arkadalar ben yeniyim.kızımın haftaya üçlü aşıları var.sahi çok mu ağlıyorlar.ben de kendimi teselli etmeye çalışıyordum.
içimi rahatlattınız canlarım saolun varolun valla :)
dediğiniz gibi inşallah bizde de çok sorun olmaz.
2 bacaktan bir koldan değil mi?
aynı bacaktan mı yapıyorlar?
canım bende dün bi kanguru aldım aslında daha önceden chicco nun soft dream modelini aldık ama kullanamadık kumaşı çok sert bide yandaki kayışları bana dönük olduğunda yüzüne çarptı kızımın hiç rahat edemedi bizde değiştirdik kraft ın milan modelini aldık bu sefer dükkanda denedik kızım çok rahat etti mızmızlanıyodu o anda içine koyunca sustu cadı kızım şuan memnunuz ben doktoruma sormuştum aslında iki doktora gidiyoruz biz bi devlet hastanesine bide özel hastanede bi doktora ikiside onayladı sorduğumda 2 buçuk aylıktık şimdi üç olduk ama,zaten çok uzun süre kullanmayız yakın mesafelerde kullanayım istedim ben yada evde bazen,bizimki gaz sancısından kucağa çok alıştı gazını çıkarsın diye hep kucağımızda hoplatıp geziyoruz
Biz yaptırdık ağladı tabi ama onun sağlığı için birkaç dakika sadece napalım.Ben calpol verdim 8 saate bir 2 gün kadar ama maşallah hiç ateşlenmedi.
Kızlar biz karma aşımızı olalı çok oldu,neredeyse 4.ay aşımızı olucaz.
Aşıda malum çok ağlıyorlar,ama uzun sürmüyor merak etmeyin.Sağ,sol bacaktan ve sol koldan yapılıyor,bizde ateş yaptı,sabaha kadar çok yükselmeden devam etti,calpol verdik ve ateşi takip ettik,3 günde yıkamadık.
Knguruyu sormuşsunuz,biz neredeyse 1,5 aydır kullanıyoruz.Çok çok rahat bence,bebek arabası çok yoruyor beni,onda çok rahat ettik ben ve oğlum.
bizim bebekde senin ki gibiydi.arkadaşıam gittik 2 gün önce.orda kaldık.onda çift yönlü ana dizi vardı kızının.biz kullandık ordayken kızı 2 yaşında hala onunla uyuyormuş.süper bişey kızım hiç uyanmadı ne gündüz ne gece emdi emdi uyudu.sallıyoruz hemen uyuyor.gaz sorunuda yaşamadık.bende alcam netten bakıyorum.
ben sordum doktoruna hemde bir aylıkken sırtını destekleyip elinizle kullanaiblirsiniz dedi.hatta kullandımda arkadaşıma giderken.ama biraz büyük geliyor bebege eşim iyi becerdi ben becerip kullanamam.
ayyy! ağlıyor dedikçe vazgeçmek istiyorum.başlarım aşısından.hepsini bir seferde yapmak zorundalar mı?bari birer gün arayla olsaydı.öfff öf!şimdiye kadar pek aklıma getirmemeye çalışıyordum.siz yazdıkça içime sıkıntılar basıyor.
artvinli hangi kanguruyu kullanıyorsun?bir de ev tipi ana kucağı alan var mı?daha doğrusu sahiden işe yarıyor mu?
ana dizi ne canım
çok sağol canım hepimiz sağlıkla büyütelim kuzucuklarımızı.evet kızımın adı NİLDA anlamı mucize demekmiş :)kelebektr allah analı babalı büyütmek nasip etsin kızını.ben de chicco kanguru aldım.yazını okurken dikkatimi çekti,kızının adı NİLDA mı çok hoşmuş.hiç duymamıştım.ne demek? anlamı ne?
içimi rahatlattınız canlarım saolun varolun valla :)
dediğiniz gibi inşallah bizde de çok sorun olmaz.
2 bacaktan bir koldan değil mi?
aynı bacaktan mı yapıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?