tabii canım evde kullanmak için..
valla ben kullanırım..benim step aletim var hani şu iki basamak gibi basınca inip kalkıyor merdiven çkıyor gibi..
geçen yaz almıştım hamilelikten önce kullanmıştım harika kalori harcatıyor..
her akşam işten gelir gelmez 30 dk yapardım ve iyi de kilo vermiştim geçen yaz..
ama sonrada arızalanıp acayip ses çıkarmaya başladı ve alt kattan şikayet üzerine şikayet..garçççç garççç diye ses..servise götürdük yağladılar ama nafile ses kesilmedi..
ben de mecbur kaldırdım kullanmıyorum..
yani evde spor aletleri tam bana göre..
inş. yürüyüş bandı ses yapmaz fazla ..
yanii..bayram üstü hasta olmasından korkuyorum birde bayram sonrası tatile gidicez kısmet olursa :ecrin_bebek:
İnanamıyorum ilk defa gündüz uyuyor minik adam !
Baby Sleep Noise : Download Sleep Inducing mp3 Sound Files / An Inexpensive Baby Shower Gift dan sesler indirim onlarla uyuyor kızlar !
ohh ne güzel her yıl tatil şart. ben de bu yıl gidemedik diye kuduruyorum.
bizde bayramın son iki günü çınarcığa yazlığa kaçacağız. eşimde ayrıca 3 gün izin alacak. denize girilmez ama havuzla iadare edeceğiz.
seneye tatilin dibne vurmayaı planlıyorum ama...
tabii canım evde kullanmak için..
valla ben kullanırım..benim step aletim var hani şu iki basamak gibi basınca inip kalkıyor merdiven çkıyor gibi..
geçen yaz almıştım hamilelikten önce kullanmıştım harika kalori harcatıyor..
her akşam işten gelir gelmez 30 dk yapardım ve iyi de kilo vermiştim geçen yaz..
ama sonrada arızalanıp acayip ses çıkarmaya başladı ve alt kattan şikayet üzerine şikayet..garçççç garççç diye ses..servise götürdük yağladılar ama nafile ses kesilmedi..
ben de mecbur kaldırdım kullanmıyorum..
yani evde spor aletleri tam bana göre..
inş. yürüyüş bandı ses yapmaz fazla ..
yanii..bayram üstü hasta olmasından korkuyorum birde bayram sonrası tatile gidicez kısmet olursa :ecrin_bebek:
Kızlar hava cok sogudu Istanbul da bı anda bebeğin gıyım tarzını degıstırdınız mı ? Ben uzun alt ve kısa kolluyla yatırdım sımdı ama korkuyorum valla usuyor mu dıye aksamları penye ceket de gıydırıyorum .
Battanıyeyı ıtıyor ortemıyorum .
evet havalar serinledi..ben uzun kollu üst ve pijama giydiriyorum..
bu arada benim meraklı eşimle de tartışır olduk.
hala hergün çocuğu yıkama taraftarı..ben de havalar soğudu diye 3 gündür yıkamadım..
biraz önce tel açmış soruyor yıkcan mı diye.
duyanda bebek 3 haftadır yıkanmıyor sancak..
yıkamıcam dedim kızdım burnu hafif tıkalı zaten
bende iki gündür yıkamıyorum bizimde burnumuz tıkalı. sabahları siliyorum.
ama bizim kafamızda konak denilen şeyden çıktı. onun için de yıkamak gerekiyormuş. ama bayram üstüde hasta olsun istemiyorum . zaten çok dışarı çıkılacak bayram bahanesiyle.
selam kızlar... ya ben kendimi çok kötü hissediyorum(( bugün 1. ay aşımız vardı onu yaptırdık sağlık ocağında. oradaki doktor oğlumu kontrol ederken bıngıldağı biraz küçük dedi kontrole gittiğiniz hekime söyleyin gelişimini takip etsin erken kapanması iyi değil zeka geriliğine kafanın küçük kalmasına sebep olur dedi şimdi endişelenecek birşey yok dedi ama gel de bana anlat bebeğimi hem emzirdim hem ağladım anne olmak hiç kolay değil. pazartesi doktora gidicez ama 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum (((
Cnm saglık ocagındakı doktorların cogu uzman degil sen kendı doktorunla ayrıntılı gorus bence uzulme cnm canın cok sıkıldıysa sımdı gt ıcını rahatlat
sağlık ocağı doktorlarına inanma çakırcım vergi memuru nasıl gelen her evrağa mühür basar, onlarda gelen kişileri 2 mıncıklar, bazen onu da yapmaz yazar bi reçete ilaç gönderir.. sistematiği bu olan kişinin söylediklerine inanmam ben olsam. ben zaten dr ların hiçbirine güvenmiyorum çünkü en başta birbirleriyle çelişiyorlar. benim kızımda onlara göre sakat olcaktı down sendromluydu bunu söyleyende kocaeli üni profu. yani zaman zaman yanlış teşhisler koyuyorlar. sen kafana takma benim oğlumun modeli böyle de geç lütfen ama lütfen kafana takma bak ben söylenilen herşeyi kafama taktım paranoid düşüncelerimle yaşamaya başladım. zaten onlar beni terketsin diyede kızımla 3 günlük minik bir tatile gidicez babamların yazlığına. düşnüp ağlayıp benim gibi olma.
çakır canım üzme kendini benim de bir arkadaşıma bıngıldağı kapanmamış bu çocuğun sorun var demişleri kendi doktoruda herhangi bir sorun yok demişleri.
sağlık ocakların daki doktorların bu bıngıldak konusunda sorunları var galiba.
sen hiç kendini üzme kendi doktorunun söylediklerine kulak as sadece.
geçmiş olsun çakır
sen doktorunla konuş boşver sağlık ocağını
zaten normalde sağlık ocapındakiler uzman olmadıkları içim 3 aylıktan küçük bebeklere aşı harici muayene yapmıyorlar
Kızlar hava cok sogudu Istanbul da bı anda bebeğin gıyım tarzını degıstırdınız mı ? Ben uzun alt ve kısa kolluyla yatırdım sımdı ama korkuyorum valla usuyor mu dıye aksamları penye ceket de gıydırıyorum .
Battanıyeyı ıtıyor ortemıyorum .
benim evim çok büyük..boş alan çok..
spor aletleri sorun olmuyor..
eskiden de eşimin kocaman vücut geliştirme aleti vardı yatak odasında kullandı kocaman yatak odam var 30 m2..ama sıkılınca kardeşine verdi..
bu tarz aletlerde benim için tek sorun ses yapmaması..çünkü alt katımızdaki komşu biraz sorunlu..
ama kendinin piko aleti var..
tüm gün tırtttttttt tırtttttt piko yapar makidene biz de o sesi dinleriz ama rahatsız olmayız..
yürüyüş bandı alırsam da ses yaparsa söylüycem artık günde 1 saat dayan canım, bebeğin yok hastanyok biz de senin piko sesini dinliyoruz bak, komşuyuz idare edelim falan diye:)
gerçi yürüyüş bantları da çok ses yapmıyor..
fırrr fırrr fırrrr gibi hafif motor sesi geliyor ama belli olmaz.
senin kullandığın aletin tam ismi ne .o daha az yer kaplar.ya benim erkek kardeşim aldı koşu bandı .hiç kullanamdı sıfır duruyor yani.size yarı fiyatına satım dedi.kardeşim biraz tembeldirde.bende evde yer kaplıcak diye istemiyorum ama bir düşünüm ben yinede
sonbaharcım
ben hiç mama wermiyorum ama genelde doymuyo doğduğundan beri her gün 1 tane bebe bisküvisini suda kaynatıyorum şeftali püresi kıwamında onu yediriyorum kaşıkla bunu tabi doktorlar falan bilmiyo:) bilse kızarlar ama çocuk doymuyo yapabileceğim bişi yok almadığım mama kalmadı ağzına sürmüyo annemler küçükken bana yediriyolarmış sütü yaramadığı için birden toparlanmışım bende yediriyorum o yüzden
bulgur pilavı (sebzeli) ekşi ot, tere we birde maden suyuyla ayran yapıyorum onu çok içiyorum ozaman sütüm çok oluyo canım sende dene bakalım bi. bunların üçünü birlikte yiyorum birde suyu çok içersem çok süt oluyo..
ama üzülcek bişi yok cnm bazı insanın sütü yağlı olurmuş bebeğe yararmış bazısının olmazmış üzülme sakın sonradan birden kilo alır belki
aaa bebe bisküvüsi mi yediriyorsun..???
Haklsın doktorlar duysa kızar normalde 6 aydan sonra katı gıdalara geçince başlanacak şey bu.
Mama neden vermiyorsun ki doymuyorsa?
sonbaharcım
ben hiç mama wermiyorum ama genelde doymuyo doğduğundan beri her gün 1 tane bebe bisküvisini suda kaynatıyorum şeftali püresi kıwamında onu yediriyorum kaşıkla bunu tabi doktorlar falan bilmiyo:) bilse kızarlar ama çocuk doymuyo yapabileceğim bişi yok almadığım mama kalmadı ağzına sürmüyo annemler küçükken bana yediriyolarmış sütü yaramadığı için birden toparlanmışım bende yediriyorum o yüzden
bulgur pilavı (sebzeli) ekşi ot, tere we birde maden suyuyla ayran yapıyorum onu çok içiyorum ozaman sütüm çok oluyo canım sende dene bakalım bi. bunların üçünü birlikte yiyorum birde suyu çok içersem çok süt oluyo..
ama üzülcek bişi yok cnm bazı insanın sütü yağlı olurmuş bebeğe yararmış bazısının olmazmış üzülme sakın sonradan birden kilo alır belki
stepper aleti canım..markası dynamic..
gerçekten tavsiye ederim çok işe yarıyor baldır bacak için..
tabii yaparım diyorsanız..
bu tarz aletler bir hevesle alınır sonra kenara atılır..
gerçi bu çok pahalı bir alet değil..geçen yaz başı 90 küsüra almıştık ama dediğim gibi 2-3 ay sonra çok ses yapmaya başladı alt kattan şikayt olmayacağını bilsem başlıycam yine
çakır üzülme canım yaaa her doktor farklı şey söyler bu durumlarda..
benim kızın bıngıldağı yok..yani kafasının tepesi sert..doğduğundan beri..
ama kafasının arkası ensesinin üzerindeki küçük bir kısım yumuşak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?