selam hanımlar umarım bebekler iyidir 2 çocukla çok yoğun oluyorum giremiyorum malesef özellikle benim büyük oğlan çok huysuz 2 yaş sendiromu diyorlar ya bilemiyorum pedogog a gidicez bu hafta bebeklik halleri daha kolay biraz büyüdümü psikolejisinden tut bütün herşeyini düşünmeye başlıyorsun
bu ana dizi hem öne sallanıyor hemde sağa sola mı yani benim ablamın kızı çok huysuz haziran bebeği oda çok çekiyor olmadı ona laıyım bide gerçi o otamatik sallanan salıncaklardan aldı durmuyo içinde hiç bundada durmazsa evin içi yayıntı dolar alınıp kullanılmayanlarla :)))))
çok terliyorlar uyurken...
kafaları terliyor özellikle..ayy o benim 2 oğlumdada var millete anlatamıyorum uyurken hep üstünü ört diyorlar uyuyanın üstüne kar yağarmış diyorlar ama benim oğluşar aksine terliyor
2 aylık olduk ama kırk çıkınca muayaneye gitmemiz gerekirken bugün gttm smear testi yapıldı ama laboratuara vermedim vajinal muayene yapıldı tertemiz ve toparlanmış çıktı çok şükür.
Herkes nerelerde böylee.Bebeler uyumuyor mu yoksa??Benimki bugün çok inattı,neyseki yatırdım şimdi..
Kızlar benim oğlan çok kusuyor yaa,sizde de böyle oluyor mu?acaba çok mu yediriyorum yoksa üşüttüm mü bebeğimi??
kızlar merhaba hepınıze
ben 1.5 aydır annemin yanındayım ıstanbulda ama annemın evinde bılgısayar olmadıgı icin kullanamıyorum simdi kardesime geldim onun evinden bakıyorum hepinizi cok ozledım.neyse 1 ay sonra evime gıdince tekrar yazısırız.hepinizi cooook optm umarım bebislerimiz ıyıdır.
kzlar bişey sorcam benim kızım ayın 30 unda 2 aylık oluyor.sağlık ocağındaki hemşire ayın 7 sinde yaparız aşıyı dedi.perşembeye denk geliyor ama ayın 30 uda perşembeye denk geliyor.acaba neden tam 2 aylıkken yapmıyolar sizdedemi öyle oldu.
arkadaşlar bende temuz 2010 annesiyim. kızım 8 temmuz doğumlu. 2. ay aşımızı yaptırdık. 2 tane bacaktan bir tane koldan yaptılar. verem aşısı bu aşların içindemi yoksa onu ayrıca yaptırmak gerekiyormu yani 2. ayda sadece 3 aşımı yapıyorlar
Neden kimse yok yine???
Kızlar bebişlerinize oyuncak alıyomusunuz?
Ben bugün park yatğımızın üstündeki oyuncakları taktım yatağı salladıkça bizimki nasıl güzel gülücükler atıp sesler çıkardı oyuncaklara.İnanamadım nasıl hoşuna gitti,baya oyalandı onlarla ben de yatak odamı güzelce temizledim düşünün.
Bir de bebek arabamızın üzerine taktığım bi oyuncak vardı sesler de çıkarıodu kanepeye geçince de onu getirdim böyle salladım sesler çıktıkça bizimkide konuşur gibi tepki vermeye başladı çok hoşuma gitti.
Ben başka oyuncaklar da almak istiyorum ne alabilrim mesela tavsiyesi olan var mı?
misskapris merhaba
ben kızıma seslere ve renkli oyuncaklara çok güzel tepki veriyor diye oyun halısı aldım.bayıldı resmen.hatta sallanan oyuncaklara vurunca ses çıkardığını farketti.şimdi yarı bilinçli kendisi vuruyor ses çıksın diye.birde halının farklı yerlerinde hışırtılar çıkaran kumaş parçaları var elini yana ayınca onların üzerine geliyor ve hemen kafasını o tarafa çeviriyor.halının yastığı da var.yüzüstü yatarken etrafa baksın halının aynasıyla oynasın diye.
ben nette araştırmıştım.bu aylarda kendi benliğini fark etsin diye aynaya baktırın diyorlar.birde parlak renkli sesli hareketli objelere.benim halıda hepsi var.oynarken çok güzel sesler çıkarıyor bi görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?