2010 Temmuz Anneleri : )

Sonbahar , kız sen nerelerdesin formu boş bıraktın iicee ..
kızınıda süslemişin maşallahhh.. maşallah

bende ablalarımın çouklarında prima pişik yapt die akadaşımın çocuğundada başından beri molfix kullanıorumm....
hiç prima kullanmadım ama bacakları kalın diince düşündüm acaba prima dahamı inceee bacak arasıı kararsız kaldım şimdi memnunum ama bilemedim yanii

Sonbahar , kız sen nerelerdesin formu boş bıraktın iicee ..
kızınıda süslemişin maşallahhh.. maşallah

he kızz ben buranın demirbaşıydım ama artık başımı kaldıramıyorum kızım çok yoruyor beni kalan zamanda iş güç bibakıyorum akşam olmuş her gün aynı.. arada kardeşim gelip bakıyor ben ütü vs yapıyorum. yoruldum sanırım artık...

bizde prima ile başladık belinden sızdırdı can bebeye geçtik
molfiksinde reklamlarından etkilenip aldık bi paket ama hiç memnun kalmadık bizde canbebeye devam ediyoz

kızlar merhaba çook oldu görüşmeyeli, 30 haziranda doğurdum bende kızımı, iznim bittide işe bile başladım bu hafta. evde olduğum sürede çok sık giremedim nete. umarım herkes sağsalim kucağına almıştır bebişlerini, nasılsınız bakalım

Selam kızlar
Benim bebiş hastalandı (( dakka bir gol bir olayı yani.....Boğazı kızarık bebeğimin buhar tedavisi görüyor şimdi..Biraz biraz iyi olmaya başladı..
sizler nasılsınız,geçmişi okuyacak zamanım olmadı maleseeff umarım herkeşler iyidir..
Bu arada bende Prima kullanıyorum,şimdilik pek bir memnunum..

selam kızlar,
özledim ben ya buraları. giremiyorum pek. girsemde 2 satır yazıyorum çıkıyorum hemen.
kızım uyudu da gireyim dedim.
biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız???

erkenmiiş canım 3-4 aylıkken ancak yani:)
biraz daha çekicez gaz sorunlarını malesef(

Canım çok geçmiş olsun.

bu havalada tam hastalık havası. bir sıcak bir soğuk.

allh acil şifalar versin

kızlar televizyon alıcazda tavsiyesi olan varmı

kızlar televizyon alıcazda tavsiyesi olan varmı

cnm lcd alıcaksın sanırım şuan plazmalarda büyük indirimler varr..
çünki led tvler çıktı çok ince görüntü açısından çok iyi olan tvlerr
onlarda şuan en iyii sony..
normal plazmada da .. sony ve lg alabılırsın canımm...
ama benm hayalim 52" sony led tv inşallah alabılırım :)

kızlarrr bahar1, gulll, melahatk burdasınız amaaa :) geçmişi okumaktan yada bebişlerle uğraşmaktan burda yoksunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…