2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeklerinizi, pusete direkt koyuyormusunuz, yoksa yastık yada battaniye ile altına destek yapıyormusunuz.ben yastık koyuyordum küçük, ama artık kıpraşıyor yüksekte kalıyor, bugün oturttum içine dimdik değil ama baya çukur.size sorayım dedim..

ben altına destek koyuyordum ama sadece 10 gün falan kullandık heralde artık kullanmıyorum çok ağır oluyo taşınmıyo
artık bebek arabası kullanıyoruz onunda altına bir tane alt açma var onu koyuyorum

tabii bebek arabasını tam yatr pozisyonda kullanıyoruz ya da 1 kademe yükseltiyoruz arkasını

canım koymak istersen koyunca bana mesaj at özelden ben kaldırırım,tabii istersen ben hergün burdayım nasılsa sabah girmesem akşam girip bakıyorum ama bana özelden mesaj atarsan kaldırım...aklında bulunsun..

kızlar geceniz mübarek olsun,evlatlarımız hayırlı evlatlar olsun,anneciğini babacığını hiç üzmesinler,vatanına ,milletine,ailesine ,eşine,dostuna sadık,ahlaklı,kültürlü,görgülü evlatlar olsun inşallah.

ben bugün çok mutluyum bu akşam teyzemin ölüm yıl dönümü dayımlar kuran okutuyor kalabalıkta ipekle ne yapacağımı kara kara düşünürken kayınvalidem aradı ve İLK defa "ipeği akşam bana bırak istersen sende rahat edersin" dedi.inanamıyorum yaaa .
delikafadulden

bak kaynananı uluorta anlatmasaydın ya nazar değer de birazdan vazgeçtim getirme diye ararsa :))

ben ana kucağı kullanıyorum arabayada takılanlardan ama içi o kadar çukur ki içinde kayboluyor yavrucak bende biraz yükselsin diye doldurdum içini yattığı zeminin biraz sert olması gerekiyor tabi sırtınında düz bir şekilde yatması gerkiyor diye düşünüyorum biraz devrik cümle oldu ama kızım kucağimda kıpraşıyo.

canım aynı sorun bizdede vardı.fakat bizdeki çapaklanmanın sebebi anne sütüydü.evet yalnış anlamadın 'anne sütü'.doktorumuz çapaklanmanın en büyük sebebinin anne sütü olduğunu söylemişti.nedeni ise,bilirsin anne sütü açıkta kaldığı zaman bozulma yapar.bebeğin gözüne anne sütü kaçarsa orda da bozulma yapıyormuş ve bebekte yoğun çapaklanma yapıyormuş.o yüzden kesinlikle bebeklerin gözüne anne sütü damlatılmamalı.istersen her doktora sor hepsi aynı cevabı verecektir.

ben altına destek koyuyordum ama sadece 10 gün falan kullandık heralde artık kullanmıyorum çok ağır oluyo taşınmıyo
artık bebek arabası kullanıyoruz onunda altına bir tane alt açma var onu koyuyorum

ben evde ona koyuyorum bazen, sallıyorum uyuyo içinde. ya da mutfaktayım yanıma alıyorum dursun diye. yoksa dışarı çıkarken bende hayatta alamam kollarım taşımıyor :)

:) anladım canım ben tamam. evet çukur olunca rahatsızlarmış gibi geliyor bana

gökçe geçmiş olsun canım sonunda yapabilmiş zeynep. şimdide benim kızıma geçti sıra yapamıyor o şurubun adı neydi bana yazarmısın bende aldırıyım

Hayırlı geceler kızlar,
Ben şimdi ibadet yapmak istiyorum ama şöyle bir problemim var,
Kanamam çoktaaaaaaaaan bitti fakat şeffaf bi su gibi bişey geliyor ve çamaşırımda renkli iz bırakıyor kan da değil ama.
Ne bileyim abdest alabiliyor muyum yani Kuran okuyup namaz kılabilir miyim bilemedim?
Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Hazır oğlum uyumuşken biraz ibadet edeyim.
Dualarınızda bizlere de yer verin...

valla bende bugün oruç tutcaktım.ama kanamam bitti benimde çoktan son bir haftadır leke şeklinde kan geliyor.bugünde geldi o yüzden napsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…