günaydın kızlar.nasılsınız ben mahvolmuş durumdayım hala acılar içinde emziriyorum bebeğimi.gögüs uçlarım resmen yarıldı ve çok ağrım var denemediğim şey kalmadı.çok fena bişey çocuğu emzirmek bile istemiyorum.sizlerdede oldumu.iki kezde mastit oldum allaha dua ediyorum şu zor günler çabucak geçsin diye..
günaydın kızlar.nasılsınız ben mahvolmuş durumdayım hala acılar içinde emziriyorum bebeğimi.gögüs uçlarım resmen yarıldı ve çok ağrım var denemediğim şey kalmadı.çok fena bişey çocuğu emzirmek bile istemiyorum.sizlerdede oldumu.iki kezde mastit oldum allaha dua ediyorum şu zor günler çabucak geçsin diye..
slm kızlar yarın ve pazar günü misafirim var bugün temizlik yapacagım pasta işleriyle ugrasacagım yogunum ve simdi fırsat bulmuşken yazayım dedim.ben 7 temmuzda doğum yaptım hala günlük pedi batıracak kadr leke lek kanamam geliyor sinir oldum sizinki ne zaman kesildi.aranızda benim gibi olan varmı benim doğum sonrası bir hafta kadar yogun geldi sonra leke lek yani az az geldi çok yogunda olmadım ben am hırp diye kesilmedi hala bir ara 1 hafta kadar bayram öncesi kesildi bir hafta sonra yine başladı.bayram dönüşü doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz yerleşmiş yumurtlamam başlamış adat oldugumu söyledi miktarına takılma dedi.eger 12 gün geçmeşse bu hapı kullan dedi geçmedi yine başladı sizin anlayacagınız içsem hapı sütümü etkilermi içmesem kanamam kesilirmi ne yapsam bilmiyorumkismilekendi kendine kesilip başlıyor ara ara:uhm:
slm kızlar yarın ve pazar günü misafirim var bugün temizlik yapacagım pasta işleriyle ugrasacagım yogunum ve simdi fırsat bulmuşken yazayım dedim.ben 7 temmuzda doğum yaptım hala günlük pedi batıracak kadr leke lek kanamam geliyor sinir oldum sizinki ne zaman kesildi.aranızda benim gibi olan varmı benim doğum sonrası bir hafta kadar yogun geldi sonra leke lek yani az az geldi çok yogunda olmadım ben am hırp diye kesilmedi hala bir ara 1 hafta kadar bayram öncesi kesildi bir hafta sonra yine başladı.bayram dönüşü doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz yerleşmiş yumurtlamam başlamış adat oldugumu söyledi miktarına takılma dedi.eger 12 gün geçmeşse bu hapı kullan dedi geçmedi yine başladı sizin anlayacagınız içsem hapı sütümü etkilermi içmesem kanamam kesilirmi ne yapsam bilmiyorumkismilekendi kendine kesilip başlıyor ara ara:uhm:
deniz güneş primolut_n diye bir hap verdi sence kullanayım mı
canım hiç korkup evham yapma yoktur bişeyin.bana doktor dediki ilk altı ay anne sütü korur %75 dedi ama kesin değil dedi.ilaç 6.aydan sonra tavsiye edebilirim dedi.en iyisi eşinin korunması dedi.şuan bizde eşim korunuyor.sizde dikkat edin hiç bişey olmaz üzme kendini
safkan benim bebeğimde çok gazlı ve gündüzleri hiç durmuyor sürekli ayakda onu gezdiriyordum daha önceki konularda anlattım arkadaşıma gittim orda çift yönlü ana dizi vardı kızım iki gün uyudu gündüz gece eve geldik çoçuk iyce kıl oldu.gece 1 e kadar ayada gözleri kan çanagı oluyor uykusu var uyuyamıyor.şimdi gittim bende çift yönlü ana dizi aldım anında uyudu yavrum kalkınca hemen sallaıyorum uyuyor.süper bişey bu ya:lepi: şiddetle tavsiye ediyorum rahatlık varmış ya
bu kanama kesici hormonel bir hap mış adeti düzenliyormuş dediklerine göre.ben emziren bir anneyim süte etkisi olurmu bana etkisi olurmu bilmiyorum düzenli olan adetimi iyice bozmasın.
geçmiş olsun canım..Lonsinoh krem ya da bepanten sür sürekli başka çaren yok..
bu arada sabah doğum parası almak için postaneye gittim daha yatmamış iznim biteli 22 gün oldu
o nasıl bırsey laylom
anlayamadım resmı varmı
normal ana kucagına oturmuyor bızımkı
bıde salıncak var onada uyuduktan sora koyuyorum
eger resmı varsa yukleyebılırmısın canım
o nasıl bırsey laylom
anlayamadım resmı varmı
normal ana kucagına oturmuyor bızımkı
bıde salıncak var onada uyuduktan sora koyuyorum
eger resmı varsa yukleyebılırmısın canım
ekleyebildiysem eğer resmi anadizi bu galiba canım..ben de alıp almamakta çok kararsız kaldım..hep kucak istiyo benimki.acaba bunda durur mu bilemedimbilmiyorumkismile
Deniz yatmıştır ama sen para yattıktan sonra 2-3 gün içinde almadığın için parayı SSK geri almıştır. Aklında olsun. Benim bilgim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?