2010 Temmuz Anneleri : )

neyse ben kaçıyım annemlere baskın yapıyım iftar baskını nede olsa annemle aramızda iki adım mesafe var 40mız çıkmadı ama okadar mesafeye gitmekle bişecik olmaz

selam kızlar geçmişe baktım şöle bi çok yazmışsınız vallah kafam döndü elleri ilemiş bugün ne güzel bende 7 gün önce 20lik dişimi çektirmiştim hamileliğimden beri ağrıyordu ama hala geçmedi bugün düşümden bi ameliyat oldum şimdi çok ağrım var ağrı kesiciler antibiyotikler falan derken emziremiyorumda sütümü sağıp döküyorum allahtanda kesilmiyor emzirmeyi bile çok özledim inşallah anne memesini unutmaz kuzucuğum ama mecbur kaldım çektirmeye

ben bu telsizi almıştım sizin dediğiniz gibi cazırtı cuzurtu yok valla yeni almak isteyenlere tavisye ederim ama her makine ile birbirinden farklı galiba elektronik işi birazda şans sanırım

Baharatlı olanı mı diyorsun hani şu fırın poşetiyle olan

Kimseler yok mu huuuu :)) Ben temizliği yaptım ama bi daha hepsini bi arada yoook yoook yapmam ..
Evi supurdum ; tozları aldım ; camları sildim ; yerleri sildim ; koltukları sildim ; duvarları sildim ; mutfak dolaplarının dışlarını sildim . Ama cok yoruldum valla ... Eşim insallah bugun mızmızlık etmeden cocuga bakar ..

sağol çakırcım

primera nasıl yaptın bacım aynı gün hepsini cam silmek koltuk silmek birde duvar valla brovoo ben titizimidir ama aynı gün yapamam vallah bu arada oğluna kim baktı hangi arada emzirdin alt açtın yorulma okadar tatlışım yazık sana süt en iyi dinlenmeyle artıyor sana iyi dinlenmeler inşallah bu akşam eşin bakar bebekine

valla brova ben ancak ev süpürebildim yarında cam silicem eğer uyursa :ecrin_bebek:

saolun kızla duvar dediysem butun duvarları degil tabi bazı belli yerleri sadece :)) Dun gece bebek saat 4 e kadar uyumamıstı bugun de cok uyudu fırsat varken yaptım ama baya yoruldum valla hepsini bi arada yapmamak lazım ..

öncelikle gaz için bende çok çektim bebeğimin ayağının altına 1 damla ADA ÇAYI YAĞI sürüp çoraplarını giydirince biraz rahatlıyordu birde 2 aylıkken 30 ml rezene yapıp veriyordum oda iyi geliyordu...

bende 6 . ayında yani ocak ayında ayırdım şekerler ama kolay olmadı ocakta başladım şubat gibi tam yatırdım.cumartesi geceleri başlayabilirsiniz biz genelde eşim tatil olduğu için cumartesi gecesi çok geç yatıyoruz nasılsa ayaktayım diye cumartesi gecesi başladım odasında yatırmaya sonra gece yarısı koynuma alıyordum öyle öyle şimdi sabaha kadar yatıyor odasında..bizim oda biraz uzak bir arkadaşımızda ödünç olarak kamera aldık ses ve görüntü geliyor çok memnunum sanki kızım yanımda gözümü açtığımda onu görüyorum..kamera bu kızlar

2. el satan sitelerde fiyatıda çok uygun..chicconunu telsizlerini araştırmıştım çok şikayet gördüm...

insan suçluluk hissediyor ama bir tanıdığım koynunda çocuğunu yatırıyordu ters dönmüş uyurken fark etmemiş koluyla çocuğun yüzünü kapamış neticeyi tahmin edersiniz bana çok baskı yaptı 6. ayı bekleme bile hemen odasına geçir diye...

aşkım ben doğduğundan beri chicco kullanıyorum her gün yıkamama rağmen 7-8 ay gidiyor çünkü bir damlası bile dünya kadar köpürüyor.
dalini bir kere aldım neredeyse mahkemeye verecektim...
ipek banyoyu çok sever dalinle yıkadım çığlık çığlığa ama sabunu ile vücudunu yıkamıştım oda ellerini gözüne sürdü hemen kendi yüzümü yıkadım ,inanamadım yüzüm gerildi ve gözlerimi açamadım acıdan kıpkırmızı oldu gözlerim kontrole gittiğimde sabunu yanımda götürdüm hastanenin laboratuvara verecektim sabun olduğundan hele ki bebek sabunu olduğunda şüpheliydim ve mahkemeye verecektim..dalini birde kendi yüzünde dene bakalım yanacak mı dalin çok kötü bir marka bence..
bebeklerinize ya sebamed yada chicco kullanmanızı tavsiye ederim..

annem ilk bizde tanıştı gaz la ve bana dedi ki " sen bebekken sürekli ağlardın akşam 10 olunca ağlama saati geldi derdik 12 ye kadar bacaklarını karnına çekerdin biz anlamazdık ne kadar cahilmişiz demek ki o gazmış" dedi
eskidende varmış gaz ama anlamıyorlar mış.birde artık hormonlu besleniyoruz eskiden fanta kolada yokmuş birde sıkı ve kalın giyiniyorlar mış biz çıplak geziyoruz annem başımı yerdi hep ayağına çorap giy diye ağustos sıcağında sempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım öyleymiş fıtık 2 yaşına kadar düzeliyormuş ama can sıkıcı tabiki geçmiş olsun tosunumuza...

seni döverim sakın sen irirleştiğin için minik geliyor olmasın delikafadulden şaka bir yana benimki minik, benimki kocaman die birşey yok canım standartlardan aşşağı olsaydı doktorun söylerdi bunu..
hamileyken sürekli kilosunu soruyordum doktoruma oda bana kemik ölçümleri gayet iyi diyordu sinir oluyordum herkes buraya hamileyken bebeklerinin kilosunu yazarken ben yazamıyordum çünkü söylemiyordu gıcık kadın.ama son aylarıma doğru artık beni ikna etti.önemli olan bebeğin kilosu değildir anne karnında ölçümleri normalse bebek normaldir..kilosu 4 kilo olsa da bebeğin bacakları kısacık olsa mutlumu olacaksın demişti.gerçekten kilo önemli değil ipek tombuldu al yürümeye başladı çocuğun yüzü içine göçtü nolcak şimdi laelaelaelaelae

Baharatlı olanı mı diyorsun hani şu fırın poşetiyle olan

evt şekerim yalnız birkaç firmanın var hepsi güzel.

maşallaahhhh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…