2010 Temmuz Anneleri : )

canım çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım..Lonsinoh krem ya da bepanten sür sürekli başka çaren yok..

bu arada sabah doğum parası almak için postaneye gittim daha yatmamış iznim biteli 22 gün oldu

slm kızlar yarın ve pazar günü misafirim var bugün temizlik yapacagım pasta işleriyle ugrasacagım yogunum ve simdi fırsat bulmuşken yazayım dedim.ben 7 temmuzda doğum yaptım hala günlük pedi batıracak kadr leke lek kanamam geliyor sinir oldum sizinki ne zaman kesildi.aranızda benim gibi olan varmı benim doğum sonrası bir hafta kadar yogun geldi sonra leke lek yani az az geldi çok yogunda olmadım ben am hırp diye kesilmedi hala bir ara 1 hafta kadar bayram öncesi kesildi bir hafta sonra yine başladı.bayram dönüşü doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz yerleşmiş yumurtlamam başlamış adat oldugumu söyledi miktarına takılma dedi.eger 12 gün geçmeşse bu hapı kullan dedi geçmedi yine başladı sizin anlayacagınız içsem hapı sütümü etkilermi içmesem kanamam kesilirmi ne yapsam bilmiyorumkismilekendi kendine kesilip başlıyor ara ara:uhm:

çok tşk ederim kızlar.ama inanın hepsini denedim şimdide purelan diye bir krem dediler onu deniyorum.umarım bu sefer geçer.

canım ben de 8 temmuzda doğum yaptım 40-42 gün sürdü lohusalık..kesildi
3 gün önce de adet oldum hala devam ediyor..

doktor 40 gün sonra gel bakalım rahime demişti ama gitmedim ben

doktor ne dediyse onu yap..hapı kullan dediyse kullan ne hapı o?

benim bu güne kadar ne adetim sastı nede adet ağrım oldu ve bebegime çok şükür ilk denemede sahip oldumçok şükür hiç bir sıkıntım olmadı böyle bugüne kadar .ama bu doğum benim vücudumun dengesini bozdu çok canım sıkılıyor:çok üzgünüm:

bu kanama kesici hormonel bir hap mış adeti düzenliyormuş dediklerine göre.ben emziren bir anneyim süte etkisi olurmu bana etkisi olurmu bilmiyorum düzenli olan adetimi iyice bozmasın.

o nasıl bırsey laylom
anlayamadım resmı varmı
normal ana kucagına oturmuyor bızımkı
bıde salıncak var onada uyuduktan sora koyuyorum
eger resmı varsa yukleyebılırmısın canım

bu kanama kesici hormonel bir hap mış adeti düzenliyormuş dediklerine göre.ben emziren bir anneyim süte etkisi olurmu bana etkisi olurmu bilmiyorum düzenli olan adetimi iyice bozmasın.

bilemicem canım doktor verdiğine göre süte etkisi yoktur diycem ama bilemem yine de..

geçmiş olsun canım..Lonsinoh krem ya da bepanten sür sürekli başka çaren yok..

bu arada sabah doğum parası almak için postaneye gittim daha yatmamış iznim biteli 22 gün oldu

Deniz yatmıştır ama sen para yattıktan sonra 2-3 gün içinde almadığın için parayı SSK geri almıştır. Aklında olsun. Benim bilgim bu yönde.

o nasıl bırsey laylom
anlayamadım resmı varmı

ekleyebildiysem eğer resmi anadizi bu galiba canım..ben de alıp almamakta çok kararsız kaldım..hep kucak istiyo benimki.acaba bunda durur mu bilemedimbilmiyorumkismile

o nasıl bırsey laylom
anlayamadım resmı varmı

ekleyebildiysem eğer resmi anadizi bu galiba canım..ben de alıp almamakta çok kararsız kaldım..hep kucak istiyo benimki.acaba bunda durur mu bilemedimbilmiyorumkismile

evet canım bundan valla benimkide hep kucaktaydı şimdi en azından sallıyorum öle yatıyr.yada uyuyor.arada yine istiyor iki dolaştırıp yatırıyorum sesi soluğu çıkmıyor :))

Deniz yatmıştır ama sen para yattıktan sonra 2-3 gün içinde almadığın için parayı SSK geri almıştır. Aklında olsun. Benim bilgim bu yönde.

Yatan para geri gitmez ki.Ben doğumdan 1 hafta sonra işlemler için ssk ya gittim 10 gün sonra da doğum öncesi 21 günün rapor parasını aldım. Daha sonra tekrar gidip imza atmak gerekiyormuş bilmediğimden gitmediydim gecen ayın parası yatmadıydı tekrar eşim gitti halletti 15 gün sonra 2 aylık olarak bugün aldım.Ssk zamanında yatırmıyor ptt ye git gel yapılıyor tam yatıracakları tarih belli olmuyor. Tam uğraşmalık yani.

Herkes nerelerde böylee.Bebeler uyumuyor mu yoksa??Benimki bugün çok inattı,neyseki yatırdım şimdi..
Kızlar benim oğlan çok kusuyor yaa,sizde de böyle oluyor mu?acaba çok mu yediriyorum yoksa üşüttüm mü bebeğimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…