2010 Temmuz Anneleri : )

hadi ya kızın o zaman baya iyi canım.diyenlerin ağzı halt etmiş hemde çok tatlı maş.saçın açık olunca tanımadım ikinzide çok şekersiiniz kimsyi takma bacım boşver bugün benim annemde bana diyoki siz çoçugu kalça usg si yaptırmıycaktınız bir kere hastaneye gittimi hep devam eder hastalık.dedim of diyorum sana başka bişi demiyorum

bende şuan humana stell içiyorum bari uynığım bişi yapıyım dedim karnımda acıktı ama bu saatte yersem hiç uyuyamam

hehe neler diyo onu dinlesem şuan yatakda olrdum.ayaklarım da çorapszı gezmezdim evde uzun kollu giyerdim :)) kadın bizi pişik yapcak yaz günü.lohusa kadının mezarı 40 gün açık olurmuş...bzde kaldı ilk doğumda eşimle biz geç yatarız.adam çalışmıyor napcak erkenden yatıp ikimizide erkenden yatırıyordu.kocam o uyuyunca gizlice kalkıp film izliyordu :))

:)) neyse bana müsade size doyum olmaz dicem ama birtek 2 miz varız. iyigeceler canım ben yatıyım. görüşürüz yarın inşallah

kızımla arkadaşımın bebeğinin arası tam 1 ay. bu farkı görünce bebeğin gelişmemiş diyen doktorlara çok kızdım artık hiç bir doktora inancım kalmadı

maaşallah bahar bebeğe

iyi geceler kızlar...

oğluşum bu gece emmek istemiyor beş dakka emiyor geri uyuyor. uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyorda deli etti beni.

aslında doktor uyuyorsa uyandırma dedi ama ben aç uyumasını istemiyorum.

gidip biraz daha dürteyim de uyansın paşam.

sonbahar canım maaşallh bahara. yanınnda ufak bebek olunca nasılda büyümüş geliyor insana.

gözümüzün önünde olunca insan anlamıyor büyüdüğünü..

canım hoşgeldin.

benim oğluumda günün 12 saatini kırmızı suratlı olarak geçiriyor neredeyse ıkınmaktan.kabız değil ama yapmakda zorlanıyor. normal birşey ben doktora sormuştum.

sanada çok geçmiş olsun.

şu linki bir oku derim canımopuyorumnanaktan

günaydın bzde sabah kızımın gülücükleriye uyandık daha sonra gülücükler ıkınmaya döndü 3 gündür yapmıyordu fitil koydum 1 dakka sonra yaptı ftil daha tüm duruyordu demekki nereye ittireceğini bilmiyor kakasını

herkese iyi pazarlar ve iyi kandiller..
Bu gece Kadir gecesi kızlar 1000 aydan daha kıymetli..
Dualarımızda 2010 temmuz annelerine ve bebişlerine de yer verelim..

Sonbahar sana ve kızına maşallah..bebeğin gayet sağlıklı görünüyor ve hiç de zayıf değil..

Bahar1 : kız uyuyan bebişi neden uyandırıyorsun?
Aç olsa uyanır ağlar o meraklanma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…