ana dizi ne canım
slm kızlar çalışan annelere ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN.bebegi evde bırakıp çalışmak hakkaten eminim çok zordur.ben ev hanımıyım yavruma kendim bakıyorum.ama güvendigim bakacak birim olsa bende çalışmak isterdim.hayat sartları zor.unutmayınki onların gelecegi ve ihtiyaçları için çalışıyorsunuz oda bir bakmışsınız büyümüş ortalarda oynuyor olur korkmayın allah yardım etsin tüm çalışıan annelere.bebeginiz akşamları kaç kere uyanıyor emiziriyormusunz uyanmazsa kaldırıp.bana biraz anlatın bebklerinizin düzenini
Yaa kızlar biz ikinci aşıları 22 ağustosta oldu,
karma aşılar da tam 1 ay sonra yani 22 eylülde olmalı değil mi,
Ama hemşiremiz dediki bu aşıları bizim sağlık ocağında sadece pzt. yapılıyo,
27 eylülde gelin dedi,
arada 5 gün oynuyo bişey olur mu sizce.
gunaydın kızlarrr...
kaynımın düğünü var 15 kasımda ve bnm vermem gerken 8 kilom var 5 gitsin onada razıyımmm artıkk yediklerime dikkat etmeye çalışıcam once hayatımdan şekeri çıkarıyorummm :)
şeker dengelensinki vucudum yağı yaksınnn dua edin kızlar banaa
bencede :) ama senin 2 kilo ben 9 kilodn bahsediorumm...benim de ablamın düğünü var 20 kasımda,2 kilo fazlam var ama göbek kaldıbi de gögüsler oldu kafa kadar kaydirigubbakcemile3.bu vucütla ne giysek yakışır ama değil mi :teytey:
merhaba kızlar
çok uzun zaman oldu girmeyeli
kızımın gaz sorunu benim göğüs ucu yaralarım bizi fena halde dağıttı
benim göğüslerim hala yara emzirirken kanıyo ve çok fena halde acıyo ya ölüm gibi kızlar sizin böyle bi sorununuz var mı ne yaptınız yardım lütfen
merhaba kızlar
çok uzun zaman oldu girmeyeli
kızımın gaz sorunu benim göğüs ucu yaralarım bizi fena halde dağıttı
benim göğüslerim hala yara emzirirken kanıyo ve çok fena halde acıyo ya ölüm gibi kızlar sizin böyle bi sorununuz var mı ne yaptınız yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?