2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar hemofilus influenza aşısı yapıldı mı size 2. ayda?
aşı takvimimizde yazıyor ama bugün doktor yapmamış. yarın arayıp sorayım olmadı.

Bende yaptırdım cnm saglık ocagından sonra evde bıraz dınlendık sonra doktora gıttık agızdan yaptı zaten uyuyordu hepsını yuttu bi ara yuzunu ekşitsede :))

Cnm benim doktorum 3 aylıkken de yapılıyor dedi . Ya 2. ay yada 3 . ay yapılıyormuş.

Aynen yaa hatta iki elini birden emmeye çalısıyor .

Benimkinde de çapak oluyor . Ilık suya pamugu batırıp siliyorum . Azaldı gibi ama gecmedi tam olarak.

aynen yaaa sürekli uyuyor. halsiz gibi. arada uyanıyor sadece.. sabahtan beri..

bizde olduk aşılarımızıı
5li karma bcg ve pnömokok
hepsi aynı anda oldu
kzım hep uyuyorr uanınca ağlıyor acı acı

gözü hala akıyor
kakası da yeşil renk oldu

Prima Uyu ve Oyna
adlı bezinden aldım, kullanıyorum. kullananız var mı? ben hiç görmemiştim daha önce.. şimdi sitesinde baktım, varmış :) ya da yeni çıktı bilmiyorum..

Prima Uyu ve Oyna
adlı bezinden aldım, kullanıyorum. kullananız var mı? ben hiç görmemiştim daha önce.. şimdi sitesinde baktım, varmış :) ya da yeni çıktı bilmiyorum..

canım onu alanlar pek memnun değiller...
iyi emmediğini 1 saat bile dayanmadığını diğer primaya göre daha ince olduğu ve pişik yaptğını söyluorlarr....

canım onu alanlar pek memnun değiller...
iyi emmediğini 1 saat bile dayanmadığını diğer primaya göre daha ince olduğu ve pişik yaptğını söyluorlarr....

bende tam tersini düşünmeye başlamıştım. ikili emme gücüne sahip yazıyordu, içinde bir şerit var. sanki daha çok tutuyor ama bilemem. daha ince olması daha rahat sanki, kalın olunca bacakları rahatsızmış gibi geliyor. göreceli yani :)

günaydın herkese

tabiki cnmm ben söylenenleri yazdım...
şikayet varada bildirmişlerdi...
kız kardeşimde aldı memnun kalmadı...
hatta uyu ve oynanınn içindeki emici tancikler dışarı bile çıkıormuş

tabiki cnmm ben söylenenleri yazdım...
şikayet varada bildirmişlerdi...
kız kardeşimde aldı memnun kalmadı...
hatta uyu ve oynanınn içindeki emici tancikler dışarı bile çıkıormuş

anladım canım. tabi canım herkese göre değişir. bende denemek için aldım 1 paketçik :) bakalım deniyoruz daha..

sizin oraların havasını bilmiorum ama burası hala sıcak benm bebiş çıtçıtlı yarım kol badyleerle acaba akşamları üşürmü die korkuyorum ama erkek bebek çok hararetli oluyor emerken boncuk boncuk terlior kujum

iyi günler kızlarr
gerçekten molfiks çok kötü bizde denemek için aldık bi paket ama hiç memnun kalmadık hem ıslak tutuyor hemde bacak arası çok geniş garibim bacaklarını düz tutamıyor onla (
ben oğluma bi çıtçıtlı aklet giydiriyorum üstüne uzun kollu ince bi penye(veya gömlek) ve pantolon okadar
geceleride mutlaka üstünü örtüyom ince battaniyeyle artık akşamları serin oluyo
ama yeleklere kalın kıyafetlere geçmedik henüz

bende en başından beri prima kullanıyorum çok memnunum güzel emiyor ve pişik yapmıyor geceleri. elimde kocaman bir paket huggies kaldı bende ondan hiç memnun kalmadım gazete kağıdı gibi üstelik benim kızım zayıf olmasına rağmen yan tarafları açık kalıyor çocuğun poposunu tamamen sarmıyor. molfixi hiç denemedim ama primadan şaşmam ben bize iyi geldi kullanmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…