2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın bende fazlalık 22 kg var verim mi ister misiniz ???? sempatiksalakcinni

günaydın bende fazlalık 22 kg var verim mi ister misiniz ???? sempatiksalakcinni

canummm sen zatennn çook zayıfmışsınnn sende 10 kilo versen yeter yani eşit sayılırızzz delikafadulden delikafadulden
nasıl zayıflıcaz bizzz düşünnnn şekerimmm :roflol:

Sonbahar napıcaz bız yahuu sempatiksalakcinni bende hala 20 kılomdan grm veremedım akannehir sadece 15 kg gıttı gerısınde tık yok... 1 ay daha emsin yavrusum hemen acil bişiler yapmalıyız senınlee :roflol:
,
zaten gunde 2-3 defa mama takvıyesı yapıyorum , olan sutumde gıder dıye korkuda yememı kısatlamıyorum pek.... ( bahaneye bak ) sırnaşık şey

ben de zayıflayamıyorum yaa..az yesem sütüm az geliyo.zaten az..mama veriyorum ben de günde 1-2 kez.6 ay bitsin de öyle az yemeye başlıyım diyorum

Slm..Gerçekten yemeği az yediğimde hemen süte etki ediyor onun için yemeği kısıtlamıyorum ne bulursam yiyorum sütüm azalmasın diye..Yediğim halde yavaş yavaş kilo veriyorum acelemde yok yani. Bebişimin karnı doysunda sonra veririm diye düşünüyorum..6 kilo var hamilelikten kalan onunda gideceğine eminim..

slm kızlar su anda benim kızım kucagımda müzigide actım dinliyor ekrana bakıyor kucagımda uslu uslu oturuyor.sizlerin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl aksam kaçar saat aralıkla uyanıyor sizmi uyandırıyorsunuz emizriyormusunz biraz bahsedin.ben 52 kiloyla hamile kaldım 70 le dogum yaptım su anda 55.80 kiloyum 38 bedenim 36 olan kıyafetlerimi giyecegim artık yakında bazısı oluyor bile

bugün aşı oldu inşallah ilerleyen saatlerde huysuzlanmaz...şurup verdim beğenmedi çıkardı pek hoşuna gitmedi tadı..1 ayda 2 kilo almış 6 kilo 780 gr olmuş..

bende yanıma ana kucagına koydum uyuyor elimle onu sallayıp bir elimle yazıyorum kapandı gözlerkaydirigubbakcemile5

valla bilmiyorum dünde servis dışıydı bir ara neler oluyorsa.seninki iyi kilo almış birden sütün iyi maşşalh herhalde.mamada veriyomusun.bide akşamları kaç kere emziriyosun

oy maşallah ne güzelll..
nasıl verebildin bu kadar çabuk işin sırrını banada söyeee

tek anne sütü veriyordum 15 gündün akşamları 1 kez mama verdim o da benim ki doymak bilmilyor sürekli emmek istiyor artık geceye sütüm kalmıyor akşam sekizden sonra saat başı emiyor bende 11 de mama veriyorum üstüne beni emiyor gece 1 gibi uyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…