% 100 işe yaramasa da fena değil bu şurup..ama en etkilisi anason çayı :)selam kızlar qaza çözüm buldummmm
sizlerede söyleyeyim dedim oqlumun artık şükür qaz sorunu artık hiç yokkkkkaydirigubbakcemile2
nurse harveys şurup ama süperr bişeyyyyy tawsiye ederimmm
günaydın kızlar... site sonunda düzelmiş dün kendimi eksik hissettim yahu :))
misscim aynen benim oğlumda sabah 7-8 gibi uyandığında bir mutlu bir mutlu anlatamam bana bakıyor sanki cevap veriyor gülüyor tesadüf mü bilmiyorum ama ben fırsattan istifade oğlumla konuşup oynuyorum :)))
pazartesi doktora gittik kızlar hani beni geçen cuma sağlık ocağındaki doktor bıngıldak yüzünden korkutmuştu ya... doktorum her şeyi ince ayrıntısıyla anlatarak içimi rahatlattı. 3 ayda da 18 ayda da kapanması normal 3 ayda kapanırsa zekası gelişmez diye birşey yok dedi oğlumun baş çevresi 3,5 cm genişlemiş daha ne olsun dedi doktor :))) 4580 gr ve 55 cm olmuş.bir de doktor benim sormama gerek kalmadan herşeyi anlattı. memnun kaldım yani. insallah boyle devam eder. bir de oğlumu emzirirken bazen boğulur gibi oluyordu. onun için emzirirken bebeği 45 derece açı ile tutmak ve bebeğin göğüs karın ve bacakları tamamen size deyecek şekilde tutmak gerekiyormuş tabi böyle olunca burnu kapanabiliyor onuda elimizle memeyi bastırarak açık tutmamız gerekiyormuş. sizinle paylaşmak istedim.
Yaa bi de kızlar Rüzgar sabahları uyanınca sanki benim konuştuklarımı anlıyomuş gibi gülümsüyo falan
aaaa uuu gibi sesler çıkarıyo bana tepki mi veriyodur yoksa tesadüfi mi gelişiyo,
Hani ne bilim daha küçük 1,5 aylık bebek anlayıp tepki verir mi,
Ama çok hoşuma gidiyo
Gün içinde aşka saatlerde pek de oralı olmuyor ama sabahları şakıyor yavrum
Ne dersiniz anlıyomudur?
günaydın kızlar... site sonunda düzelmiş dün kendimi eksik hissettim yahu :))
misscim aynen benim oğlumda sabah 7-8 gibi uyandığında bir mutlu bir mutlu anlatamam bana bakıyor sanki cevap veriyor gülüyor tesadüf mü bilmiyorum ama ben fırsattan istifade oğlumla konuşup oynuyorum :)))
pazartesi doktora gittik kızlar hani beni geçen cuma sağlık ocağındaki doktor bıngıldak yüzünden korkutmuştu ya... doktorum her şeyi ince ayrıntısıyla anlatarak içimi rahatlattı. 3 ayda da 18 ayda da kapanması normal 3 ayda kapanırsa zekası gelişmez diye birşey yok dedi oğlumun baş çevresi 3,5 cm genişlemiş daha ne olsun dedi doktor :))) 4580 gr ve 55 cm olmuş.bir de doktor benim sormama gerek kalmadan herşeyi anlattı. memnun kaldım yani. insallah boyle devam eder. bir de oğlumu emzirirken bazen boğulur gibi oluyordu. onun için emzirirken bebeği 45 derece açı ile tutmak ve bebeğin göğüs karın ve bacakları tamamen size deyecek şekilde tutmak gerekiyormuş tabi böyle olunca burnu kapanabiliyor onuda elimizle memeyi bastırarak açık tutmamız gerekiyormuş. sizinle paylaşmak istedim.
maşallah canım
benim oğlum da sabahları sürekli gülümsüyor maşallah
onunla konuşuyorum anlıyo sanki
dün anne dedirtmeye çalıştım :))
ağzını oynatıyo sanki söylicekmiş gibi tabi daha çoook erken
ağzını oynatıyo gülüyo gülüyo
kızım ağlarken çıkardığı sesi anne diye yorumluyoruz eşimle kaydirigubbakcemile3
"ınnne" "ınnne " diye ses çıkartıyor ağlarken hehe sositososito
hehe benimki de yapıyo öyle
dün eşime diyorum ki resmen anne diyo o da yok artık diyo gülüyo
kıskanıyor mu yoksa ... ?naniknanik
herkese selammmmmmm..
site düzelmiş ne güzellll..
bu sabah 2.ay aşılarımızı olduk..
kızım 5200 kilo olmuş boyu da 58 cm olmuş.
doktor gelişimini çok beğendi.sütün yarıyor dedi.
Ehh biz de çok mutlu olduk tabii
..
ateş olma ihtimaline karşı da fitil verdi.şimdilik ateş falan yok bakalım inş olmaz..
bizden haberler böyle..
umarım herkes iyidir.
maşallah canım kilosuna
bizim aşımız da haftaya olcak..ateşi çıkarsa diye şimdiden panik oluyorum ben.inş ateş yapmaz bu aşılar
bu arada bazı arkadaşlar bebekler ağlarken anne gibi ses çıkardıklarnı söylemişler.
Aynen benim kız da resmen ığneeee diyor yaaa..
oğlum da diyor ki anne diye ağlıyor bu abii diye ağlasın..
de mi
cedrix cim inşallah herşey yolunda gider..
denizcim,melahatcim,fıstıkların kilosu çok güzel,maşallah
slm kızlar herkes iyidir inş.
çakırcım maşallah bebişine
ıbenim canım sıkıldı bugün kızlar yaa doktora gittimdi kontrole
oğlumun kalbini dinledi doktor..üfürüm var deddi..çocuk kardiyoloğuna görüncekmişiz.endişelenmeyin bu durum illaki kalp rahatsızlığı var demek değil ama kalbi delik de olabilir dedi:çok üzgünüm:..bayramdan sonra götürcez kardiyoloğa.inşallah bişey çıkmaz yaa(delik kalp olan bebeklerdeki belirtilerin hiçbiri yok aslında ama...inşallah hiçbişey yoktur dua edin...:Saruboceq::Saruboceq:
herkese selammmmmmm..
..
ateş olma ihtimaline karşı da fitil verdi.şimdilik ateş falan yok bakalım inş olmaz..
bizden haberler böyle..
umarım herkes iyidir.
selamlar nasılsınız arkadaslar
bizde kontrole gittik 5 kilo olmuşuz boyumuzda 60cm olmuş .
bu ilk bayramları bebişlerin insallah coook bayramları olur
slm kızlar herkes iyidir inş.
çakırcım maşallah bebişine
ıbenim canım sıkıldı bugün kızlar yaa doktora gittimdi kontrole
oğlumun kalbini dinledi doktor..üfürüm var deddi..çocuk kardiyoloğuna görüncekmişiz.endişelenmeyin bu durum illaki kalp rahatsızlığı var demek değil ama kalbi delik de olabilir dedi:çok üzgünüm:..bayramdan sonra götürcez kardiyoloğa.inşallah bişey çıkmaz yaa(delik kalp olan bebeklerdeki belirtilerin hiçbiri yok aslında ama...inşallah hiçbişey yoktur dua edin...:Saruboceq::Saruboceq:
herkese selammmmmmm..
..
.
bu arada bazı arkadaşlar bebekler ağlarken anne gibi ses çıkardıklarnı söylemişler.
Aynen benim kız da resmen ığneeee diyor yaaa..
oğlum da diyor ki anne diye ağlıyor bu abii diye ağlasın..
selamlar nasılsınız arkadaslar
bizde kontrole gittik 5 kilo olmuşuz boyumuzda 60cm olmuş .
bu ilk bayramları bebişlerin insallah coook bayramları olur
maşallah canım kilosuna
bizim aşımız da haftaya olcak..ateşi çıkarsa diye şimdiden panik oluyorum ben.inş ateş yapmaz bu aşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?