2010 Temmuz Anneleri : )

insallah birsey yoktur canım. dualarımız seninle...

deniz_güneş ve melahatk maşallah bebişlerinize

selam kızlar qaza çözüm buldummmm
sizlerede söyleyeyim dedim oqlumun artık şükür qaz sorunu artık hiç yokkkkkaydirigubbakcemile2
nurse harveys şurup ama süperr bişeyyyyy tawsiye ederimmm

evet canım bu ilaç çok iyi sgk karşılamıyor birazda tuzlu ama çok gaz problemi olanlar için ideal bir ilaç doktorlarnıza danışın ve kullanın bence..

bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun şeker gibi nice bayramlar geçirinm inşallah.bebeklerinizin ilk bayramı bol bol bayramlıklarıyla resim bekliyorum .öptüm sizi ve yavrucaklarınızı

kızlar yarın giremem falan diye şimdiden yazayım dedim...

herkese iyi bayramlar.. tüm sevdikleriniz hep yanınızda olsun.. sağlıkla, mutlulukla inşallah..
hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

canım üzülme eltimin oğlunda vardı. kardiyoloğa gitti onlarda bişey çıkmadı...
masum üfürüm diyorlar birşey çıkmadığında. umarım sizinkide böyledir.
içini ferah tut canım... :teselli:

selam kızlar dün bizde dr qittik oqlum işitme testinden qeçedi daha detaylı hastaneye sewk ettilermafoldumben inşallah bişey yoktur oqlumda dua edin teyzelerii

kilosu 6,490qr boyumuzda 60cm olmuş
yarın bebeklerimizin ilk bayramları we ben aşırı duyqusalım nedendir anlamadım deyseler aqlayacak derecedeyim:çok üzgünüm:

Canım topiğimin canım arkadaşları ve canım bebekleri:

Mübarek ramazan bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle hayırlı ve uzun ömürler diler, hepinizi kocaman öperim..

Defne&Deniz Güneş

ben ve kuzularım da sizleri ve kuzularınızı öpüyor,bayramınızı kutluyoruz...:1hug:

ben ogluşum ve eşim ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.bayramınızın seker tadında gecmesini ve takıp eden günlerinde hep o tatda olmasını allahtan diliyoruz ve coook öpüyoruzza.s.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. bu kuzularımızla ilk bayramımız dilerim daha çoookkk bayramlarımız olur.

Herkesin Ramazan Bayramı mübarek, duaları kabul olsun inşallah.:Saruboceq:

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun
hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için
tatile denk geldi bu durum çok kötü oldu malesef pazartesini beklicez doktora götürmek için...nasıl bekliyceksem artık:çok üzgünüm:
anlamıyorum zaten ben bu doktorları yaa..bu götürdüğümüz 3. doktor..diğer ikisi bişe demedi kalple ilgili..bu da üfürüm var diyo.başka bi doktora daha götürcem bakalım o ne dicek..inşallah bişey yok der:Saruboceq:

canım senin de bayramın kutlu olsun..
yüreğini ferah tutmaya çalış.
iyi bir doktor bulup ayrıntılı muayene ettirin.inş birşey çıkmayacak Allah ın izni ile:Saruboceq:

cedrix geçmiş olsun.

herkezin bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşş

deniz bebişine maş.

canım geçmş olsun inş. kötü bişi yoktur üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…