canım maaşallah bebeğile sana sende göbek kalmadı sanırım benimki ne zaman düzelir acaba
denizcim senin eşinde titiz galiba eşim oğlak burcu inanılmaz titizdir bir kadını geçebilir yani miss kapris gece almıyormuş altını yanmasın diye bende yapayım dedim ama mümkünmü eşimden
En azından geceleri değiştirme bari uykusundan uyanmasın cocuk ben gece 1 de emzirip gece uykusuna gectikten sonra sabaha kadar ıkı kere kalkıyor onda da degıstırmıyorum altını cunku uykusu acılıyor . Cin gibi oluyor gulmeye fılan baslıyor uyutmak en azından ıkı saatımı alıyor oylece yatırıverıyorum . Sen de deki kocana yeni deşistirdim okadar dan bisey olmaz yada sen degistirsene cnm de bak bi daha soruyor mu sempatiksalakcinni
Kızlar bu arada ben 3 numara bebek bezine gectim 6 kılodan baslayan .. Bebek bezini aldıgım da 5.200 nasıl olsa 6 kıloya yakın dedim . 2 numara elımde kalmasın dıye ..
En azından geceleri değiştirme bari uykusundan uyanmasın cocuk ben gece 1 de emzirip gece uykusuna gectikten sonra sabaha kadar ıkı kere kalkıyor onda da degıstırmıyorum altını cunku uykusu acılıyor . Cin gibi oluyor gulmeye fılan baslıyor uyutmak en azından ıkı saatımı alıyor oylece yatırıverıyorum . Sen de deki kocana yeni deşistirdim okadar dan bisey olmaz yada sen degistirsene cnm de bak bi daha soruyor mu sempatiksalakcinni
Kızlar bu arada ben 3 numara bebek bezine gectim 6 kılodan baslayan .. Bebek bezini aldıgım da 5.200 nasıl olsa 6 kıloya yakın dedim . 2 numara elımde kalmasın dıye ..
banyo yaptıktan sonra kızımın yüzü minik minik kırmızı noktacıklarla doluyor acaba diyorum dalin mi alerji yapıyor? evde birde canbebe şampuan var onu mu denesem ? işte eskiler... eskiden dalinmi varmış annem beni neyle yıkadı acaba arapsabunuyla mı hehe :kedi::roflol:
benimki hala eldivenli çizmedide böyle kırmızı minik noktacıklar. bugün yine bebe yağı sürdüm kızıma. bu ikinciydi. dünden önceki gün sürmüştüm acaba o mu yaptı ? uyuyor uyanınca birdaha yıkıyım bebeği olmazsa yazık kızımaSonbahar ben bebek ilk dogdugunda niveanın bebe yagıyla yagladım resmen yandı cocugun vucudu kırmızı kırmızı bı de soyuldu sonra doktor bıle kızdı bız onermıyoruz yenı doganlara sadece bebek kremi hani beyaz katı olanlar onu surun dedı .. Ben bıdaha bebe yagını elıme almadım sonra Sebamed kullandım sampuan olarak hala bıtmedı ve vucud kremi .
O senin dedıklerın elıyle yuzunu cızdıgı yerlerdır belkı su gelınce kırmızı olunca daha cok bellı oluyor .. benımkınden de oluyor sonra gecıyor
Bi de sampuan yuze surulmuyormuş diye duydum kafadan akan yetıyor yuz için ..
Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa
miss sende benim gibisin düzen olsun istiyorsun ama daha çok minikler düzen beklemeyizki şöyle 5-6 aylık olcak ki yatması kalkması öğlen uykusunun saati mama saati belli olsun. o yüzden şimdi heveslenme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?