2010 Temmuz Anneleri : )

selam hanımlar umarım bebekler iyidir 2 çocukla çok yoğun oluyorum giremiyorum malesef özellikle benim büyük oğlan çok huysuz 2 yaş sendiromu diyorlar ya bilemiyorum pedogog a gidicez bu hafta bebeklik halleri daha kolay biraz büyüdümü psikolejisinden tut bütün herşeyini düşünmeye başlıyorsun

bu ana dizi hem öne sallanıyor hemde sağa sola mı yani benim ablamın kızı çok huysuz haziran bebeği oda çok çekiyor olmadı ona laıyım bide gerçi o otamatik sallanan salıncaklardan aldı durmuyo içinde hiç bundada durmazsa evin içi yayıntı dolar alınıp kullanılmayanlarla :)))))

evet hem ileri geri hem sağa sola

kızlar doğum öncesi 5 haftalık izni doğum sonrasına nasıl eklettiniz benim iznmde bitmiş görünüyor ama benim daha 5 hafta iznim daha olmalı çünkü ben doğumdan 3 hafta önce izne ayrıldım

2 aylık olduk ama kırk çıkınca muayaneye gitmemiz gerekirken bugün gttm smear testi yapıldı ama laboratuara vermedim vajinal muayene yapıldı tertemiz ve toparlanmış çıktı çok şükür.

ayy o benim 2 oğlumdada var millete anlatamıyorum uyurken hep üstünü ört diyorlar uyuyanın üstüne kar yağarmış diyorlar ama benim oğluşar aksine terliyor
kafaları terliyor özellikle..
2 aylık olduk ama kırk çıkınca muayaneye gitmemiz gerekirken bugün gttm smear testi yapıldı ama laboratuara vermedim vajinal muayene yapıldı tertemiz ve toparlanmış çıktı çok şükür.

daha gitmedim ben...

bu arada oğlum hafiften agulara başladı hihoyyyt

Kusması fışkartarak mı oluyor canım?
İlk doğduğunda Rüzgarda çok kusuyordu ama fışkırtmıyordu,
bize o zaman doktorumuz baya fışkırtarak ve çok miktarda kusarsa bebek reflüsü olabilir demişti,
Bi doktora götür çok fazlaysa,
Tedavisi varmış düzeltilebilir yoksa 6 aylık olana kadar çekersiniz,
Bizimkinin geçti Allahtan reflü değilmiş yenidoğan kusmasıymış,
Ama seninki artık yenidoğan da değil,
Bi izle bakalım kusmaların şekil ve miktarını dediğim gibi sonra doktorunuza sorarsın.

Neden kimse yok yine???

Kızlar bebişlerinize oyuncak alıyomusunuz?

Ben bugün park yatğımızın üstündeki oyuncakları taktım yatağı salladıkça bizimki nasıl güzel gülücükler atıp sesler çıkardı oyuncaklara.İnanamadım nasıl hoşuna gitti,baya oyalandı onlarla ben de yatak odamı güzelce temizledim düşünün.

Bir de bebek arabamızın üzerine taktığım bi oyuncak vardı sesler de çıkarıodu kanepeye geçince de onu getirdim böyle salladım sesler çıktıkça bizimkide konuşur gibi tepki vermeye başladı çok hoşuma gitti.

Ben başka oyuncaklar da almak istiyorum ne alabilrim mesela tavsiyesi olan var mı?

kızlar merhaba hepınıze
ben 1.5 aydır annemin yanındayım ıstanbulda ama annemın evinde bılgısayar olmadıgı icin kullanamıyorum simdi kardesime geldim onun evinden bakıyorum hepinizi cok ozledım.neyse 1 ay sonra evime gıdince tekrar yazısırız.hepinizi cooook optm umarım bebislerimiz ıyıdır.

Evet ayrı kalınca KK çok özleniyor.
Eve gidince dönersin sahalara bekleriz.
Merak etme çok şey kaçırmadın,zaten herkes bebeklerle uğraşmaktan çok uğramaz oldu,
Senin de bebişin iyidir inşallah kendinize iyi bakın.

kzlar bişey sorcam benim kızım ayın 30 unda 2 aylık oluyor.sağlık ocağındaki hemşire ayın 7 sinde yaparız aşıyı dedi.perşembeye denk geliyor ama ayın 30 uda perşembeye denk geliyor.acaba neden tam 2 aylıkken yapmıyolar sizdedemi öyle oldu.

selam canım verem asısı yaklaşık 20dozluk bir şişede tüm bebekleri persembe günü cagırıyorlarkı ilaç ziyan olmasın diye

arkadaşlar bende temuz 2010 annesiyim. kızım 8 temmuz doğumlu. 2. ay aşımızı yaptırdık. 2 tane bacaktan bir tane koldan yaptılar. verem aşısı bu aşların içindemi yoksa onu ayrıca yaptırmak gerekiyormu yani 2. ayda sadece 3 aşımı yapıyorlar

Güzel kıdemli anneler günaydın hepinize. Ben 2010 "çakma" eylül annesiyim ama yavru Ağustosta doğdu :) Ağustos annesi oldum böylece

Sizlere bir konuda danışmak istedim. Aranızda bebeğini sünnet ettiren var mı? Süreç nasıldı? Rahat ettiniz mi? Yaklaşık olarak ücreti, yeni doğan sünnetleri ne kadar oluyor acaba? Benim bebeğim bu gün tam 1 ay, 1 günlük oldu. Bu hafta, en geç 2. ayın sonunda sünnet ettirmek istiyoruz. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Hepinize yavrularınızla sağlıklı ve huzurlu uzuuun ömürler diliyorum

koldan yapılan verem aşısı diye biliyorum ben.

Günaydınnnnnnnnnn.
anam saate bak günaydınlık hal mi kalmış.
Ne biliiim sabah sandım:)))
Hayırlı güzel bir hafta sonu diliorummmmm.Temmuz analarınaaa:)))

misskapris merhaba

ben kızıma seslere ve renkli oyuncaklara çok güzel tepki veriyor diye oyun halısı aldım.bayıldı resmen.hatta sallanan oyuncaklara vurunca ses çıkardığını farketti.şimdi yarı bilinçli kendisi vuruyor ses çıksın diye.birde halının farklı yerlerinde hışırtılar çıkaran kumaş parçaları var elini yana ayınca onların üzerine geliyor ve hemen kafasını o tarafa çeviriyor.halının yastığı da var.yüzüstü yatarken etrafa baksın halının aynasıyla oynasın diye.

ben nette araştırmıştım.bu aylarda kendi benliğini fark etsin diye aynaya baktırın diyorlar.birde parlak renkli sesli hareketli objelere.benim halıda hepsi var.oynarken çok güzel sesler çıkarıyor bi görsen

günaydınn bende ancak kahvaltı yapabildim
akşamda misafir vardı mutfak felaket biri gelip topsa ne iyi olur :))

Kızın kaç ayklı canım ?
Bir de halını nerden aldın markası ve fiyatını yazar mısın?
O halıları ben de beğeniyorum ama çok çeşit var,
Ve benim elimle inceleme imkanım yok bulunduğumuz yer dolayısıyla netten alıcam büyük ihtimalle sen kendininkini tavsiye etmişsin ne güzel,marka ve fiyatını da verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…