tamam anlaştık.ben foto koydum zaman sana msj atarım silersin.sağol.duaların içinde Allah razı olsun amin
canım koymak istersen koyunca bana mesaj at özelden ben kaldırırım,tabii istersen ben hergün burdayım nasılsa sabah girmesem akşam girip bakıyorum ama bana özelden mesaj atarsan kaldırım...aklında bulunsun..
kızlar geceniz mübarek olsun,evlatlarımız hayırlı evlatlar olsun,anneciğini babacığını hiç üzmesinler,vatanına ,milletine,ailesine ,eşine,dostuna sadık,ahlaklı,kültürlü,görgülü evlatlar olsun inşallah.
ben bugün çok mutluyum bu akşam teyzemin ölüm yıl dönümü dayımlar kuran okutuyor kalabalıkta ipekle ne yapacağımı kara kara düşünürken kayınvalidem aradı ve İLK defa "ipeği akşam bana bırak istersen sende rahat edersin" dedi.inanamıyorum yaaa .delikafadulden
aynen benim eşim de seninki gibi
buraya resim koyduğumu falan hiç bilmiyor
face e koyuyorum ama
her resim koyduğumda kızıyo ama ben yine de koyuyorum banane banane :)))
babam bizi yastıksız yatırmaya alıştırdı..kendini beğenmişlik gibi algılanmasın ama bu yüzden kardeşimle hem boynumuz kuğu gibi uzun ,ince ve kırışıksız..bize doktorumuz yastık koyma döner kendini boğar dedi yatağının altına koy yastığı yüksek tutar o zaman biraz meyilli olsun dedi ...ipek hala yastık kullanmıyor kafasını altına sokuveriyor ..aslında memnunum yastıksız daha rahat bende kullanmıyorum ama bilmem küne :sm_confused:
canım aynı sorun bizdede vardı.fakat bizdeki çapaklanmanın sebebi anne sütüydü.evet yalnış anlamadın 'anne sütü'.doktorumuz çapaklanmanın en büyük sebebinin anne sütü olduğunu söylemişti.nedeni ise,bilirsin anne sütü açıkta kaldığı zaman bozulma yapar.bebeğin gözüne anne sütü kaçarsa orda da bozulma yapıyormuş ve bebekte yoğun çapaklanma yapıyormuş.o yüzden kesinlikle bebeklerin gözüne anne sütü damlatılmamalı.istersen her doktora sor hepsi aynı cevabı verecektir.
benim kızımın da göz yaşı kanalı tıkalıymış..günlerdir masaj yapıyorum..sebamiksin damlatıyoruz..aklıma geldikçe masaj yapıyorum..geçmedi geçmedi..sadece eskisine göre azaldı..burada çok okudum anne sütü olayını..eşim izin vermedi.......daha kötü olur ,cahil cahil şeyler yapma dedi bir de...fisfisfis ne zaman geçicek yaaa (((
senin doktorun haklı olabilir bende çevremden gelen yoğun ısrarla süt damlattım ama öncesinde 2 hafta masaj yaptım 2 göze 5 er kez günde bir göze 25 kez. birde soğumuş çayla tampon yaptım buda cahilcee belki ama kızım gözünü açamıyordu yapış yapış kalkıyordu uykudan ben alminanın gözünün masajla iyileşeceğine inanıyorum
valla gözüm arkada kaldı desem,herkes kızdı bana tadını çıkarsana,bak rahat rahat oturuyorsun falan die.bense akam boyunca kızımı sayıkladım ama 3 saat ilaç gibi geldi orası ayrı...bak kaynananı uluorta anlatmasaydın ya nazar değer de birazdan vazgeçtim getirme diye ararsa :))
ne güzel yastıktan dolayımıdır acaba kalıtsal bişey olabilir mi? bilmem ki bebekken doktor yatırma dedi,sonrada kendisi alıştı istemiyor yastığı kafasını altına sokuyor düz zeminde uyuyor hep bende yastık kaldırdım,güzelim nevresim takımlarınını yastık kılıflarını kaldırıyorum :sinifsinif:Arkadaşlar neden yastıkla yatmaya alıştırıyorsunuz ki ?bebeklerin 2 yaşına kadar yastıksız yatmaları omurilik ve boyun kasları için çok önemli..
babam bizi yastıksız yatırmaya alıştırdı..kendini beğenmişlik gibi algılanmasın ama bu yüzden kardeşimle hem boynumuz kuğu gibi uzun ,ince ve kırışıksız..
şu sağlık ocaklarından memnun olan bir kişi göremeyecekmiyim.aşı harici götürmedim bende aşıyı bile kesmiştim son zamanlarda neyse ki artık ö.sağlık sigortamız başladı artık sağlık ocağıının sokağından bile geçmem :2:4 günlükken halası kızımı sağlık ocağına götürdü ordaki hemşireler nerede doğum yaptığımı sormuşlar halası hastanenin adını söyleyince, ne biçim hastane çocuğun gözü mikrop kapmış demişler alaylı şekilde.. ve ardından sağlık ocağı doktoru fucithalmic diye bir merhem vermiş. halasıda gözüne sürmüş çok üzülmüştüm o zaman ilaç gözüne yan etki yaparsa diye çünkü daha 4 günlüktü. birkaç kez daha sürdük merhemi o zaman çapaklar çok yoğunlamıştı. 8 günlükken doğduğu hastanenin çocuk doktoruna götürdük sakın ilaç kullanma göz yaşı kanalı tıkalı bu çapaklanma o yüzden dedi ve nasıl masaj yapacağımı gösterdi burunla göz arasına aşağı yukarı 5 er kez. sağlık ocağındaki hemşireler eğitim almıyorlarmı ben anlamadım koskoca şehirdeki sağlık ocağında çalışan hemşireler ebeler kendilerinden bihaberler...
kesinlikle numara veren şahsiyetler bile bir havalı,boyunu ölçen tartıda tartanlar bileeeee :sinifsinif:sağlık ocağına sadece aşılarını yaptırmak için götürüyorum.güvenemem oradaki dr ve hemşirelere açıkçası...
gökçe geçmiş olsun canım sonunda yapabilmiş zeynep. şimdide benim kızıma geçti sıra yapamıyor o şurubun adı neydi bana yazarmısın bende aldırıyım
benim kızımın da göz yaşı kanalı tıkalıymış..günlerdir masaj yapıyorum..sebamiksin damlatıyoruz..aklıma geldikçe masaj yapıyorum..geçmedi geçmedi..sadece eskisine göre azaldı..burada çok okudum anne sütü olayını..eşim izin vermedi.......daha kötü olur ,cahil cahil şeyler yapma dedi bir de...fisfisfis ne zaman geçicek yaaa (((
kızlar çıldırttı bu qün oqlum sabah 10 bi kalktı sabahın 6 we halaaaa uyumuyoooooooooooo
karnı tok altı kuru kakasını yaptı qazı çıkyo ama uyuymuyooooo
wallaa ne yapacaqımızı şaşırdık banyo yaptırdım şimdi ama hala uyumuyooooo ben ölüyorum yorqunluktan artıkkmafoldumben
günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebekler
hayırlı ve güzel bir hafta gecirmeniz dileklerimle.
günaydınnherkese günaydın..
babuline açıldıktan sonra bir ay süresi var biliyorsunuz değil micanım yok yaa bizimki 3 gün yapmayınca fitil veriyoruz, bakalım şurup anca bugünlerde gösterirmiş etkisini .hala yok
ama o gaz ve sindirim şurubu güzel diyorlar babuline bitkisel şurup.
selamm :))herse selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?