aynen ben de geçmişi okuyayım derken oğlum uyanıyor. onunla uğraşıp tekrar geliyorum bakıyorum sayfalar ilerlermiş yine birşey yazamıyorum bir kısır döngü yani kaydirigubbakcemile3
yarın oğlumun kalça usg si ve aşısı var. 1. ayda yapılan aşıyı bebeğin neresinden yapıyorlar arkadaşlar kolundan mı? bir de kalça usg si nasıl yapılıyor.
deniz merak ettim hep sorcam unutuyorum oğlun da kzında çok tatlı ilk doğduklarında beraber fotolarını koymuştun yanlış hatırlamıyorsam.çok güzeldi çoçukların.büyüğü kaç yaşında merak ettim ne kadar aradan sonra ikinci çoçugun oldu :))
bende 12 kg verdim şuan 23 kilocuk fazlalığım var hihoyyyt
ben bunu yazınca foruma kal gelmiş kimse yazmamış
selam kızlar. mutfak yıkılıyodu (dün eşim mutfağa girdi de) onu topla, temizle. sabah kızım koltuğa ve tabi benim üstüme de çişini yaptı, onu temizle ortalığı topla bi de kendimi yıkadım anca geldim.
bende 12 kg verdim şuan 23 kilocuk fazlalığım var hihoyyyt
ben bunu yazınca foruma kal gelmiş kimse yazmamış
8 yaşında oğlum canım..tam 8 sene ara verdik..
oğlan biraz zor büyüdğü için ben 2.çocuk istemiyordum sonra ne olduysa oldu Allah bana mesajlar yollamaya başladı o dönem:)
hep hamile haberleri, doğum haberleri alıyorum..
nedense sokakta vs. bebeklere gözüm kayıyor..
nette 1 gün içerisinde tesadüfen istemeden 4-5 tane doğum haberi okuyordum, gazatelerde hamile haberleri kıyafetleri sürekli karşıma çıkıyor bu ne ya hep hamileler hep bebekler karşıma çıkıyor diyordum ama çocuk falan düşündüğüm yok yani..
sonra kalbime düştü işte bebek fikri..eşime söyledim inanmadı dalga geçme sen asla istemiyorsun dedi inandıramadım adamı..
sonrada kısmet hamile kaldım ve burdayım...
çok şükür iyi karar vermişim
selam kızlar nasılsınız sonbaharyaptınmı keki nasıl oldu bizim minnoş tırnagıyla yüzünü çizdi kanattı nasıl agladım mafoldumben 1 gün öncede kundaktan çıkarıp elini tırnagını gözüne sokmus neyse süt sagdım sadece çok az kızarıklık kaldı ama içim nasıl acıdı
geçmiş olsun canım bugün benimkide çizdi yüzünü. evet keki dün akşam 10 da yaptım küçük borcamla pişirdim bitti bile :) sağolasın
oh afiyet olsun ceviz ve tarçın o keke çok yakısıyo senın minnoşada geçmiş olsun bizimkı yüzünü nasıl çizdiyse kanattı içim acıdı resmen inşallah iz kalmaz :Saruboceq:
kalmaz kalmaz merak etmeyin
sanada sonbahara da geçmiş olsun
medaacım inşallah kalmaz çok saol barış bebek nasıllar
ben bazen " sen bugün çok şımardın çabuk uyu " diyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?