bunun kenarları neden yokkı bebek duzer bunden bızımkı cok hareketlı cunku
ekleyebildiysem eğer resmi anadizi bu galiba canım..ben de alıp almamakta çok kararsız kaldım..hep kucak istiyo benimki.acaba bunda durur mu bilemedimbilmiyorumkismile
sonunda bende facedeki guruba katıldım:)
froya vallahi bu kadar olur benim kızım da 14 temmuz doğumlu.ne tesadüf değil mi?allah bahtlarını açık etsin!
facedeki grurbu ben bulamadım 2010 temmuz anneleri temmuz anneleri hep aradım ama hiç çıkmadı sonuçlarda
bunun kenarları neden yokkı bebek duzer bunden bızımkı cok hareketlı cunku
acaba bunda durumu
benım en-vde salıncak var one gıdıpgelıyor ondada mıdesı bulanıyor sankı
eskı salıncaklar gıbı yanlardan sallansa daha ıyı olurdu
fıyatı ne kadar acaba
safkan merhaba
ben de ana dizini yeni duyanlardanım.geç oldu maalesef.ben başka bişey aldım onun yerine.ama netten baktım.belki alırız diye yaklaşık 55 - 60 tl fiyatı.ana dizi diye yaz hemen çıkıyor.birde pier cardin in var bi sitede o biraz pahalı.
arkadaşlar aloynaver diye bir site var,oyuncak kiralama sitesi,tesadüfen keşfettim..ayına yaşına göre 1 aylık veya 3 aylık oyuncaklar kiralanıyor..oyun halıları da dahil içine..
kızlar selamlar,
bebişler ne alemde büyüyorlar mı ?
bişey sorucam sizlere, ayak tabanlarınızda ağrı var mı ? mesela ayak topuğunuza bastırdığınızda falan ağrıyor mu ?
bende hamilelik sonrası başladı nedir bu anlamadım...hayır doğum sonrası 5kg fazlam var ama ona rağmen deli gibi ayak tabanlarım ağrıyo..yoruluyorum gündüz bebekle acaba ondan mı ? sizde var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?