2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar allah alamayanlara yardım etsin
deniz suyu burun için olan ne kadar pahalı her gün bir tane yapmak gerekiyo burnu açılsın diye kalanı atıyosun kullanılmıyo
içinde 20 tane var biz ikinciyi aldık
bebek sektörüde çok iyi kazanıyo bence gaz ilaçları çok pahalı burun damlaları
dün eşim almış burun için tonimer baby 26 lira bio gaia bitkisel damla 30 lira

canım maaşallah bebeğile sana sende göbek kalmadı sanırım benimki ne zaman düzelir acaba

canım olmazmı göbek var ama ilk hastaneden çıktım gibi deil.12 kg fazlam var zamanla veririm inş.mekik çekcem 40 ımızçıkınca.inş seninde gider göbegin zamanla

denizcim senin eşinde titiz galiba eşim oğlak burcu inanılmaz titizdir bir kadını geçebilir yani miss kapris gece almıyormuş altını yanmasın diye bende yapayım dedim ama mümkünmü eşimden

bende oğlağım ama az biraz da bana bulaşsaydı şu titizlik a.s

benim eşim sağolsun bakar susturamayınca acıkmış der.

iyiki eşim sürekli evde değil allah çalışmaktan ayırmasın ozaman tartışırdık cidden
deniycem tavsiyeni
3 numarada büyük değildir bence

aynen birkaç kez çok kaka yapmıştı gece acayip kokuyordu altını aldım uykusu tamamen açıldı..
benm de 2 saatimi alıyor bir daha uyutmak..

artık pek yapmıyor geceleri..sabah kalktığımda azıcık kaka olyor bazen bezde o kadar..
o da pişik yapacak derecede değil.

banyo yaptıktan sonra kızımın yüzü minik minik kırmızı noktacıklarla doluyor acaba diyorum dalin mi alerji yapıyor? evde birde canbebe şampuan var onu mu denesem ? işte eskiler... eskiden dalinmi varmış annem beni neyle yıkadı acaba arapsabunuyla mı hehe :kedi::roflol:

kızlar eşlerin yardımından bahsetmişsizniz.

benim eşim hiç oralı eğil akşam al şunu yemek hazırlayayım diyorum neyi alayım diyor. o kadar uzak yani bebek bakımına.

alıncada bu çocuk acıktı hayatım çabuk hazırla yada sen bak ben hazırlayayım diyip bana geri veriyor.

geceleri ise hiç kafasını kaldırıp bakmaz bile. ben uyandığı zaman salona geçiyorum orada emziriyorum çünkü benim sıpan sesli emiyor. arada bağırıp çığlıklar atıyor. uyanmasın eşim boşuna diyorum.

ama benim oğlum geceleri emip yatıyor bir saat 3,30 gibi kaka yapma saati o zaman sızlanıyor yapınca daha altını alamdan uyuyor. aslında geceleri rahatım oğluşum uykucu ama ben sabahları yinede sızlanıyorum eşime.

canım bizdede isilik çok olmuştu. doktor bana vucudumna sabun şampuan sürme dedi. yüzünede gelmesin dedi. ben izler geçinceye kadar duru su ile yıkadım. isilik geçti şampuan sürdüm yine oldu.

sende ara ver vucudunu şampuanlamaya bence.

Sonbahar ben bebek ilk dogdugunda niveanın bebe yagıyla yagladım resmen yandı cocugun vucudu kırmızı kırmızı bı de soyuldu sonra doktor bıle kızdı bız onermıyoruz yenı doganlara sadece bebek kremi hani beyaz katı olanlar onu surun dedı .. Ben bıdaha bebe yagını elıme almadım sonra Sebamed kullandım sampuan olarak hala bıtmedı ve vucud kremi .
O senin dedıklerın elıyle yuzunu cızdıgı yerlerdır belkı su gelınce kırmızı olunca daha cok bellı oluyor .. benımkınden de oluyor sonra gecıyor

laylaylom 40 ım çıksın mekik çekicem yazmışsın benim 43 gün oldu dün denedim ama mekik çekemedim birinci neden çekemedimçünkü vücudum çok ağır kalkmıyor akannehir şaka bi yana da ameliyattan beri ilk kez dikişlerim dün mekik çekmeye çalışırken acıdı. demekki daha zamanı var benim için. sende dikkat et kendine acımasın

Slm kızlar,
2 gündür giremiyorum karşı komşunun ağını kullanıyoruz,
Bizim hat değişimi var da.
O da çok yavaştı.
NEyse ama buraya girememek beni kastı valla nasıl da alışkanlık olmuş:)))
Bu arada geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş.
Umarım herkes ve minik melekler iyidir bi terslik yoktur topicimizde.
Biz iyiyiz Allaha şükür.
Ama benim oğlum çift karakterli ben bunu anladım.
Dün öğlen 1:30da uyandı ve gece 12ye kadar kuş uykularıyla geçirdik vaktimizi.Deli oldum nerdeyse bi de dün ilk defa yalnız kaldık eşim çalışmaya başladı 8-5 arası evde yoktu.Oğlum da bana yapacaklarını yaptı yemeğimi bile zor yaptım zaten tuzsuz tatsız olmuş yemeklerde iki de birde başından ayrıl altını kapa bi daha aç ne olsunlar zaten.

Bugün se sanki başka bi çocuk oluverdi.Sabah 9da uyandı:)Emdi maşallah hemen memede uyudu ben de mis gibi kahvaltı yaptım,balkonlarımı yıkadım,sonra yine uyandı biraz şarkı söyledim koynumda uyudu,salonumu temizledim yemek yaptım,az önce yine emdi şimdi yine uyuyor,üstelik uyurken yanında bulaşık makinamı yerleştirdim şakır şukur ama bana mısın demedi.Valla anlamıyorum.

Ya ben her gün belli saatleri olsun istiyorum ki ona göre kendimi ayarlayayım bi öyle bi böyle olmaz ki.Nasıl zamanlayacağım ben bunu var mı öyle bi düğmeleri:))HAdi Allah aşkına bi akıl verin bana.

benimki hala eldivenli çizmedide böyle kırmızı minik noktacıklar. bugün yine bebe yağı sürdüm kızıma. bu ikinciydi. dünden önceki gün sürmüştüm acaba o mu yaptı ? uyuyor uyanınca birdaha yıkıyım bebeği olmazsa yazık kızıma

Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa

miss sende benim gibisin düzen olsun istiyorsun ama daha çok minikler düzen beklemeyizki şöyle 5-6 aylık olcak ki yatması kalkması öğlen uykusunun saati mama saati belli olsun. o yüzden şimdi heveslenme canım

Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa

kızımda yok ama kardeşimin kulak arkalarında olmuştu tek çözüm zeytinyağı oda geçirmiyor yumuşatıp dökülmesine yardımcı oluyor

miss sende benim gibisin düzen olsun istiyorsun ama daha çok minikler düzen beklemeyizki şöyle 5-6 aylık olcak ki yatması kalkması öğlen uykusunun saati mama saati belli olsun. o yüzden şimdi heveslenme canım

o düzen hemen oturmuyor canım..
benim oğlumun düzeni 2 yaşında oturdu..:a015:
kıçımı yırrtım ama olmadısempatiksalakcinni
inş kızda daha çabuk olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…