benimkide uyuşuk gibi.....sanki
arkadaşlar ben aslın da size bir şey soracağım. ben bugün bebeğime karma aşı yaptırdım .. ama çocuk sürekli uyku halinde ..uyanıncada huzursuz,,ağlıyor sürekli sizde de oldumu böyle:sm_confused:
aynı gün aşılanmışız :)
rota virüsünü ben de düşünüyordum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye ama doktor hiç sormadı bile. yapacağı aşıların arasında sayınca ben de hiç karışmadım.
ağızdan verilen bir aşı. bizimki tam son damlada kustu,inşallah etkisi gitmemiştir.
selam kızlar rota virüste ben de kararsızım
ama 3 aylıkken yapılmıyor yazmışsınız bunu bilmiyordum biz şuan 2.5 aylığız
23 ünde 3 aylık olmuş oluyoruz sanırım bizim için de artık geç
Aynen yaa hatta iki elini birden emmeye çalısıyor .selam kızlar..
biz bugün olduk aşılarımızı. rotavirüs de dahil.. cuma akşamına kadar banyo yaptırma dedi. tükürük çıkarıyor mu diye sordu dr., o köpükler tükürükler çıkarmalarının nedeni tükürük bezleri çalışmaya başlamış. bizimki elini emmeye başladı, arada emiyor şapur şupur sesler çıkarıyor :)
Slm kızlar...Bugün göz dr' na gittik gözündeki çapaklanma geçmedi 1 ay oldu. Dr damla verdi. 15 gün kullan geçmezse tekrar gel dedi inşallah bu sefer geçer.
Artık foruma girmek hayal oldu tam girecem uyanıyor sanki ayarlı, şimdi uyuyor inşallah uyanmaz..
benimkide uyuşuk gibi.....sanki
arkadaşlar ben aslın da size bir şey soracağım. ben bugün bebeğime karma aşı yaptırdım .. ama çocuk sürekli uyku halinde ..uyanıncada huzursuz,,ağlıyor sürekli sizde de oldumu böyle:sm_confused:
arkadaşlar sizin bebeklede bu kadar uyudumu
Prima Uyu ve Oyna
adlı bezinden aldım, kullanıyorum. kullananız var mı? ben hiç görmemiştim daha önce.. şimdi sitesinde baktım, varmış :) ya da yeni çıktı bilmiyorum..
canım onu alanlar pek memnun değiller...
iyi emmediğini 1 saat bile dayanmadığını diğer primaya göre daha ince olduğu ve pişik yaptğını söyluorlarr....
Prima Uyu ve Oyna
adlı bezinden aldım, kullanıyorum. kullananız var mı? ben hiç görmemiştim daha önce.. şimdi sitesinde baktım, varmış :) ya da yeni çıktı bilmiyorum..
bende aldım canım diğer bezlerden daha iyi özellikle molfixten
tabiki cnmm ben söylenenleri yazdım...
şikayet varada bildirmişlerdi...
kız kardeşimde aldı memnun kalmadı...
hatta uyu ve oynanınn içindeki emici tancikler dışarı bile çıkıormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?