Ewet laylaylom cum çok gaz oluyo hem bende o bebekte ama aşırı süt yapıyorr
Yaa bıngıldak nasıl bısey ben elledım ama oyle sert bısey gelmedı benım oglumun da kafasının ustu sert çıkık bısey yok .
Kızlar hava cok sogudu Istanbul da bı anda bebeğin gıyım tarzını degıstırdınız mı ? Ben uzun alt ve kısa kolluyla yatırdım sımdı ama korkuyorum valla usuyor mu dıye aksamları penye ceket de gıydırıyorum .
Battanıyeyı ıtıyor ortemıyorum .
Yaa bıngıldak nasıl bısey ben elledım ama oyle sert bısey gelmedı benım oglumun da kafasının ustu sert çıkık bısey yok .
ben kolsuz badi üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. salonda oturuyoruz bütün gün, akşam güneşi vuruyor akşama kadar serin bence kısa kolluları kaldırma zamanı geldi gibi..
bende plates seti almıştım, hamilelikten önce yapmaya başlamıştım. hamile kalınca kaldırdım. çıkarma vakti :) yoksa erimeyecek bu yağlar..
Şimdilik evet ama sıcaklar çok beter şekilde tekrar geri gelicekmişş.
Ben de plates yapıyordum hamilelik öncesi şimdi de faydalarını bir bir topluyorum.
Evet yine başlamak lazım.
Kızlar sezeryan sonrası hemoroid sorunu yaşayan var mı?
Doktorum kontrol etti hemoroid olmadığını söyledi ama ben afedersiniz çok zorlanıyorum.
Resmen acı veriyo artık.
bende plates seti almıştım, hamilelikten önce yapmaya başlamıştım. hamile kalınca kaldırdım. çıkarma vakti :) yoksa erimeyecek bu yağlar..
Şimdilik evet ama sıcaklar çok beter şekilde tekrar geri gelicekmişş.
Kızlar sezeryan sonrası hemoroid sorunu yaşayan var mı?
Doktorum kontrol etti hemoroid olmadığını söyledi ama ben afedersiniz çok zorlanıyorum.
Resmen acı veriyo artık.
miss bende cok beter durumdayim.. sanki minik bir yirtilma var.. 1 haftadir beterdi.. dun dayanamadim KK da arastirdim.. biri vicks surun diye yazmisti.. surdum.. dunden beri daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?