2010 Temmuz Anneleri : )

merhabalar,
oğluşunu sünnet ettiren varmı aranızda arkadaşlar ? özellikle izmirdeki arkadaşların tavsiyesine ihtiyacı m var.. çok kararsız kaldım. bi yerden 1000 lira fiyat verdiler . pahalı geldi.. birde üç aylıkken uygun oluyormu bilmiyorum. kimi doktorlar olmaz diyor kimisi olur..

selam kızlar,
bugün 2. ay kontrolümüze gittik. kızım 700 gr almış. bidahaki kontrole 1000 gr olmazsa seni kovalarım dedi doktor amcamız. ama 24 saat emiyo daha ne yapayım ki dedim, güldü adamcağızda... boyu sadece 4 cm uzamış. geçen ay 1250 gr almış ve boyu da 6 cm uzamıştı. bi abukluk mu var acaba ya? canım sıkıldı valla

bende regloldum ama 1 buçuk gün sürdü kansızlıktanmıdır nedir sonra turuncu oldu sonra sarı oldu kesildi.

efim bende sağlık ocaklarından nefret ediyorum özelliklede herşeyi çok bilen ama aslında bi b. bilmeyen personelden nefret ediyorum. küçük dağları onlar yaratmış bizse saf cahil gün görmemiş hatta aptalız sanki.. drları bilmiyorum hiç sağlık ocağında dra görünmedim ama hamileliğimden beri ebeler hemşireler sinir ettiler beni. dün çocuk aşı oldu ağlıyor diye ebe dövecekti zaten beni sabrımı denedi bebek bu aşı oldu ağlar tabi zaten iriyim bi çaksam popomla deviririm onları inanki

sünnet fiyatlarını araştırmadık ama doktorların çoğu 6-12 ay arasındayken veya 6 yaşından sonra öneriyo

sıkma canını bebişler büyüdükçe kilo alımları ve uzamaları azalıyo
bizimkide hep ayda 1.5 kilo alır ve 4 cm uzardı ama bu ay bir kilo almış ve 3 cm uzamış
ona rağmen doktorumuz şişman değil ama kilolu dedi

benim kızımda 2 aylık ama daha 4500 olmadı hala 4300 gram ve boyuda dün sağlık ocağında 62 cm çıktı. neden kilo almamış diy ebeni döveceklerdi nerdeyse şuursuzlar halbuki çocuk tombul olunca sağlıklı anlamınamı geliyor tamam tombiş daha sevimli oluyor ama kilo almıyorsada bunda benim suçum ne ? vicdanım rahat emziriyorum. doymuyo doymuyo diye başımı yediler mama verdim kabız oldu yine ben çektim günlerce. en iyisi kulakları tıkamak. 2 aylık bebek 4000 ile 6000 gram arası olursa normalmiş. boyuda 54 cm ile 60 cm arası ise normalmiş. turkcelden bebek diye üye oldum hergün anadolu sağlık merkezinden mesajlar geliyor ücretsiz. orda öle yazıyor. yani cnm takılma boya kiloya gelişimi normal kaldı ki sağlıklıysa varsın zayıf olsun ya da boyu kısa olsun. önemli olan sağlık. çocuğum zayıf ama tombik olsaydıda inan aynı şeyi savunurdum. çok şükür çocuklarımız otistik değil bişey deil.

teşekkürler canım. bana da emeklemeden rahat oluyor dediler. en doğru kararı verelim derken iyice şaşırdık valla..

bizede doktorumuz sadece kiloya bakarsak kilolu ama boya göre normal dedi.. 2.5 ay sonunda 62 cm 6400 gr oldu oglum. kilo ve boy artışı 2. üç ayda azalacak. 3. üçayda biraz daha azalacak.

ben kızım doğduğundan itibaren silikon meme ucu kullandım hala da kullanıyorum normal memeyi almıyor ama hala yara kanaması geçti ama acısı devam ediyor

medacım herkeste farklı oluyor ben doğum sonrası topiclerini okuyorum orda 1 sene geçtiği halde hala regl olmayanlar varmış. bende doğumdan 2 ay sonra oldum ama 1-2 gün sürdü.

benim de aynen 2 ay sonra oldu bir kaç gün sürdü ve çok az oldu regl dir di mi böyle az olnca ben de şaşırdım
biz regl olduk ya emziriyoruz da bu durumda sütün 3 ay koruma muhabbeti geçerli midir acaba? sempatiksalakcinni

froya senin kızının adı da mı eda.benimkinin de!maaşallah allah analı babalı büyütsün.doğum tarihi ne tam olarak

Amin canım. hepimizinkini inşallah. kızımın adaşı varmış meğer sitede,çok sevindim )
doğum tarihi 14 temmuz. sizinki??

merhaba kızlar.

bugün kuzey çok fazla uyuyor. normalde gündüz uykusu çok az yarım saat falan uyuyup uyanıyordu. şimdi uyanıyor emerken uykuya geri dalıyor.

kakasıda biraz cıvık ishal mi oldu acaba;?

offf çocuk bakmak çok zor iş yahu...

sağolun kızlar ya...

Slm kızlar..Adet olmaktan bahsetmişsiniz, bende adet olmadım. Ne güzel 2 ayda adet olanlar var. Benim ilk doğumumdan sonra 4 ay adet olmadıydım düzgün korunabilmem için dr bana adet olmam için hap verdiydi adı farlutal dı emzirirken süte etkisi yok dedi.Kutudaki hap bitince adet olunuyor daha sonra spiral taktır dedi süt korumaz dediydi. Beş sene spiralle korunmuştum..

selam arkadaşlar bende temmuz annesiyim 22.07.2010 hepinize hayırlı olsun sizinde bebişleriniz benim kızım gibi gazlı mı? delirmek üzereyim ikinci çocuğum ama ilkinde hiç bukadar sorun yaşamadım kızım sancıdan ağlamaktan artık mahvolmuş durumda önerilerinizi bekliyorum

canım benim son adet tarihim 22 ekimdi 20 temmuzda doğum yaptım 23 eylüülde yani bugün adet oldum ama çok az geliyor.

onu ben söylemiştim demek doğru değilmiş çok şaşırdım valla. bilgilendirdiğin için sağol. ne kadar ilginç şu sağlık ocakları.

Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum ben de sorayım..
Çalışanlar doğum parasını aldınız mı?
Nasıl aldınız?
Benim 2 eylülde bitti iznim ama ben hiçbirşey yapmadım..

muhasesebeci prosedürü biz halledicez sen gidip çekicen dedi ama ben gitmedim daha??

ben ssk lıydım
doğumdan sonra evrakları kendim ssk ya teslim ettim dopum izninin bittiğini işyeri internet üstnden bildirmişse hemen gidip doğum yaptım deyip paranı alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…