2010 Temmuz Anneleri : )

ben kızımı 11 gibi emziriyorum en son sabah 5 kadaR uyuyo bide sabah8 de kalkıyo

maşallah size
bende 11-12 gibi emziriyom sallamaya başlıyom 2-3 gibi bidaha emziriyom sonrasında uyuyo
sabahta kalkıp emiyo tekrar uyuyo öğlende kalkıyoz biz yani

bizmki gündüz hiç uyumuyo gecede 5-6 saat anca oda sürekl uyanıyo sabah 6 gbi kalkıncada Hiç yatmıyoo naapmam lazım bilgs olan varmıı

maşallah size
bende 11-12 gibi emziriyom sallamaya başlıyom 2-3 gibi bidaha emziriyom sonrasında uyuyo
sabahta kalkıp emiyo tekrar uyuyo öğlende kalkıyoz biz yani

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

ayşecim maşallah bebişlerine. kendinde ne kdr güzel söylemişsin sağlıkları yerinde diye. benimde kızım en son dr gittiğimde 4500 gram bile değildi. ama boyu 62 cm olmuş. çok üzüldüm neden kilo almıyor diye ama artık hiç üzülmüyorum sağlıklı olsun yeter sende çok iyi biliyorsunki miniklerimizin gelişimleri birbirinden farklı. boş yere kendini üzme. 2 aylık bebişler 4000 ile 6000 gram arası ve boylarıda 50 cm ile 60 cm arası olunca normalmiş bana hergün anadolu sağlık merkezinden bebişlerle ilgili mesaj geliyor. buda geçen hafta gelen mesajlardan biriydi.

Yine kimsecikler yok..Ben artık uykusuzluktan iyice sersemleşmeye başladım.kafamçokkarıştı Bugün oğlum kaka yaptı üstüne de geçti, altını üstünü değiştirdim kirli çamaşırları makinaya götürürmek yerine çöpe attım :roflol:sonra görümcem giysileri çöpe attın dedi. Bende bakınca farkettim ben çöpe bez attım sanıyorum meğersem oğlumun giysilerini atmışım kafa iyice gitti.:bbo:

Benim de doğuştan böbreğimin biri yok,
üstelik ben bunu hamileliğimde yani 27 ysşında öğrendim,
Ki bu tarihe kadar hiç bir problem de yaşamamıştım,
Öğrenmesem daha iyiydi hatta,
zaten büyük bir problem diil,
diğer böbrek onun görevini üstlenip normal bir insanınkine göre 2 kat çalışırmış,
Korkmasın tek problem bu olsun,
Şimdiki bebekler ne şanslı ben 28imde öğrendim,
onlar anne karnında herşeylerini biliyolar,
Gerçekten bi problem doğurmuyor araştırsın ağlayıp da bebeğine şimdi böyle daha fazla zarar vereceğine.
Bence annenin böyle üzülmesi bebeğe daha fazla zarar verir sen öyle söyle o arkadaşına.

İyi bebişini atmamışın.kaydirigubbakcemile3
Ayy çok güldürdün beni yaa...

selam arkadaslar nasılsınız? denızcıgım bıtek sen varsın tanıdık....allah bagıslasın defnecık saglıkla gelmıs rabbım sıze bagıslasın tontısı....herkes nasıl ıyı mı?

sağol canım iyi dileklerin için amin diyeyim..
sen de hamilesin sanırım..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
burda herkes iyi sen nasılsın?

olacak o kadar..sempatiksalakcinni

rca ederm kızlar..
bişi sorcam bebeğinizn uyku düzeni nasıl benmki hiç uyumuyor ankaradan ewime geldğiimden beri naapmam lazımm

yasmin kolay gelsin ve allah sabır versin.şehir değişikliği olduysa havanın (daha doğrusu odasının ) nemi, sıcaklığı etkiliyor olabilir.bana göre sıcaklık çok etkiliyor.

senin bebişin yediği boya gidiyo maşallah onun için sana zayıf gibi gelir., benim kızımdaa 57 cm 4900 grdı enson sağlıklı olsunlar gelişimleri düzgün gittin daha ne isteriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…