- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
acılmamda yokmus dun baktılar
masallah kuzuna canım 37 hafta derken 36+... ları kastedion dimi
masallah kuzuna canım 37 hafta derken 36+... ları kastedion dimi
Selam kizlar hepinize iti bayramlar dilerim uzun zamandir yazamadim kizimin gaz problemi var son gunlerde bu yuzden de uyku duzeni sasti gunduzleri dogru duzgun uyumuyo. Sizin uykular nasil ne kadar uyuyo bebisleriniz gunduz?
benim oğlan gündüzleri öyle en fazla 30-40 dakika bazen 5 dakikauyuyor. yani gündüz toplam en fazla 3-4 saat uyuyordur. ama bugün hariç havadan herhalde yavrumun düzeni karıştı karnı doyduktan sonra 1-1,5 saat uyuyor bugün umarım gece acısını çıkarmaz
benim oğlum da tam tersi gündüzleri öyle çok uyuyor ki anlatamam
şimdi 3 saattir neredeyse kesintisiz uyuyor
benim oğlan gündüzleri öyle en fazla 30-40 dakika bazen 5 dakikauyuyor. yani gündüz toplam en fazla 3-4 saat uyuyordur. ama bugün hariç havadan herhalde yavrumun düzeni karıştı karnı doyduktan sonra 1-1,5 saat uyuyor bugün umarım gece acısını çıkarmaz
günaydın kızlar
elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
acılmamda yokmus dun baktılar
mrb benim kızımında 40 ı çıktı nihayet.biraz daha rahatladık sanki.gaz sorunu halen var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?