herkese selam kızlar çok kötüyümm moralm çok bozuk kayserdende taşınıyoruz daha 2 ay oldu taşınalı
of Allah ım
brde bebeğim uyumuyor sürekl uyanıyor yüzüstü emzğn tutarak uyurdu artık kafasını kaldırdığından emziğiin düşürüyo we uyumuyo sürekl ağlıyo off napcağımı şaşırdım gündüz hç uyumuyor nerdeyse gecede süreki kalkıyor bende çok yoruldum vücudum we beynm dayanmıyor bu kadar şeye
Selam herkese
ben 2.ay aşısını ve veremi yaptırdım kızlar gece epey ateşlendi..Calpol verdim düştü çok şükür..
herkese selam kızlar çok kötüyümm moralm çok bozuk kayserdende taşınıyoruz daha 2 ay oldu taşınalı
of Allah ım
brde bebeğim uyumuyor sürekl uyanıyor yüzüstü emzğn tutarak uyurdu artık kafasını kaldırdığından emziğiin düşürüyo we uyumuyo sürekl ağlıyo off napcağımı şaşırdım gündüz hç uyumuyor nerdeyse gecede süreki kalkıyor bende çok yoruldum vücudum we beynm dayanmıyor bu kadar şeye
saol cnm .. eşmlern iş meseleleriden dolayıcanım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor heleki minik bir bebekle.
yeni, taşınmışsınız oraya neden tekrar taşınıyorsunuz ki?
Allah yardımcın olsun canım ne denilebilir ki.......
medaa senin bi fikrin varmı sorumla ilgili
büyük harflerle 2010 temmuz anneler yazın kızlar
arkadaşlar merhaba,
bu gün rota virüsü aşılarımızı yaptırdık.
2 doz oluyormuş..
ilk dozumuz oldu,önümüzdeki ay 2. dozumuz olucak inşallah..
ölçümlerimiz de yapıldı..
kızım 5720 gr-55 cm
oğlum 5650 gr-55,5 cm
kiloları fena değil de sanki boyları kısa gibi geliyor bana...:çok üzgünüm:
Sağlıkları yerinde Allah a şükür
rca ederm kızlar..
bişi sorcam bebeğinizn uyku düzeni nasıl benmki hiç uyumuyor ankaradan ewime geldğiimden beri naapmam lazımm
maşallah gayet iyiler
ama bişey sorcam bizim doktor rota virüsü için 3. ay ve 6. ay demişti iki doz yapılıyo diye sizinki neden erkenden yapıyo
bizimde pek düzenimiz yok gece uykusuna alışsın diye saatlerce sallıyorum ancak 2-3 gibi uyuyo sabahta 7-8 gibi kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?