canım benimde aynı marka ben çok memnunum :)
duruyo ama sakladım bulamadın di mi :))
sonbahar çok hoş bi foto allah ayırmasın sizi inşallahmutlulugunuz daim olsun
tşk ederim cnm, sen 2010 temmuz annelerine katıldın mı facede?
herkese ii akşamlar öpüldünüz
krikitos çok geçmiş olsun inşallah ağrıların biran önce geçer
teşekkürler tatlım diş ağrısı feciymiş allah kimseye yaşatmasın
hehehehe alemsin sen yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu arada kızlar akşama ne yemek var?
ben mercimek çorbası yapıyorum yanına da herzaman ki gibi fırında tavuk..ay napayım hep basit şeylere kaçıyorum..
bu arada knorr un yeni çıkan tavuk harcını tavsiye ederim.
süper oluyor.
evden eksik etmiyorum artık
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Sonbahar, elsimate, hatce39, krikitos, medaa, primera+, umutluuu
herkes nerdeeeeee :sm_cool:
Kimseler yok mu huuuu :)) Ben temizliği yaptım ama bi daha hepsini bi arada yoook yoook yapmam ..
Evi supurdum ; tozları aldım ; camları sildim ; yerleri sildim ; koltukları sildim ; duvarları sildim ; mutfak dolaplarının dışlarını sildim . Ama cok yoruldum valla ... Eşim insallah bugun mızmızlık etmeden cocuga bakar ..
bende 6 . ayında yani ocak ayında ayırdım şekerler ama kolay olmadı ocakta başladım şubat gibi tam yatırdım.cumartesi geceleri başlayabilirsiniz biz genelde eşim tatil olduğu için cumartesi gecesi çok geç yatıyoruz nasılsa ayaktayım diye cumartesi gecesi başladım odasında yatırmaya sonra gece yarısı koynuma alıyordum öyle öyle şimdi sabaha kadar yatıyor odasında..bizim oda biraz uzak bir arkadaşımızda ödünç olarak kamera aldık ses ve görüntü geliyor çok memnunum sanki kızım yanımda gözümü açtığımda onu görüyorum..kamera bu kızlarbende merak ediyordum bu konuyu. şu an yanımda sepetinde yatıyor. koca odası bomboş 2 aydır. ben ayıracağım ama ne zaman ayırsam bilmiyorum. böyle iyice kokuma alıştı, yalnız kalmak istemeyecek gibi geliyor sonra. iyice gecikmesem mi ne yapsam..
aşkım ben doğduğundan beri chicco kullanıyorum her gün yıkamama rağmen 7-8 ay gidiyor çünkü bir damlası bile dünya kadar köpürüyor.banyo yaptıktan sonra kızımın yüzü minik minik kırmızı noktacıklarla doluyor acaba diyorum dalin mi alerji yapıyor? evde birde canbebe şampuan var onu mu denesem ? işte eskiler... eskiden dalinmi varmış annem beni neyle yıkadı acaba arapsabunuyla mı hehe :kedi::roflol:
annem ilk bizde tanıştı gaz la ve bana dedi ki " sen bebekken sürekli ağlardın akşam 10 olunca ağlama saati geldi derdik 12 ye kadar bacaklarını karnına çekerdin biz anlamazdık ne kadar cahilmişiz demek ki o gazmış" dedieskiden hakkaten dikip gaz çıkarma olayı hiç yokmuş ya da gaz şikayeti de yaşamamışlar hiç acaba sezeryanda aldığımız ilaçlarla mı alakalı bu gaz problemi. birçok bebekte oluyor artık. ya da belki bizim beslenmemiz yüzünden..
geçmiş olsun canım öyleymiş fıtık 2 yaşına kadar düzeliyormuş ama can sıkıcı tabiki geçmiş olsun tosunumuza...Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
seni döverim sakın sen irirleştiğin için minik geliyor olmasın delikafadulden şaka bir yana benimki minik, benimki kocaman die birşey yok canım standartlardan aşşağı olsaydı doktorun söylerdi bunu..peki benim neden minik kalıyor ? hani bana takmayın dediniz ama az önce olan birşeyi anlatayım az önce kapı çaldı kızımda kucağımdaydı hemen açtım kapıyı yanlış gelmiş teyze. aa maşallah yeni mi doğdu dedi kızımı görünce? ben de şeyy yok 40 günlük dedim. oda hııı dedi gitti . yasmin sen mama veriyor musun ?eğer sadece anne sütüyse neler yiyorsun söylede bende yiyim canım ya benim kızım minnacık
Baharatlı olanı mı diyorsun hani şu fırın poşetiyle olan
Kimseler yok mu huuuu :)) Ben temizliği yaptım ama bi daha hepsini bi arada yoook yoook yapmam ..
Evi supurdum ; tozları aldım ; camları sildim ; yerleri sildim ; koltukları sildim ; duvarları sildim ; mutfak dolaplarının dışlarını sildim . Ama cok yoruldum valla ... Eşim insallah bugun mızmızlık etmeden cocuga bakar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?