2010 Temmuz Anneleri : )

Anne olmak kolay değil,ama anneliğin en baş temeli güçlü olmak,dirençli bunları yazarken bile gözlerim yaşlanıyor,ben çok çalışıyorum çünkü güçlü olmaya,sizin üstünüze titreme sebebimde hep bundan ,siz daralmayın ..

kafayı yorma canım hiç bişeycik olmaz o bıngıldak olayı zaten basit bir olay D vitamini ile herşey halloluyor.
banada 6 aylıkken sağlık ocağı suyun çok az erken doğum olur dediler...aslı astarı çıkmadı 41 haftalıkken doğurdum :icecream:

Cnm saglık ocagındakı doktorların cogu uzman degil sen kendı doktorunla ayrıntılı gorus bence uzulme cnm canın cok sıkıldıysa sımdı gt ıcını rahatlat

Kızlar hava cok sogudu Istanbul da bı anda bebeğin gıyım tarzını degıstırdınız mı ? Ben uzun alt ve kısa kolluyla yatırdım sımdı ama korkuyorum valla usuyor mu dıye aksamları penye ceket de gıydırıyorum .
Battanıyeyı ıtıyor ortemıyorum .

biz bi hafta 10 gündür tulumla yatırıyorduk ama son 2-3 gecedir battaniyesiyle sarıyorum çünkü dediğin gibi itekleyip açılıyo
soğuk geceler için özel tulumlar var onlardan almak lazım artık

biz bi hafta 10 gündür tulumla yatırıyorduk ama son 2-3 gecedir battaniyesiyle sarıyorum çünkü dediğin gibi itekleyip açılıyo
soğuk geceler için özel tulumlar var onlardan almak lazım artık

evet havalar serinledi..ben uzun kollu üst ve pijama giydiriyorum..
bu arada benim meraklı eşimle de tartışır olduk.

hala hergün çocuğu yıkama taraftarı..ben de havalar soğudu diye 3 gündür yıkamadım..
biraz önce tel açmış soruyor yıkcan mı diye.
duyanda bebek 3 haftadır yıkanmıyor sancak..
yıkamıcam dedim kızdım burnu hafif tıkalı zaten

bende mekik aletlerine bakmayı düşünüyorum ama evimde alet istemiyorum.eşim koşu badı alalım diyo ben istemiyorum napcaksam evde kocaman şeyi.hiç bu kadar kilo alcamı tahmin etmezdim hamilelikde

ben alcam canım yürüyüş bandı..zaten hamilelikten önce de niyetliydik almaya eşimin de fazla kiloları var çünkü ama hep erteledik..

şimdi benim hamilelik kiloları bahanesiyle alırız belki..

çok işe yarıyor eski yıllarda spor salonlarında kullanmıştım günde 1 saat yürümenin çok faydası oluyor..

eşin istiyorsa al bence

selam kızlar...

benim göğüslerim çok yumuşadı acaba sütüm mü azaldı diye telaşe kapıldım.

oğlumunda bugün çok gazı var doktor bir ilaç vermişti ilk kez kullanıyorum süte karıştırıp vermem gerekiyordu.

sütümü sağdım bir göğüsten 55 cc çıktı biraz daha sağsam çıkardı sanki. sizce bu süt yeterli geliyo mudur ya?

kafam takıldı şimdi ona.

eğer evde kullanabilcekseniz ne mutlu size
bizde 3 yıl kadar önce bisiklet almıştık ama kaç kere kullandınız diye hiç sormayın ellerimizdeki parmak sayısını geçmez
sanırımm biz biraz tembeliz

bende iki gündür yıkamıyorum bizimde burnumuz tıkalı. sabahları siliyorum.

ama bizim kafamızda konak denilen şeyden çıktı. onun için de yıkamak gerekiyormuş. ama bayram üstüde hasta olsun istemiyorum . zaten çok dışarı çıkılacak bayram bahanesiyle.

sağlık ocağı doktorlarına inanma çakırcım vergi memuru nasıl gelen her evrağa mühür basar, onlarda gelen kişileri 2 mıncıklar, bazen onu da yapmaz yazar bi reçete ilaç gönderir.. sistematiği bu olan kişinin söylediklerine inanmam ben olsam. ben zaten dr ların hiçbirine güvenmiyorum çünkü en başta birbirleriyle çelişiyorlar. benim kızımda onlara göre sakat olcaktı down sendromluydu bunu söyleyende kocaeli üni profu. yani zaman zaman yanlış teşhisler koyuyorlar. sen kafana takma benim oğlumun modeli böyle de geç lütfen ama lütfen kafana takma bak ben söylenilen herşeyi kafama taktım paranoid düşüncelerimle yaşamaya başladım. zaten onlar beni terketsin diyede kızımla 3 günlük minik bir tatile gidicez babamların yazlığına. düşnüp ağlayıp benim gibi olma.

çakır canım üzme kendini benim de bir arkadaşıma bıngıldağı kapanmamış bu çocuğun sorun var demişleri kendi doktoruda herhangi bir sorun yok demişleri.

sağlık ocakların daki doktorların bu bıngıldak konusunda sorunları var galiba.

sen hiç kendini üzme kendi doktorunun söylediklerine kulak as sadece.

geçmiş olsun çakır
sen doktorunla konuş boşver sağlık ocağını
zaten normalde sağlık ocapındakiler uzman olmadıkları içim 3 aylıktan küçük bebeklere aşı harici muayene yapmıyorlar

kızlar bende yürüyüş bandı düşünüyordum benimde eltim aldı o kadar büyükki koycak yer bulamıyor birde aşırı sesli çalışıyor bir müddet sonra. siz bilirsiniz ama ben size bunu önerebilirim bende bundan var. sadece adım atılıyormuş gibi yakılan kaloriyi de gösteriyor. bunun 2 tanede ipi var her adım atışta onları yukarı doğru çekince kol kaslarınıda çalıştırıyor. fikrim geldi söyledim kaydirigubbakcemile3

bahar benden hiç 55 gelmedi. 50 ye yakın kalır dahası gelmez. pompamda bozuldu sanki çekiyor ama süt çıkmıyor. süt göğsümden aşağı akıyor pompada birikmiyor. anlamadım gitti ben bahtsız bedevi zaten :roflol:

eğer evde kullanabilcekseniz ne mutlu size
bizde 3 yıl kadar önce bisiklet almıştık ama kaç kere kullandınız diye hiç sormayın ellerimizdeki parmak sayısını geçmez
sanırımm biz biraz tembeliz

tabii canım evde kullanmak için..
valla ben kullanırım..benim step aletim var hani şu iki basamak gibi basınca inip kalkıyor merdiven çkıyor gibi..

geçen yaz almıştım hamilelikten önce kullanmıştım harika kalori harcatıyor..
her akşam işten gelir gelmez 30 dk yapardım ve iyi de kilo vermiştim geçen yaz..
ama sonrada arızalanıp acayip ses çıkarmaya başladı ve alt kattan şikayet üzerine şikayet..garçççç garççç diye ses..servise götürdük yağladılar ama nafile ses kesilmedi..
ben de mecbur kaldırdım kullanmıyorum..

yani evde spor aletleri tam bana göre..
inş. yürüyüş bandı ses yapmaz fazla ..

yanii..bayram üstü hasta olmasından korkuyorum birde bayram sonrası tatile gidicez kısmet olursa :ecrin_bebek:

bende ilk kez sağdım ama o pompanın içinde biberona akan kızımda yuvarlak bişey var zamanla onun değiştirmek gerekiyor yedek koymuşlar çünkü paketin içine.onu değiştir istersen.

hemen çay yapayım bari kendime azaldı galiba sütüm.

offf ya biri bitiyor derdin biri başlıyor.

evt bende bundan var dediğim gibi..tavsiye ederm ama zamanla bendeki ses yapmaya başladı anlattığım gibi kaldırıdm..şikayet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…