benimde bel ve sırt ağrılarım var sanırım fazla ayakta geziyoz
sanırım artık merdivenlerde barışı arabasıyla taşımamalıyım(
ii geceler kızlar...
medacım taşıma tabi maşallah barış tosuncuk
iyigeceler cnm taşınıyormuşsun hayırlı olsun. bebişin ne durumda bgn biraz daha iyi misiniz?
iyi gecelerrr sana da ewet canım taşınıcaz ynehayırlımı değlmi bilmyorumm artıkk
bebekde düzelmedii uyumuyo naapcam bilmiyorum çok kötüyümm sen nasılsın prensesmizz nasıll toparlanmaya başladımı ?
bugün bütün gün gaz çıkarmaya çalıştık çok sıkıntısı vardı. kiloda almıyor 15 günde 200 gram alıyor ama boyunun maşallahı var boyu uzuyor. canım bak herşeyde bir hayır vardır böyle düşün taşındığında herşeyin çok güzel olacağını düşün biliyorum zor hamileyken taşındım neler çektim bebekle seninkide zor olacak ama kısmet böyleymiş de. iş için taşıncaksınız ya en azından taşınmanızı gerektiren bir işiniz var ya oda olmasaydı? bebek doğdu doğalı bir nevi pollaynnacılık oynuyorum her şeyin olumlu tarafını görmeye çalışıyorum yoksa bende hala girdiğim bunalımdan çıkmış değilim kendi kendime cebelleşiyorum. birde sana önereceğim 2 şey var humananın rezenesi ve iyigeceler çayı var. ben bahara saat 11 gibi onlardan içiriyorum azar azar çokta seviyor içiyor. sende dene canım belki uykusuna iyi gelir.
iyi gecelerrr sana da ewet canım taşınıcaz ynehayırlımı değlmi bilmyorumm artıkk
bebekde düzelmedii uyumuyo naapcam bilmiyorum çok kötüyümm sen nasılsın prensesmizz nasıll toparlanmaya başladımı ?
bebegı emzırdıkten sora bı 30 dk kadar dık pozısyonda kucakta tutmak lazım yoksa mıde bulantısı yutkunma kusacak gıbı olma ve kusma yapıyorSelam herkese biz de arabamızla Izmire gittik . Annemlerin yazlıgına yeni döndüm . Ilk gun baya olaylıydı nerdeyse geri dönüyorduk .Bebek arabada cok ıyı uyudu ama Izmire varınca cok huzursuzlandı .İlk gun gittiğimiz evi dağ kenarında bebekle dırek oraya gıttık temız havadan mıdır nedir bebege bı huzursuzluk geldi o gece cok agladı emzırmeden sonra kustu normalde de kusar ama her emmeden sonra kustu cok korktuk . O gece denız kenarındaki eve gectik arabada uyuttuk . Ertesi gun normale döndü .
Bide kaldıgımız yer aksamları ve sabahları cok serın oluyor ben de korktugumdan kada da bere eller de eldıven oyle gezdırdım sabahları oglen sıcak olunca cıkarttım.
Bebek uyurken yuzduk dınlendık guzel gectı bebeek annemlerde cok sey ogrendı yuzu daha bı beyazladı .
Bugün RÜZGARcık 2. ay aşılarını oldu.
Anam o verem aşısı ne öyle,
sağlık ocağını ayağa kaldırdı biizm oğlan,
Gözyaşıyla ağladı kuzum,
Diğerlerinde o kadar çok ağlamadı Allahtan,
sağlık ocağından çıktık sustu maşallah,
Hep öyle ağlar sandım gözüm korktu,
ama eve geldiğimizden beri sakin şimdi de uyuyor,
3 gün yıkamayacağız.
Ama silebilirim dimi kızlar onu sormayı unutmuşum biizmki ağlayınca.
bunun boyla posla ne alakası var ki..kıskanç ve patavatsız bir hanımış demek ki..ben de uzunum ( sütüm yetersiz ama emziriyorum yine de )ama hiç aklıma gelmedi uzun olanın sütü çok olur,orta ya da kısa olanın az olur diye..Yaa bi de bugün çok kalabalıktı sağlık ocağı,
tadilat da vardı öff sinir oldum,
Yavrumu gören ooo ne tombiş nasıl besliyosun falan diyolar,
Bi tanesi sinir etti beni,
Kendi bebeği kilo almıyormuş,sütü yetmiyor diye mama veriyormuş,
Baya da iri kıyım bi hatun,
Vay be sen böyle küçücüksün sütün nasıl da yaramış hiç mama vermedin yani hıı?
demez mi,
sanki yalan söyleyeceğim,
hem bunun minyonlukla ne alakası varsa,
Moralimi bozdu katana karıalsanaalsanasmile
de mi,benim de hoşuma gitti..olumunekankayizsmileAaa ben o al oyna ver sitesine bayıldım,
Bebeğimin dokunacağı şeyleri kesinlikle almam ama mesela ışıklı müzik kutusu alacaktık bunun yerine kiralamak ne kadar uygun,
Süpermiş sağol Ayşe Çınarlı tavsiye ettiğin için.
aşı olan yerlere su değmemesi gerekiyo okadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?