2010 Temmuz Anneleri : )

Oğluşumla sadece bir yere bayram ziyaretine gidebildik dün çok huysuzdu,
Akşam bi ara hiç susmadan 40-50 dk. ağladı.
Apartmanımızda çocuk doktorumuz var artık son çare onu çağardık,
Çıkarın arabayla gezdirin dedi ben böle aval aval bakıorum ne diyo bu diye,
Ama cidden nasıl işe yaradı bi 20 dk turladık bizimki gayet sakin tatlı tatlı bakmaya başladı gülücükler atıyo,
Ayy ben şaşkın ,
Yani bizim bebek arabacı oldu çıktı umarım alışmaz çünkü ben de arkada çok oturdukça içim bulanıyor

canım hoşbulduk ama çıkıyorum mecburen.size bakayım demiştim. bizimki başladı. oğluşunu seni öptüm hoşçakal

Yaaa bayram için kapıyı çalan çocukları doğramak istiyorumlmaz:
Tam uyutuyorum koyuyorum yavrumu zırrrr BAYRAMIINIZ KUTLU OLSUN
Ayy sizinde olsun aama yani nereye kadar
Tüm mahalle geldi valla:bbo:

canım hoşbulduk ama çıkıyorum mecburen.size bakayım demiştim. bizimki başladı. oğluşunu seni öptüm hoşçakal

Tamam hadi siz gidin mis gibi bıcı bıcı yapın bakalım,ben de şirineni öpüorum oyy bayramı kutlu olsun şekerciğin.
Benimki de mıkırdamaya başladı uyanır zaten şimdi.

selam kızlaaaaarrrr....
herkes bayram yapıyor sanırım..

Biz de çıkıcaz birazdan ..biraz gezme biraz akışveriş.

Yarın kısmetse referandumdan sonra tatile gidiyoruz..:)))))))))))))

Evet herkes bayram ziyaretlerinde sanırım cnm bız ilk gun gezdik dun ve bugun dinlenıyoruz . Sen Kuşadasına gıdiceksın sanırım cnm bız de 17 Eylulde cıkıyoruz annemlerın yazlıkta kalıcaz Izmire yakın .sabah 5 de cıkıp bebek uyanana kadar ılerleyıp sonra mola verıces sen nasıl yapcaksın yol ısını arabayla mı ckıyıorsunuz

Herkes bayram gezmesinde galiba..Biz evdeyiz..Oğluşum uyuyor şimdi.Bugün çıktım dışarı oğluma ciciler aldım..Bu bayramdan pek bişey anlamadım inşallah seneye 1 yaşında olunca daha rahat gezeriz..

elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.

Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?

birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
acılmamda yokmus dun baktılar

selam cnm çok qeçmiş olsun bende 37 haftada doqum yaptım çok şükür hiçbir sorunumuz olmadı qayette saqlıklı sadece sarılık yaşadık ama onu zaten her bebek yaşıyo qelişimi nerdeyse hepsini qeçti desemkaydirigubbakcemile3
saq saqlim kucaqına alırsın inşallahhh:Saruboceq:

canım sabah saat 8 gibi,erkenden oy kullanıp yola çıkıcaz..
kendi arabamızla çıkacağımız için sorun olmaz sanırım çünkü benim kız araba hastası..arabaya bindiği gibi uyuyor. maşallahhhh diyim..
arada mola falan veririz öyle işte:)

Kuşadasına gidiyoruz otele..1 hafta ordayız..
doktoruna sorduk 6 aydan önce havuz önermiyoruz bebeklere, pusette bebek arabasında yanınızda dursun dedi ..zaten havuza denize sokma niyetimiz yoktu bizimde..kaydirigubbakcemile2

İşte böyle kızlar..
Tatilden sonra görüşürüz inş..hepinizi öperim byeeezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…