2010 Temmuz Anneleri : )

arkadalar ben yeniyim.kızımın haftaya üçlü aşıları var.sahi çok mu ağlıyorlar.ben de kendimi teselli etmeye çalışıyordum.

Biz yaptırdık ağladı tabi ama onun sağlığı için birkaç dakika sadece napalım.Ben calpol verdim 8 saate bir 2 gün kadar ama maşallah hiç ateşlenmedi.

kelebektr allah analı babalı büyütmek nasip etsin kızını.ben de chicco kanguru aldım.yazını okurken dikkatimi çekti,kızının adı NİLDA mı çok hoşmuş.hiç duymamıştım.ne demek? anlamı ne?

Biz yaptırdık ağladı tabi ama onun sağlığı için birkaç dakika sadece napalım.Ben calpol verdim 8 saate bir 2 gün kadar ama maşallah hiç ateşlenmedi.

inşallah bizde fazla ağlamadan atlatırız.ben babaya göre daha gaddarım.yine de arkadaşları okuyunca biraz ürktüm.babası o gün bizimle gelmeyecek.dayanamam diyor.mecburen katlanacağız artık

Selam kızlar.........Nasılsınız...........

Fırsat buldukça girip yazdıklarınızı okuyorum,bakıyorum herkes iyi,bebeklerde iyi maşallah.

Bizde iyiyiz çok şükür.Yağız 3,5 aylık oldu.Artık oyuncaklara tepki vermeye başladı,bizleride tanıyor artık,okşayınca gülücükler atıyor etrafa.3,5 aylık olduk ama düzeltilmiş 2 aylığız daha.
Geçen gün kontrolümüz vardı,58 cm.boy,5,5 kilomuz olmuş.

Sizlerde durum nasıl.

Kızlar biz karma aşımızı olalı çok oldu,neredeyse 4.ay aşımızı olucaz.

Aşıda malum çok ağlıyorlar,ama uzun sürmüyor merak etmeyin.Sağ,sol bacaktan ve sol koldan yapılıyor,bizde ateş yaptı,sabaha kadar çok yükselmeden devam etti,calpol verdik ve ateşi takip ettik,3 günde yıkamadık.

Knguruyu sormuşsunuz,biz neredeyse 1,5 aydır kullanıyoruz.Çok çok rahat bence,bebek arabası çok yoruyor beni,onda çok rahat ettik ben ve oğlum.

arkadaşlar bebeğini bırakıp işe başlayan var mı?ben çok kararsızım.daha doğrusu isteksizim.nasıl yaptınız.ne zaman başladınız?nolur cevap yazın

ayyy! ağlıyor dedikçe vazgeçmek istiyorum.başlarım aşısından.hepsini bir seferde yapmak zorundalar mı?bari birer gün arayla olsaydı.öfff öf!şimdiye kadar pek aklıma getirmemeye çalışıyordum.siz yazdıkça içime sıkıntılar basıyor.

artvinli hangi kanguruyu kullanıyorsun?bir de ev tipi ana kucağı alan var mı?daha doğrusu sahiden işe yarıyor mu?

ana dizi ne canım

ana dizi ne canım

Bizde anakucağı var,ama malesef oğlum hiç sevmiyor,uyuduğu zaman koyuyorum hemen uyanıyor ben yatırmayı beceremedim.

Canım anakucağı gibi oda,ama ileri geri değilde,sağa sola sallanıyor,adını anadizi koymuşlar.

http://www.nukoland.com/jscripts/imagemanager/images/pasha_anadizi_detay.jpg

kızlar yarın sabah yani artık bu sabah verem aşımızı ve pnomokök aşımızı olucaz
verem aşısı zor sanırım diğeri ağızdan zaten korkuyorum çok ağlayacak yine (

selammm...

ben de anakucağı var ileri geri sallananlardan kızım çok seviyor..
ilk haftalarda almıştık.
tatile bie götürdük biz onu..

salllanmasa da onun için de duruyor etrafı seyrediyor..

ana dizi denilen ayağaımızda salladığımız gibi sağa sola sallanıyor demekki..ik defa duydum onu..

bu akşam çıkabilirsek kanguru almayı düşünüyorum..

çok sağol canım hepimiz sağlıkla büyütelim kuzucuklarımızı.evet kızımın adı NİLDA anlamı mucize demekmiş :)

günaydın kızlar
ya aklıma takıldı bir sağ bir sol bacaktan aşı oldu diyorsunuz, ne aşısı onlar..
benim kızıma sol omzundan verem aşısı yaptılar. bacağından karma, ağzından da rotavirüs. başka ne var kiiiii..

bu arada benim kızıma arada el emme aşkı geliyor. elini çekince ya da kendisi diş etinimi acıtıyor ne yapıyorsa başlıyor çığlık atıp ağlamaya. eldiven takıyorum onuda nasıl beceriyorsa çıkarıyor şap şup başlıyor emmeye:) geçen gün bir mağazada bir adam gördü güldü, eşim sürüyordu bebek arabasını. benimki 10 yaşında hala emiyor demez mi :) bir yakınımda emsin bırak kendini ellerini tanıyor dedi. bir şekilde birazcık emecekler heralde.

merhabalar.kerem uyurken bakayım dedım.benımkıde cok elını emıyor gökcekcim ama besını bırden sokuyor.acıkınca yapıyor daha cok bıde uykusu gelıp uyuyamayınca yapıyor.

ayy benmkide kızlar banyoda eline gelen suyuuu şap şup emmeye çalışıorr :)
uyurken bile emzik düşmüşse ağız emme modundaa çok komiiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…