2010 Temmuz Anneleri : )

37. haftanın altındaki bebekler prematüre oluyor,37. hafta ve üzeri olan doğumlar miadında sayılıyor..Yani erken doğum değil seninki,herşey yolunda...

masallah kuzuna canım 37 hafta derken 36+... ları kastedion dimi

Benim ablamın da 36 . hafta da sancıları basladı 36+ 4 de bebeği aldılar . O hafta icin de akciger geliştiriciiigne yaptılar ve 1 gun hastanede kaldı serumla durdurdular . Onda gebelik diyabeti vardı ve bebek o hafta da bile 3. 5 kıloydu buyuzden sorun olmadı . Zaten erken alınacaktı bebek cok saglıklı . . Meraklanma cnm kuvezde bıle kalmıyor kılosu ıyıyse umarım hersey yolunda gider.

masallah kuzuna canım 37 hafta derken 36+... ları kastedion dimi

Canim hic endiselenme benim 34+6da sancilarim basladi hastaneye yattim sermla icerde tutup ciger gelistirici igne yaptilar 35+5te suyum geldi dogumyaprim. Bebegim 2360 gr 44 cm dogdu kuveze bile girmedi gayet saglikli su an da. Sende premature bile sayilmayacak hic endiselenme o yuzden.

Selam kizlar hepinize iti bayramlar dilerim uzun zamandir yazamadim kizimin gaz problemi var son gunlerde bu yuzden de uyku duzeni sasti gunduzleri dogru duzgun uyumuyo. Sizin uykular nasil ne kadar uyuyo bebisleriniz gunduz?

ben varım. pazar günleri pek sakin oluyor burası bir de bayram tatiline geldi. bizimde bugün kırkımız uçtu biz oğlumla evde kaldık eşim çalışıyor yakında gidebileceğim kimse de yok. bir de üstüne üstlük vucudumda bir kırgınlık bademciklerim de biraz acıyor insallah hasta olmam

Selam kizlar hepinize iti bayramlar dilerim uzun zamandir yazamadim kizimin gaz problemi var son gunlerde bu yuzden de uyku duzeni sasti gunduzleri dogru duzgun uyumuyo. Sizin uykular nasil ne kadar uyuyo bebisleriniz gunduz?

benim oğlan gündüzleri öyle en fazla 30-40 dakika bazen 5 dakikauyuyor. yani gündüz toplam en fazla 3-4 saat uyuyordur. ama bugün hariç havadan herhalde yavrumun düzeni karıştı karnı doyduktan sonra 1-1,5 saat uyuyor bugün umarım gece acısını çıkarmaz

benim oğlum da tam tersi gündüzleri öyle çok uyuyor ki anlatamam
şimdi 3 saattir neredeyse kesintisiz uyuyor

bugün benim kızımda tüm gün uyudu benimde korkum gece acısını çıkarmaz inş diyorum eyvahedigeldismile

selam kızlar
bayram tatilinde bodrumdaydık,eşimin ailesine gittik. kızım orda o kadar usluydu ki..uykusu da gayet iyiydi. buraya bi döndük huysuzlaştı. geldiğimizden beri mızmız. uzun süre memede kalmıyor, kalsa bile ne emdiyse çıkartıyor. neden böyle oldu anlamadım.
çarşamba günü 2 aylık aşılarımız var. inşallah ateş ve ağrı yapmaz, şimdiden korkuyorum valla.
sizler nasılsınız?
geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada.

canım merak etme
ben 36+3 de sezaryen doğum yaptı çok şükür hiç bi sorun olmadı
hatta 2.gün öğlen evimize çıktık... merak etme 37.hft artık normal sayılıyor kızım şimdi 9 haftalık çok iyi allahıma şükür :)

mrb benim kızımında 40 ı çıktı nihayet.biraz daha rahatladık sanki.gaz sorunu halen var ama...

Slm kızlar,oğluşu uyutmaya çalışıorum,bugün sabahtan beri kuş uykularında uyutuyorum koyuyorum 5 dk. içinde gözler açılmış,
oyun istiyo artık benimki hep muhabbet hep muhabbet,
ama nereye kadar cenım bunların uykuya da ihtiyacı var büyümeleri için.

Cuma günü bebek mevlütü yapıyorum
O yüzden evde büyük temizlik var.
Dün camları sildim bugün yağmur yağıyorkafamçokkarıştı
Üstelik ne aziyetlerle silmiştim,
Neyse rahmete bişey diyecek halim yok ya...

bende 40 mevlüdünü yapmak istedim ama kimsem yokki doğru dürüst.kaldı onun için vazgeçtim
camlara fazla takılma be mis kapris.sen bebişinle daha fazla vakit geçirmeye bak.kolay gelsiiinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…