerimizi bizden hiç ayırmasın...

allah herşeyin hayırlısını verisin canım ama iyi düşündükçe iyi olacağına eminim dün bahsetmiştim dr bana tekrar anne olman nerdeyse imkansız olsa bile sorun çıkabilir demişti dedim ama hamile kaldım çok şükür ve şimdilik sorunda yok inşallah böylede devam eder bende eğer sorun olacaksa allah bana niye tekrar nasip etsin diye düşünüp kendimi teselli ediyorum bebeklerimiz çok önemli ama önce biz sağlıklı olalımki onlarda olsun ,biz moralimizi bozmayalımki onlarda üzülmesin tabiki önce allaha sonrada doktorlarıma güveniyorum tekrar söylüyorum herşeyin hayırlısı

Aminnn canımm inş...Tabiki onlar çok önemli bizim için,onlar içinde biz öyle olmasa zaten hayatı paylaşamayız...opuyorumnanaktan

canım bak eşinde ne güzel söylem iş sen rahat ol herşey yolunda gidecek ben inanıyorum,temmuz ayında hepimiz sırayla kucaklarımıza alıcak mis kokulu meleklerimizi,yarın hayırlı haberlerle geliceksin merak etme.

Canım daha halledemedimmCADIARZU

Soruşturuyorum ama bi kaç güne kadar halletmem lazım 6.haftaya girince gitmek istiyorum çünkü merakımı gidermem lazımm

Sen naptınn varmı senin doktorunn...

canım ben buldum bi dr. herkes çok methediyor burda.o dr.a gidicem.akrabalarım falanda ona gitmişler çok memnunlar.bende ona randevu alıcam 2 hafta sonra bakalım.

aay kızlar benim canım ne istedi şimdiiiiiiiiiii

çitossscokacimcoookdelikafadulden:CüvCüv:

Ayyy canım benimm çitos mu istedinn kaydirigubbakcemile3
Hemen al bari tatlım...
Hiçbişey istemiyor benim canım :bbo:
İlerde ister inş..

kaydirigubbakcemile3 nerden geldiyse aklıma
bi markete gidip alayımda 1-2 tane yiyim bari
midemde hazımsızlık var zaten

Kızlar sizlere ne kadar teşekkür etsem gerçekten azdır. Allah sizden razı olsun. Sonuçta şahsen birbirimizi görmesekte çevremizde tanıdığımız birçok kişiden daha fazla burda birbirimize destek oluyoruz. ınanın sabah o kadar kötüydüm ki kendime gelmeme yardımcı oldunuz.

ınanın tüm kalbimle söylüyorum ve dua ediyoum. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, iyi bir gebelik dönemi geçirmeyi, sabırlı olmayı nasip etsin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Amin...

Kızlar birçoğunuz muayenize gittiniz. Bizimle paylaşır mısınız?

Mesela hangi soruları sordunuz? Ne cevap aldınız?

Veya

Siz sormasanızda doktorunuz sizi hangi konularda bilinçlendirdi?

slm kızlar bende bugün keseyi gördüm ama kalp atışları için 2 hafta sonra gidecem :Saruboceq: hayırlısı olsun hepimiz için
sizin gebelikler nasıl gidiyo benimki 5 hafta 3 günlükmüş benim 2.gebeligim ilkinde hemen hissetmiştim ama bunda hiçbirşey hissedemiyorum sanki yok gibi sizde de böyle oluyomu

Benim öncelikle soracağım sorular belli aslında kafamı bunlara takıp unuttuğum noktalar olmasın.

1- Kızamıkçık sonuçlarım ve bundan sonra ne yapıcaz, etkisi ne olur?
2- Rahim anamalim olduğu için kesenin yerleştiği yerin artısı eksisi, ben bu durumda nelere dikkat edicem?
3- Bu multivitamin ve progeston beni çok fazla şişirdi (çok fazla yemememe rağmen) ilerleyen günlerde ne olurum? Özellikle de gögüslerim şimdiden gerildikçe gerildi daha çok yolun başındayız ilaçların özellikle hormon ilacının etkisinden mi?

Benim ana sorularım bunlar olacak?

Sormam gereken başka bişe var mı canlarım?

elifbetul hoşgeldin canım,

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir şekilde Allah dünyaya getirmeni nasip etsin.

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

Ayyyy canım benim hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur.

Gerçekten de bariz bir şekilde anlaşılıyor. Ben bile heyecanlandım senin adına.

Maşallah diyelim de nazarımız değmesin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…