2010 Temmuz Anneleri : )

ohh ne güzel her yıl tatil şart. ben de bu yıl gidemedik diye kuduruyorum.

bizde bayramın son iki günü çınarcığa yazlığa kaçacağız. eşimde ayrıca 3 gün izin alacak. denize girilmez ama havuzla iadare edeceğiz.

seneye tatilin dibne vurmayaı planlıyorum ama...

benim evim çok büyük..boş alan çok..
spor aletleri sorun olmuyor..
eskiden de eşimin kocaman vücut geliştirme aleti vardı yatak odasında kullandı kocaman yatak odam var 30 m2..ama sıkılınca kardeşine verdi..

bu tarz aletlerde benim için tek sorun ses yapmaması..çünkü alt katımızdaki komşu biraz sorunlu..
ama kendinin piko aleti var..
tüm gün tırtttttttt tırtttttt piko yapar makidene biz de o sesi dinleriz ama rahatsız olmayız..

yürüyüş bandı alırsam da ses yaparsa söylüycem artık günde 1 saat dayan canım, bebeğin yok hastanyok biz de senin piko sesini dinliyoruz bak, komşuyuz idare edelim falan diye:)

gerçi yürüyüş bantları da çok ses yapmıyor..
fırrr fırrr fırrrr gibi hafif motor sesi geliyor ama belli olmaz.

ben denize girmem zaten havuz tercihim.
çünkü deniz beni korkutur iyi yüzsem de açılamamnedense, ayağım yere değecek, eee ayağım yere değince yok birşey battı yok birşey dolandı...amaaan en iyisi havz diyorum ben kendimce.
inş seneye gidersiniz sizde..
bizim de netleşmedi henüz..inş aksilik çıkmaz

Kızlar ben spor salonuna kaydolmak ıstıyorum cocuk 1 yasına gelınce gerci istanbuldaki fiyatlar cok uçuk ama bakalım ..

senin kullandığın aletin tam ismi ne .o daha az yer kaplar.ya benim erkek kardeşim aldı koşu bandı .hiç kullanamdı sıfır duruyor yani.size yarı fiyatına satım dedi.kardeşim biraz tembeldirde.bende evde yer kaplıcak diye istemiyorum ama bir düşünüm ben yinede

valla ben iki gündür uzun kollu giydiriyorum altınada tayt giydiriyorum.hava soğuk ben geceleri üşüyorum.eşimde üşüyor bide öksürdü bir kaç kere iyce korktum giydiriyorum bende.

benim bebeğimn kırkı çıkmadı ben gün aşırı yıkamayı düşünüyorum.havalar soğuk dün yıkadım çoçuk tirtirtitredi

bizdede çıktı ama bu havada çoçuğu üşütmek istemiyorum.o yüzden gün aşırı yıkıycam

canım geçmiş olsun arkadaşlar demiş gerçi sağlık ocagındaki doktorlara güvenme.ben topuk kanı aldırmaya gititmde doktorada görünsün bebek dediler adam bakmadı bile.o adam tşhis koysa ne olur koymasa ne olur.oraya anca ilça yazdırmaya gidilir.adamlar çok hızlı ilça yazıyolar tc ni bile şak şak atıyolar.bir kere ilaç yazdırdım şok oldum adam kafayı kaldırmadı bile yüzümüze bakmadı nufus cuzdanını aldı beş dakkada beşiktaş :)) bence güvenme sen kendi doktoruna bir göster üzme kendini

Cnm saglık ocagındakı doktorların cogu uzman degil sen kendı doktorunla ayrıntılı gorus bence uzulme cnm canın cok sıkıldıysa sımdı gt ıcını rahatlat

sağolun valla kızlar... şimdi daha iyiyim kk olmasa ne yapardım bilmiyorum... araştırdım eğer kafa çapı ölçüsü değişmezse o zaman müdahele ediliyormuş bakalım inşallah yoktur öyle birşey varsa da çaresine bakacağız Allah'ın izniyle...etrafımdakilere söylesem birşey bilmiyorlar iyi kötü birşeyler söyleyecekler anlamayacaklar ama beni en iyi sizler anlarsınız. olumunekankayizsmile

canım ben artık uzun kollu giyidiriyorum.. alt üst takım ya da bütün vucudu saran bady.. ayrıca dün gece polar battaniyesini çıkardım sabaha karşı.. bir de yanlardan sıkıştırıyorum paket gibi tekmelese de açılmıyor.. hakkaten çok soguk oldu yaaaa...

benim ev öyle değil ya topu topu 120 m2 eşime dağınık adamın teki koşu bandı alsak canı sıkılır oturma odaya getirir götür dersin götürmez.aman uğraş dur.o tip komşulara kıl oluyorum ben bekarken yan komşu vardı geceleri hep kavga ederlerdi.bir kere bile sesimi çıkarmadım.çalıştım için alarm kuruyordum kendide çalışan insan .neymiş alarm sesi ona gidyormuş rahatsız oluyormuş duvara güm güm vururdu beni yatakdan nasıl sıçrarttı kaç kere.insanlar böyle sen ses çıkarma ama bir kez sesin gelsin kıyamet koparırlar.kendilerini görmezler hiç.

sonbaharcım
ben hiç mama wermiyorum ama genelde doymuyo doğduğundan beri her gün 1 tane bebe bisküvisini suda kaynatıyorum şeftali püresi kıwamında onu yediriyorum kaşıkla bunu tabi doktorlar falan bilmiyo:) bilse kızarlar ama çocuk doymuyo yapabileceğim bişi yok almadığım mama kalmadı ağzına sürmüyo annemler küçükken bana yediriyolarmış sütü yaramadığı için birden toparlanmışım bende yediriyorum o yüzden
bulgur pilavı (sebzeli) ekşi ot, tere we birde maden suyuyla ayran yapıyorum onu çok içiyorum ozaman sütüm çok oluyo canım sende dene bakalım bi. bunların üçünü birlikte yiyorum birde suyu çok içersem çok süt oluyo..
ama üzülcek bişi yok cnm bazı insanın sütü yağlı olurmuş bebeğe yararmış bazısının olmazmış üzülme sakın sonradan birden kilo alır belki

stepper aleti canım..markası dynamic..
gerçekten tavsiye ederim çok işe yarıyor baldır bacak için..
tabii yaparım diyorsanız..
bu tarz aletler bir hevesle alınır sonra kenara atılır..
gerçi bu çok pahalı bir alet değil..geçen yaz başı 90 küsüra almıştık ama dediğim gibi 2-3 ay sonra çok ses yapmaya başladı alt kattan şikayt olmayacağını bilsem başlıycam yine

aaa bebe bisküvüsi mi yediriyorsun..???

haklsın doktorlar duysa kızar normalde 6 aydan sonra katı gıdalara geçince başlanacak şey bu.

mama neden vermiyorsun ki doymuyorsa?

çakır üzülme canım yaaa her doktor farklı şey söyler bu durumlarda..

benim kızın bıngıldağı yok..yani kafasının tepesi sert..doğduğundan beri..
ama kafasının arkası ensesinin üzerindeki küçük bir kısım yumuşak..

aaa bebe bisküvüsi mi yediriyorsun..???

Haklsın doktorlar duysa kızar normalde 6 aydan sonra katı gıdalara geçince başlanacak şey bu.

Mama neden vermiyorsun ki doymuyorsa?

mama yemiyor malesef denemediğim şey kalmadı bisküviyide sulu olarak kaynatıyorum o şek,ilde yiyor

bana doktor bulgur kesinlikle yemiyorsun dedi gaz yapar dedi.korkumdan yiyemiyorum sende gaz olmuyormu

valla araştırcam koşu bandından daha mantıklı geliyor bana fiyatıda dediğin gibi uygun hem yerde kaplamaz.sağol canım

Yaa bıngıldak nasıl bısey ben elledım ama oyle sert bısey gelmedı benım oglumun da kafasının ustu sert çıkık bısey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…