2010 Temmuz Anneleri : )

benmkide aç doğduu :) sezeryanlı bebekler aç doğuyor geneldeee :) tum gece yemek yemeyıncee ilk gun sutte az geldi:)

Kızlar uzuuun bir aradan sonra merhabaaa...
İşe başlamış bulunmaktayım artık....
3 ay oldu kızım olalı yani çarşamba olucak inş..
Ama onu bırakıp işe gelmek çok üzücüü...
Sizleri çook özlemişimm gerçekten...Herkesler iyidir inş..

Slm kızlar,
Şimdi biraz geçmişi okudum gül gül öldüm şu elini emen bebeklere,
Kendi oğlum da aynı sizin anlattığınız gibi,
Emzik düştüyse hmene elini götürüyor ağzına,
nasıl tatlıysa şap şup emiyor bayılıyorum çok şirin geliyor o hali bana,
Tabi insan korkuyor yaa alışkanlık yaparsa diye.

Biz iki aylık olduk sayılır artık,
Az önce 2 aylık bebek gelişimini okudum maşallah bizimkiyle uyumlu,
Artık biziz tanıyor ve sabahları dağıttığı gülücükleri toplamaya bayılıyoruz.

Bu arada çalışmaya başlayan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum,
ilk günler zor geçiyordur herhalde,
Benim de iznim 22 ekim de bitiyor ama kurban bayramına kadar rapor falan ayarlayıp gitmeyeceğim kurban bayramından sonra başlarım artık.
Bakıcımızı bulduk ayarladık şimdiden,
Eşimin çok uzaktan akrabası bi bayan,
43 yaşında bi tane evli kızı var,bi tanede üniversitede oğlu eşi de çocukları küçükken vefat etmiş.
yapayalnız bir kadın ihtiyacı yok aslında ama sıkıldığı için bakmak istemiş,
Sakin sessiz bir kadın Rüzgara yaklaşımını çook beğendim,
Çok da ılımlı istediğim herşeye tabi dedi.
Umarım anlaşırız ve güzel güzel bakar oğluma.
Kim olursa olsun oğlumu bırakıp okula başlamak bana çok zor gelecek ama((

slm kızlar çalışan annelere ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN.bebegi evde bırakıp çalışmak hakkaten eminim çok zordur.ben ev hanımıyım yavruma kendim bakıyorum.ama güvendigim bakacak birim olsa bende çalışmak isterdim.hayat sartları zor.unutmayınki onların gelecegi ve ihtiyaçları için çalışıyorsunuz oda bir bakmışsınız büyümüş ortalarda oynuyor olur korkmayın allah yardım etsin tüm çalışıan annelere.bebeginiz akşamları kaç kere uyanıyor emiziriyormusunz uyanmazsa kaldırıp.bana biraz anlatın bebklerinizin düzenini

ana dizi ne canım

arkadaşın biri anlatmış.sağa solada sallanıyor.eski usul beşiklerin biraz moderni gibi.ama ben baktım bizim buralarda bulamadım aynısından.ya böyle bişi olamaz.kızım iki gün hiç uyanmadı eve geldik.yine mızmızlanıyor.ana kucağında ileri geri salıyoruz ama nafile.uyuyor beş dakka sonra uyanıyor.korkumuzdan evin içinde parmka uçlarında yürüyoruz.

bizimde karma aşımız var ayın 30 unda.bnim gittim doktor sağlık ocagından randevu al dedi.bende aradım sağlık ocagını gel verelim dedi randevu.sizde randevu aldınızmı

Ben geceleri artık 3 saatte bire çıkardım emzirme i,şini,
Bazen Rüzgar PAşa kendiliğinden uyanıyor tam vaktinde cuk cuk emiyor,
Bazen de uyanmıyor ben alarmımla kalkıp azıcık oynuyorum uyanmadan memeyi kapıyor 10 dk. emip uyuyor,
geceleri alt değiştirme yapmıyorum kesinlikle,
12de değiştiriyorum sonra sabah 6ya bazen 7ye kadar hiç değiştirmiyorum,
zaten gece çok ıslatmıyor 5 gibi kakasını yapıyor 1 saat içinde de temizlenmiş oluyor,
Doğduğundan beri gece altını almamaya dikkat ettim,
Hiç pişik falan da olmadı maşallah,
Biz böyle alıştırdık şimdilik düzen bu maşallah bozulmazsa da gayet memenunum.

Yaa kızlar biz ikinci aşıları 22 ağustosta oldu,
karma aşılar da tam 1 ay sonra yani 22 eylülde olmalı değil mi,
Ama hemşiremiz dediki bu aşıları bizim sağlık ocağında sadece pzt. yapılıyo,
27 eylülde gelin dedi,
arada 5 gün oynuyo bişey olur mu sizce.

bizim burda da sadece perşembe günleri demişlerdi
sorun falan olmuyo merak etme

olmaz bizimde size dedikleri gibi dediler ne o haftanın cuma günü yaptırdım

benim oğlum akşam saatlerine doğru ateşlenir gibi oldu çok korktum yarım ölçü ateş düşürücü verdim

geçti çok şükür ben kızımdada aşıya gitmeden mutlaka veriyodum ağrı kesicisini huzursuzluğunu alsın die bunda vermeden gittim ama çok pişman oldum yavrum akşama kadar o kadar huzursuzduki anlatamam bu hatayı bidaha yapmayı düşünmüyorum

günaydın kızlar,biz de dün 2. ay aşılarımızı olduk.sabahtan ateş düşürücü verdim çok şükür ateşlenmedi.

gunaydın kızlarrr...
kaynımın düğünü var 15 kasımda ve bnm vermem gerken 8 kilom var 5 gitsin onada razıyımmm artıkk yediklerime dikkat etmeye çalışıcam once hayatımdan şekeri çıkarıyorummm :)
şeker dengelensinki vucudum yağı yaksınnn dua edin kızlar banaa

benim de ablamın düğünü var 20 kasımda,2 kilo fazlam var ama göbek kaldı bi de gögüsler oldu kafa kadar kaydirigubbakcemile3.bu vucütla ne giysek yakışır ama değil mi :teytey:

merhaba kızlar
çok uzun zaman oldu girmeyeli
kızımın gaz sorunu benim göğüs ucu yaralarım bizi fena halde dağıttı
benim göğüslerim hala yara emzirirken kanıyo ve çok fena halde acıyo ya ölüm gibi kızlar sizin böyle bi sorununuz var mı ne yaptınız yardım lütfen

benim de ablamın düğünü var 20 kasımda,2 kilo fazlam var ama göbek kaldı bi de gögüsler oldu kafa kadar kaydirigubbakcemile3.bu vucütla ne giysek yakışır ama değil mi :teytey:
bencede :) ama senin 2 kilo ben 9 kilodn bahsediorumm...
Kızlar şekeri kestim dedim yaaa sütümde ciddi azalma oldu şimdi sağdımm ama eskisi gibi değil ben gunde 2 dilim baklava iordum çok güzel sütüm oluyordu kilo ban kalıordu:)

ay cnm yaaa bende çektim 40 çıktı yarlarım geçmemeiştii...
Sabredecezz doğum acısı vız gelir onun yanında ölüm gibi allah yardımcın olsun

cnm geçmiş olsun gaz sorunu bebek ağlaması göğüs ucu yarası derken ben bunalıma girmiştim. çok dikkat et kendine. göğüsucu için sana önerebileceğim tek şey bepanten merhem. eczaneden 5tl ye alabilirsin. onu sür ve üzerine peçete kapat. göğüs pedi kullanma nemli olduğu ve hava almadığı için iyileşmesini engelliyor. sür peçete kapat. her emzirmeden sonra aksatmadan yap mutlaka iyileşsin. emzirirken yıka ya da ıslak mendille silersin. bepanteni bol bol sürme ince bir tabaka halinde sür. umarım iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…