2010 Temmuz Anneleri : )

bizim dr. aşısını bacağından yapmıştı.. ultrasonda bildiğin ultrason. bebek yatıyor karanlık odada ekrandan bakıyor canım..

8 yaşında oğlum canım..tam 8 sene ara verdik..
oğlan biraz zor büyüdğü için ben 2.çocuk istemiyordum sonra ne olduysa oldu Allah bana mesajlar yollamaya başladı o dönem:)

hep hamile haberleri, doğum haberleri alıyorum..
nedense sokakta vs. bebeklere gözüm kayıyor..
nette 1 gün içerisinde tesadüfen istemeden 4-5 tane doğum haberi okuyordum, gazatelerde hamile haberleri kıyafetleri sürekli karşıma çıkıyor bu ne ya hep hamileler hep bebekler karşıma çıkıyor diyordum ama çocuk falan düşündüğüm yok yani..

sonra kalbime düştü işte bebek fikri..eşime söyledim inanmadı dalga geçme sen asla istemiyorsun dedi inandıramadım adamı..
sonrada kısmet hamile kaldım ve burdayım...

çok şükür iyi karar vermişim

bende 12 kg verdim şuan 23 kilocuk fazlalığım var hihoyyyt

ben bunu yazınca foruma kal gelmiş kimse yazmamış

Son düzenleme:

hehehehe alemsin sen yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada kızlar akşama ne yemek var?

ben mercimek çorbası yapıyorum yanına da herzaman ki gibi fırında tavuk..ay napayım hep basit şeylere kaçıyorum..

bu arada knorr un yeni çıkan tavuk harcını tavsiye ederim.
süper oluyor.
evden eksik etmiyorum artık

çınarı emziriyorum bir yandan...doğum sonrası 13 kilom gitti ama 7-8 kg da verirsem memnun olucam..

selam kızlar. mutfak yıkılıyodu (dün eşim mutfağa girdi de ) onu topla, temizle. sabah kızım koltuğa ve tabi benim üstüme de çişini yaptı, onu temizle ortalığı topla bi de kendimi yıkadım anca geldim.

masallah masallah .işleri kolaylamışşın .bende bu gün bi halsizlik yorgunluk var hiç bişi yapmadım valla

selam kızlar nasılsınız sonbaharyaptınmı keki nasıl oldu bizim minnoş tırnagıyla yüzünü çizdi kanattı nasıl agladım mafoldumben 1 gün öncede kundaktan çıkarıp elini tırnagını gözüne sokmus neyse süt sagdım sadece çok az kızarıklık kaldı ama içim nasıl acıdı

bende kızıma şu şarkıyı sölüyorum
benim canım kızım iyiki varsın
allahım benden alsın ömrüne katsın
şu garip canımdan dahada cansın
bende sonradan degil doğuştan varsın :asigim:

ay çok güldüm ya ne alemsin sen

iyi ara vermişsin :)) Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepinize inşş.ben 3-4 yıl sonra düşünürüm yine kısmetse çok güzel bişeymiş anne olmak hamileyken farkında deildim.ama onunla yaşadığım her gün anne olmanın hayatımda yaşadığım en güzel duygu olduğunu anladım

geçmiş olsun canım bugün benimkide çizdi yüzünü. evet keki dün akşam 10 da yaptım küçük borcamla pişirdim bitti bile :) sağolasın

geçmiş olsun canım bugün benimkide çizdi yüzünü. evet keki dün akşam 10 da yaptım küçük borcamla pişirdim bitti bile :) sağolasın

oh afiyet olsun ceviz ve tarçın o keke çok yakısıyo senın minnoşada geçmiş olsun bizimkı yüzünü nasıl çizdiyse kanattı içim acıdı resmen inşallah iz kalmaz :Saruboceq:

oh afiyet olsun ceviz ve tarçın o keke çok yakısıyo senın minnoşada geçmiş olsun bizimkı yüzünü nasıl çizdiyse kanattı içim acıdı resmen inşallah iz kalmaz :Saruboceq:

kalmaz kalmaz merak etmeyin
sanada sonbahara da geçmiş olsun

uyur mu hiç minik cadı bıraktım onu kendi haline uyusun artık alışsın kendi kendine uyumaya :ecrin_bebek:

inşallah alışır barış baştan çok iyiydi gayet sakin emer yatar
arada gaz sacıları olurdu
ama son bi haftadır altını bile çığlık çığlığa değiştiriyoruz
çocuk yere paralel pozisyona geçince bağırmaya başlıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…