valla benim pantolon almam lazımdı zaten.şimdi bayram için hamile pantolonu alayım diyorum karnımı sıkmasın bebiş sıkılmasın içerde :CüvCüv: yoksa çokmu erken
Saol canımmopuyorumnanaktan
Canım hoşgeldinn aramızaaa.s.
Bende 5 hafta 4 günlüğüm canımyerimseniben bende daha doktora gitmedim erken diye ama çokta merak ediyorum keseyi yada kalp atışlarını duyabilecekmiyim acaba diyeOyüzden beklemedeyim canım..Bende hiçbirşey hissetmiyorum ondan bu kadar meraktayım zaten sonra dan da diyorum daha çok küçük heralde o yüzden diye..Neyse inş.doktordan güzel şeyler duyarız hepimiz..
Günaydın kızlar,
Visnesuyu mutlu haberlerini bekliyoruz canım benim.
Ben bugün kendimi mutsuz hissediyorum. Pozitif düşünmek istesemde olmuyor bugün kızlar yaa...
Kızamıkçık sonucum birazdan gelir. Belki de ona kafayı takıyorum.
ayy hadi hayırlısı vişnecimmm
güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:
keseyimi görceksin bugündelikafadulden
taaaam yaa kızma vişne teyzesii hemen yiyoruz mamamızı
foliğide hüpletiyoruz hemencokacimcoook
sonucu iyi çıkacak inşallah sen dün bana moral veriyordun nolur yapma şimdi sen pozitif düşünmeye devam et canım
Kızlar sonuçlarım geldi hiç de memnun kalmadım ve kafamdaki sorular giderek artmaya başladı.
Sonuçlarım,
Rubella IgG 119,1 Pozitif
Rubella IgM 1,541 Pozitif
Normal şartlarda IgG Bağışıklığı gösteriyor ki bu durumda ben bağışıklık kazanmışım. Fakat IgM Hastalık olduğunu veya yakın zamanda geçirildiğini gösteriyor. Fakat ikisinin aynı anda pozitif çıkmaması lazımdı. Bağışıklık kazandıysam IgM negatif olmalıydı. Nasıl oluyor anlamadım.
Moralim acayip bozuk. İçime doğdu demek ki çünkü hiç iyi rüyalar görmemiştim zaten...
Yarın canım randevum. İçim İçime sığmıyor.
Hayırlısı olsun.
aay kızlar benim canım ne istedi şimdiiiiiiiiiii
çitossscokacimcoookdelikafadulden:CüvCüv:
Kızlar birçoğunuz muayenize gittiniz. Bizimle paylaşır mısınız?
Mesela hangi soruları sordunuz? Ne cevap aldınız?
Veya
Siz sormasanızda doktorunuz sizi hangi konularda bilinçlendirdi?
Kızlar yaa şimdi ne düşündüm biliyor musunuz...
Şu durumlarımız iyice belli olsa da gönül rahalığıyla, sevinçlerimizi paylaşsak, eğlensek, gülsek, kahkahalar atsak, tatlı hislerimizi ve bebişlerimizin hareketlerini konuşsak iyi olan herşey bu topikte olsa ne kadar güzel olurdu.
İnanın insan bencil düşünebilir ama ben bir dua ederken hiç sadece kendimi düşünmedim burdaki herkes adına dua ediyorum hem de tüm kalbimle bunu tüm samimiyetimle söylüyorum....
Benim durumum kritik olsa da en azından birçok kez bebişini kaybetmiş arkadaşlarımız var Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Hep dua yazar gibi oldum ama şuanda beynimden ne geçiyorsa buraya yazıyorum. Bir nevi sesli düşünüyorum yani kızlar kusura bakmayın...
sebze ağırlıklı belenmeye çalışıyorum acıkınca durmadan meyve yiyorum dikkat edicem diye midem bi tuhaf oldu bişey değil mandalinadan tiksinmeye başladım bütün hamur işleri yasak kızartma yasak turşu yasak makarna,pilav yasak(yani bana yasak) niye hep güzel şeyler zararlı olurki
Kızlar benim için dua edin olur mu?
İnşallah iyi haberler getiririm sizlere canişkolar...
Yarın büyük gün benim için hadi hayırlısı olsun...
Sizlere ancak pazartesi yazabilirim.
Visnesuyu canım ismni görüyorum geldin mi canımm...
Ne yaptın merak ettim. Güzel haberler getirdin mi bize...
aaaa nefertiti canım cok tebrik ederim canım, çok sevindim seni gorunce
var canım ben 1yıldır kullanıyorum bebek gelecek diye:)ii akşamlar kızlar maşşlh hızınıza yetişilmiyooo
oh ohhh ne güsellll bir sürü temmuz annesi var çook sevndm valla rabbm tüm isteyenlere nasip etsnnn
sizlerde saglıcakla alın kucagınızaa bebişleriniziii
bu arda folbiol kullann var mı ablama dr yazdı daa
canım sen bu ay klomen kullanmışmıydın?ben kullanmadığım ay kaldım.bende sevındım canım bende tebırık ederım.senın beklenen dogum tarıhı ne?benım 7temmuz.
Ayy canım benim tam çıkacağım zamanda yazmışsın hepsine cevap veremicem kusura bakma...
Desteğin için çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin canişkolar...
Herşey inşallah güzel olacak Allah yardımcımız olsun...
Son olarak visnesuyum kalp atışını duymadan bişe anlamaman normal aynı zamanda bugün ilkleri yaşadın canım o yüzden hepimiz aynı durumdayız canım benim alışıcaz zamanla... Sağlıklıca pıt pıtları duyman dileğiyle...
Hepinizi çok öpüyorum...
Ayyy sanki tamamen ayrılıyormuşum gibi hissettim. Ağlamak geldi...
Kızlar ben çıkıcam birazdan...
yarın çalışmıyorum evdeyimm...
pazartesi görüşmek üzere...
Kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmuu..
iyi akşamlarr....
turşu tuzlu diye herhalde tam emin değilim ama yüksek tansiyon ya da ödem oluşması yüzünden olabilir yarın nedenini doktora sorarım bunlar bana fazla kiloyla hamile kaldığım için yasak arkadaşlar
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
Lıyadoracım tebrıkler. gercekten cok sevındım senin adına. bakalim kesemiz kac tane:) onu da haftaya cmt gunu gorursun rahat rahat.
sızleri okuyunca heyecanlandim. kendi zamanımız geldi aklima. ben de 18 kasimda ogrenmistim hamis oldugumu.
insallah hic firte vermeden yolunuza devam edersiniz. biz uc arkadasımızın bebegini fire verdik;(
biri filizim, biri denizkızıl biri de sevgili Badem,in ikizleri idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?