2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar. geçmişi okumaktan hiçbişey yazamadım 1 saattir. göbek dışarıda olunca fıtık mı oluyor? bizimki de dışarda, doktor gördüğünde bişey demedi ama? belirtisi nedir bunun?

yok yok öyle değil benim dediğim şey göbeği güzel olsun diye. göbek fıtığı varmı diye dr muayene etmiştir bence bebişini merak etme

bebek arabalı şişman kapalı bir kadın varya o benim bahar da benim kızım

canım ben gördüm o fotografı.abarmtışsın kendini, ben seni daha şişman bekliyordum gayet iyi duruyorsun. ayrıca kızında öyle zayıf falan değil millet neler diyo.ben yazılarını okuyorumda bana deseler öyle şeyler sinirlenirim ve o an kırıcı olabilirim.normalde sinirliyim zaten.benim annem hariç oda sadece kilomla ilgili konuşur son halimi görünce bişi demedi :)) bebekle ilgili hep olumlu konuşurlar.ilk zamanlar banyo yaptıramam diye tuttutruyordum ne var onda sne yaparsın diyolar.kızım zayıf diyordum o kilo alır annesi derlerdi.herkez destek oldu. burda yazılanlar okudum zaman şaşırıyorum.

ah canım nerde herkes beni ve bebeğimi eleştirmek için sıraya girmiş birde şimdi bu konuya taktım hepten batıyor denilenler. biz sadece akşamları eşimle birbirimize moral veriyoruz büyür , zayıf olsada sağlıklı olsun gibi hep akşam oldumu konumuz bunlar. şimdi eski halimi bilmediğiniz için normal geliyor. ben evden çıkmak istemiyorum beni görenin ilk cümlesi şu aaaa mine ne kadar değişmişsin çok şişmişsin bu senmisin inan biran tanıyamadım. nasılsın demek yok direkt bu. bir, iki ,üç dört birike birike manyak ettiler beni sempatiksalakcinni

kızlar beninde komşu var akşam çaya gitmiştik sırtında elini gezdirdi he iyi dedi kemikleri millet kemiklerini bile sayıyo valla

selam kızlar. geçmişi okumaktan hiçbişey yazamadım 1 saattir. göbek dışarıda olunca fıtık mı oluyor? bizimki de dışarda, doktor gördüğünde bişey demedi ama? belirtisi nedir bunun?

Foto koyacaktım olmadı nette (bebeklerde göbek fıtığı) diye gir görsellerde çıkan ilk resim gibi oluyor bi bak istersen..

göbek fıtığı görüntüsü bebeklerde buna benzer şekilde oluyor arkadaşlar...

öle diye diye yemekten soğudum ben bir çukulatanın üçte birini yiyorum simitin yarısı makarna iki kaşık hep aklımda kilolar kıyafetlerimi giyememem var

ah canım ne bilim valla bilseydim hemen yapardım.ama doğru sölüyosun ozaman bukadar dışarı çıkmazdı.ama şimdi sargının altına bezin içine para koyup sarıyorum.faydası olur diyolar bakalım inş olur..

Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa

benim de kızımın kaşlarında oldu konak. :sinifsinif: şaşırdım valla başında olur bebeklerin. biz de banyosundan önce karbonat ve zeytin yağı sürüyoruz. daha geçmedi ama hafifledi.

öle diye diye yemekten soğudum ben bir çukulatanın üçte birini yiyorum simitin yarısı makarna iki kaşık hep aklımda kilolar kıyafetlerimi giyememem var

ayy canım bende aynı durumdayım ya.bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum.çok takıyorum ama az yemekde istemiyorum sütüm kesilir diye.en kilolunuz benim galiba şuan 75 kiloyum hamile kaldığımda 62 idim.o halime dönebilecekmiyim yaa...spora başladım evde bebek kucağımda dans ediyorum sonrada yer hareketleri yapıyorum.ama hala tık yok..(

yasmin maşallah bebeğe..

kızlar sizin bebişlerin çoğu bana koca çocuk gibi geliyor nedense..
hayır kilo açısından değil..
sizin bebeklerin çoğu uzun saçlı benim kız kel:) yani kel değil ama saçlarının uzunluğu yarım cm. ancak vardır..ense de biraz uzun kısım var. o kadar

bu yüzden saçlı çocuklar bana daha ay olarak daha büyük gibi geliyor. maşallah hepsine

ben konağı sadece bebeklerin kafasında olur diye biliyorum..tedavisi de her gün bebeğe banyo yaptırmak...

Konak (saçlı derideki kepek benzeri birikim) diye geçiyor konak tanımı da..

Son düzenleme:

yaa bu insanlar da ne tuhaf!! her bebek tombik olmak zorunda mı sanki
benim kızım da 2930 doğdu,hala da öyle tombik bi bebek değil. dün gelen misafirlerden biri de 40 ını doldursun bak nasıl değişecek dedi ki bizimki 50 günlük ama boşver sen söylenenleri. her bebek aynı olmaz ki..
sağlıkları yerinde olsun en önemlisi.

benim kaynanamda yaparmış onu.

maydanoz sapını sok bi kez döndür bak nasıl yapıyor diyorlar ama ben cesaret edemedim :)

canım inş en kısa zamanda eski halimize döneriz:)) ya benim aşırı derecede akrabam olmadığı için gelenim gidenimde pek olmadığı için delirtcek kimse yok..sadece bir kez yengem sinir etti o kadar.sezeryandan çıkmışım bir hafta olmuş kaç kilosun dedi.66 yım dedim sen 66 deilsin daha fazlasın falan diyo.yenge diyorum 73 le doğuma gittim doğuma 6 kilom gitti bir haftada bir kilo vermişimdir diyorum yok hala diyo olmaz ben 66 kiloyum sen benden şişman duruyon.olabilir diyorum fiziki yapıdandır.anam taktı bana.eşimlede kavgalıyım sinirim tepemde.dedim evet doğum da bebek 3200 gram doğdu birazda su ama 6 kilo gitmemişdir dedim.ben zaten 80 kiloyla doğuma gittim şuanda 70 im dedim.sen dedim kendi fizik yapınla beni neden kıyaslıyorsun dedim tamamen farklıyız dedim.baya bir şey dedim şimdi hatırlamıyorum.ama sonra gönlünü aldım.ama kadın yılmadı geçen bebek bir aylıkken gittim.onda tartı var tartılıyorum 62 geliyorum o 65 :)) diyo tartı yanlış sen fazlasındır :)) deidm intihar edersem sebebi sne olcaksınn.

bende arkası dönük,saçı başı perişan ve dağınık halde iki sıpası kucağına olanım face de...kaydirigubbakcemile3

hiçde dağınık deilsin videonu gördüm ben.iki bebişle gayet bakımlısın.bebişlerle çok tatlı çıkmışsn.videoda kızın çok şekerdi.seni takdir ediyorum ben bir taneye zor bakıyorum.her seferinde diyorum ALlah ikiz annelerine kolaylık versin.seni gördüğüm zaman her seferinde diyorum helal olsun diye.Allah sana çok çok kolalık versin canım

deniz merak ettim hep sorcam unutuyorum oğlun da kzında çok tatlı ilk doğduklarında beraber fotolarını koymuştun yanlış hatırlamıyorsam.çok güzeldi çoçukların.büyüğü kaç yaşında merak ettim ne kadar aradan sonra ikinci çoçugun oldu :))

sağolasın canım,videodaki göz yanılmasıdır,saçlarım taranmamıştı,yüzümde de herhangi ekstra yoktu...ışığın yanıltmasıdır...heee ben de tek dişlerimi beğenmiştim o videoda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…