2010 Temmuz Anneleri : )

ekleyebildiysem eğer resmi anadizi bu galiba canım..ben de alıp almamakta çok kararsız kaldım..hep kucak istiyo benimki.acaba bunda durur mu bilemedimbilmiyorumkismile
bunun kenarları neden yokkı bebek duzer bunden bızımkı cok hareketlı cunku
acaba bunda durumu
benım en-vde salıncak var one gıdıpgelıyor ondada mıdesı bulanıyor sankı
eskı salıncaklar gıbı yanlardan sallansa daha ıyı olurdu
fıyatı ne kadar acaba

selam kızlar
verem aşınızın tuttuğunu nasıl anladınız? bizimki başta kızarmıştı ama şu an yeri belli bile değil. sanırım bizimki tutmadı (

safkan merhaba

ben de ana dizini yeni duyanlardanım.geç oldu maalesef.ben başka bişey aldım onun yerine.ama netten baktım.belki alırız diye yaklaşık 55 - 60 tl fiyatı.ana dizi diye yaz hemen çıkıyor.birde pier cardin in var bi sitede o biraz pahalı.

arkadaşlar aloynaver diye bir site var,oyuncak kiralama sitesi,tesadüfen keşfettim..ayına yaşına göre 1 aylık veya 3 aylık oyuncaklar kiralanıyor..oyun halıları da dahil içine..

teekkurler :))
denemedende aınmazkı acaba bızımkı bunu severmı
hem evde salıncakta var
60 tl de az degıl aslında

arkadaşlar aloynaver diye bir site var,oyuncak kiralama sitesi,tesadüfen keşfettim..ayına yaşına göre 1 aylık veya 3 aylık oyuncaklar kiralanıyor..oyun halıları da dahil içine..

biraz siteyi inceledimde
oldukça faydalı :))
sonuçta çocuklar çok çabuk büyüyo ve bu bebeklik oyuncakları çok kısa bi zamanda rafa kalkacak

kızlar selamlar,

bebişler ne alemde büyüyorlar mı ?

bişey sorucam sizlere, ayak tabanlarınızda ağrı var mı ? mesela ayak topuğunuza bastırdığınızda falan ağrıyor mu ?

bende hamilelik sonrası başladı nedir bu anlamadım...hayır doğum sonrası 5kg fazlam var ama ona rağmen deli gibi ayak tabanlarım ağrıyo..yoruluyorum gündüz bebekle acaba ondan mı ? sizde var mı ?

sunny iyi geceler,geçmiş olsun

eğer hamileliğinde hareketlerini azalttıysan doğum sonrası kas ve kemiklerde güç kaybı olabilir.benim de dizlerimde var ağrı.kaslarım güçsüzleştiği için.birde kalsiyum eksikliğinden olabilir.bebekler bizdekini alıp götürüyor hamilelikte.

benimde bel ve sırt ağrılarım var sanırım fazla ayakta geziyoz
sanırım artık merdivenlerde barışı arabasıyla taşımamalıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…