- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
canım arkadaşlarım ben çok oldu hiç buralara uğrayamadım belki hatırlamazsınız da beni..21 temmuz da doğum yapmıştım.birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle uzun bir aradn sonra.lohusalıkta ne gereksiz şeyleri kafama takmışım.yok sütüm az mı geliyor,bebeği beslemiyor mu,mama vermek zorunda mı kalıcam,2 gün oldu kaka yapmadı mı,acaba erken mi bebek sahibi oldum,kayınvaldem ne demek istedi vb...bir sürü gereksiz şey...doğumumun 37. günü sabah 6:30 sıralarında bebeğimi emzirmeye başlamıştım ki telefonum çaldı abim arıyodu açtım'yasemin çabuk gelin annem çok hasta'..annem o an beyin kanaması geçirmişti.12 gün yoğun bakımda uyuttular ve bir daha hiç uyanmadı.13.gün sabaha karşı vefat etti.o an anladım ki birçok şeyi içimizde,dilimizde çok büyütüyoruz.hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz.şimdi sütüm de yok annem de.Allahım kızımı verdi annemi yanına aldı.kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum.paylaşma nedenime gelince sağlık olduktan sonra(bizler ve sevdiklerimiz için) gerisi hallolur.Allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bize.
Hangisi senın kızın cnm en son ıkı tane resım eklenmıs onlar mı ?
canım arkadaşlarım ben çok oldu hiç buralara uğrayamadım belki hatırlamazsınız da beni..21 temmuz da doğum yapmıştım.birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle uzun bir aradn sonra.lohusalıkta ne gereksiz şeyleri kafama takmışım.yok sütüm az mı geliyor,bebeği beslemiyor mu,mama vermek zorunda mı kalıcam,2 gün oldu kaka yapmadı mı,acaba erken mi bebek sahibi oldum,kayınvaldem ne demek istedi vb...bir sürü gereksiz şey...doğumumun 37. günü sabah 6:30 sıralarında bebeğimi emzirmeye başlamıştım ki telefonum çaldı abim arıyodu açtım'yasemin çabuk gelin annem çok hasta'..annem o an beyin kanaması geçirmişti.12 gün yoğun bakımda uyuttular ve bir daha hiç uyanmadı.13.gün sabaha karşı vefat etti.o an anladım ki birçok şeyi içimizde,dilimizde çok büyütüyoruz.hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz.şimdi sütüm de yok annem de.Allahım kızımı verdi annemi yanına aldı.kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum.paylaşma nedenime gelince sağlık olduktan sonra(bizler ve sevdiklerimiz için) gerisi hallolur.Allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bize.
kızlar siz rota virüsü aşısı yaptırdıktan sonra bebeklerinizde bi değişiklik oldu mu?
barış gündüzleri uyur tamam ama aralıksız uyumazdı emer bir saat oturur bir saat uyurdu
bugün aşıdan sonra gözünü açmadı sadece açıktığında kalktı emdi gene uyudu halada uyuyor
melahatk canım,face den sana mesaj yazan bendim :)
bu arada kızım :) silicem alıntı yapmayınız ...
MEGAVIDEO - I'm watching it
canım böyle 7-8 fotograf birleştirip tek foto halinde koydum.
Hangisi senın kızın cnm en son ıkı tane resım eklenmıs onlar mı ?
Cnm ben goremıyorum ekleyemedın herhalde
selamlar
bu akşam kızımla baş başayız. eşim iş yemeğinde(
Slm Froyacım,
Hdi bakalım ana kız takılın bu gecede:))
laylayloom ve aşiyan çok şeker kuzularınız yaa bayıldım
41,5 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?