slm kızlar herkes iyidir inş.
çakırcım maşallah bebişine
ıbenim canım sıkıldı bugün kızlar yaa doktora gittimdi kontrole
oğlumun kalbini dinledi doktor..üfürüm var deddi..çocuk kardiyoloğuna görüncekmişiz.endişelenmeyin bu durum illaki kalp rahatsızlığı var demek değil ama kalbi delik de olabilir dedi:çok üzgünüm:..bayramdan sonra götürcez kardiyoloğa.inşallah bişey çıkmaz yaa(delik kalp olan bebeklerdeki belirtilerin hiçbiri yok aslında ama...inşallah hiçbişey yoktur dua edin...:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar qaza çözüm buldummmm
sizlerede söyleyeyim dedim oqlumun artık şükür qaz sorunu artık hiç yokkkkkaydirigubbakcemile2
nurse harveys şurup ama süperr bişeyyyyy tawsiye ederimmm
slm kızlar herkes iyidir inş.
çakırcım maşallah bebişine
ıbenim canım sıkıldı bugün kızlar yaa doktora gittimdi kontrole
oğlumun kalbini dinledi doktor..üfürüm var deddi..çocuk kardiyoloğuna görüncekmişiz.endişelenmeyin bu durum illaki kalp rahatsızlığı var demek değil ama kalbi delik de olabilir dedi:çok üzgünüm:..bayramdan sonra götürcez kardiyoloğa.inşallah bişey çıkmaz yaa(delik kalp olan bebeklerdeki belirtilerin hiçbiri yok aslında ama...inşallah hiçbişey yoktur dua edin...:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun
hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için
tatile denk geldi bu durum çok kötü oldu malesef pazartesini beklicez doktora götürmek için...nasıl bekliyceksem artık:çok üzgünüm:
anlamıyorum zaten ben bu doktorları yaa..bu götürdüğümüz 3. doktor..diğer ikisi bişe demedi kalple ilgili..bu da üfürüm var diyo.başka bi doktora daha götürcem bakalım o ne dicek..inşallah bişey yok der:Saruboceq:
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun
hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için
tatile denk geldi bu durum çok kötü oldu malesef pazartesini beklicez doktora götürmek için...nasıl bekliyceksem artık:çok üzgünüm:
anlamıyorum zaten ben bu doktorları yaa..bu götürdüğümüz 3. doktor..diğer ikisi bişe demedi kalple ilgili..bu da üfürüm var diyo.başka bi doktora daha götürcem bakalım o ne dicek..inşallah bişey yok der:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?