2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada bayramda bizim düzenimiz fena halde bozuldu.

bayramdan önce saatli kakasını yapan çocuk şimdi yapamaz oldu.

bende işi abartıp çocuğu istanbula oradan yalavoya götürdüm. neyseki hasta olmadan geldik.

inşallah kısa sürede yine düzenimizi oturturuz.

bizimki de elini emiyor
hatta bazen göğsümü emerken elini de emmeye çalışıyor
çıkan sesler de cidden çok komik

evet çok şükür bitti bu aşı olayıda..
evet ya bir emiyor ki aç bırakmışsın gibi :))

bizim de düzenimiz bozuldu
gittiğimiz de 1 günlük yer
uyku düzeni gitti
gündüzü gece gibi uyuyarak geçiriyor
geceleri uyanıyo bırakır bırakmaz ağlıyor gülüyor
oyun istiyor yyani
gece gündüz birbirine girdi
eşim de işe geç kaldı bugün ben de uyanamadım
kahvaltı hazırlayamadım

bel ve karın için twister diskleri var, çok ucuz. bir sağa bir sola çeviriyorsunuz belinizi. incelme oluyormuş 2 ayda 2 beden kadar. şimdi kk 'da okudum. paylaşayım dedim. ben başladım da..

Slm kızlar...Bugün göz dr' na gittik gözündeki çapaklanma geçmedi 1 ay oldu. Dr damla verdi. 15 gün kullan geçmezse tekrar gel dedi inşallah bu sefer geçer.

Artık foruma girmek hayal oldu tam girecem uyanıyor sanki ayarlı, şimdi uyuyor inşallah uyanmaz..

bel ve karın için twister diskleri var, çok ucuz. bir sağa bir sola çeviriyorsunuz belinizi. incelme oluyormuş 2 ayda 2 beden kadar. şimdi kk 'da okudum. paylaşayım dedim. ben başladım da..

Hamileyken Bim'de satmışlardı 8-10 lira mı neydi aldıydım, burda da alın diye söylemiştim, ara da fırsat bulursam yapıyorum.

cebamyxine damltıyorum ben de..

ayşeçınarlı seninkiler ne güzel emzik emiyor resimde maşallah. Emzik emen bebeklere bayılıyorum bizimki bir türlü sevemedi iki de bir pıt diye atıyor ben vermekten bıktım o atmaktan bıkmadı..-

ayşeçınarlı seninkiler ne güzel emzik emiyor resimde maşallah. Emzik emen bebeklere bayılıyorum bizimki bir türlü sevemedi iki de bir pıt diye atıyor ben vermekten bıktım o atmaktan bıkmadı..-

aynen ben de yaa
her türlü denedim yok almıyor
elini emmeye başladı emzik emmiyor kaç tane emzik aldımm
hiç birini emmiyor

benim oglanda rota aşısını oldu bu asının iki cesidi varmiş bir firmanın ki 2 doz bir firmanın ki 3 doz yapılıyomuş dr bana yapalım dedi .zaten bende hastanede calıştıgım için eve ne mikrobu getiricegim belli olmaz bu nedenle yaptırdım yarında diger aşılarını olcak bakalım hakkımızda hayırlısı

İyi yapmışsın canım annenlere gitmekle çok yorulmuşsun biraz dinlenirsin değişiklik olur sana da yavruna da ,
Evet mevlüte kalkıştım bakalım inşallah güzel geçer oğlum durur da,
Benim bebeğim henüz dönemiyor daha erken diil mi canım?

slm kızlar:) ama kimse yok sanırım

selam canım...

pek kimseler uğramıyor buralara.

bebekler uyurken işlere dalıyoruz kendimize vakit ayırıyoruz derken pek bir ihmal ettik burayı.

uyanıncada oyun istiyor benim sıpam ben konuşurken sesler çıkarıyor yalnız kalmak istemiyor artık. mecbur sizlerden biraz uzak kaldık.

kızlar ben sezeryanla doğum yaptım dikiş yerlerim hala uyuşuk gibi.

dokununca bir garip oluyor sizinde öğlemi yoksa garip bişeyler mi var bende?

kızlar ben sezeryanla doğum yaptım dikiş yerlerim hala uyuşuk gibi.

dokununca bir garip oluyor sizinde öğlemi yoksa garip bişeyler mi var bende?

benimkide uyuşuk gibi.....sanki

arkadaşlar ben aslın da size bir şey soracağım. ben bugün bebeğime karma aşı yaptırdım .. ama çocuk sürekli uyku halinde ..uyanıncada huzursuz,,ağlıyor sürekli sizde de oldumu böyle:sm_confused:

bende var onlardan başladım bakalım işe yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…