2010 Temmuz Anneleri : )

şimdide bütün gün beni deli eden o değilmiş gibi babasının göğsünde uyuyor :))

bende bugün farkettim dünyayı dik değilde yan görmeye başladığı an basıyor yaygarayı acaba bende bebekken bu kadar akıllımıydım bu bebişler herşeyi anlıyorlar

her geçen gün huy değiştiriyor ve her gün daha bi huysuz oluyo klava:
sanki kocaman çocukmuş gibi uyumamak için direniyo
hep oyun hep ilgi istiyo

ewet hergün huyları degişiyo bütün bebkler böle sanırım bazen bizimkide uykuya direnıyo hep ilgi istiyo ama kundakla bi paket ediyorum gözlerinide tülle örtüyorum sallıyorum hop uyuyo delikafadulden

ewet hergün huyları degişiyo bütün bebkler böle sanırım bazen bizimkide uykuya direnıyo hep ilgi istiyo ama kundakla bi paket ediyorum gözlerinide tülle örtüyorum sallıyorum hop uyuyo delikafadulden

benim eşimde işten gelince hemen bebeğe diyorki " kızım annen seni ambalajlamış yine "
:roflol:

şimdide bütün gün beni deli eden o değilmiş gibi babasının göğsünde uyuyor :))

medacım bizi bütün gün gördüklerinden sanırım böleler çıglık çıglıga aglıyo emziriyorum gazını çıkarıyorum hergün mutlaka yaglıyorum rahatlasın die altını degiştiriyorum kımı zaman çok ii kımı zaman bunları yapmama ragmen susmuyo eşim benım gece geç geliyo işten babayı fazla göremıyo babada susuyo halada ananede babanede yanı ben hariç herkeste susuyo onların yüzünü izliyo ve uyuyo bence nazları şımarlamaları bize hergün gördükleri için anlıyo bu bebekler çokkk akıllılar çokk

benim eşimde işten gelince hemen bebeğe diyorki " kızım annen seni ambalajlamış yine "
:roflol:

benımde eşim aynen kızım annen senı paket etmiş yine dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama başka çare yok en rahat ve en uzun öle uyuyabiliyo :sm_cool:

umutlu benim kızımın göbek adı senin adın göbeğini erkek doktor kesti ama ebe gelip hemen bana dedi göbek adını koydum diye

umutlu benim kızımın göbek adı senin adın göbeğini erkek doktor kesti ama ebe gelip hemen bana dedi göbek adını koydum diye

umut mu yoksa gerçek hayattaki adımmı kaydirigubbakcemile3 ama süpermiş baharcıgın göbek adı benim ismim :teytey:

sonbahar çok hoş bi foto allah ayırmasın sizi inşallah mutlulugunuz daim olsun

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Sonbahar, elsimate, hatce39, krikitos, medaa, primera+, umutluuu

herkes nerdeeeeee :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…