2010 Temmuz Anneleri : )

yasminduru başın sagolsun okurken yazdıklarını gözyaşlarıma hakim olamadım.benim annem hayatta ama annesizlik çok zor.yengemin annesi vefat etti onlardan biliyorum çok acı çektiler yengeminde küçük bebegi vardı sütü gitti onunda annesinin vefatında.ALLAH SANA SABIR VERSİN.BEBEGİNE SAGLIK SIHHAT VERSİN YÜCE RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN EVLATLARIMIZI

başın sağolsun söyliycek pek bişey yok :sinifsinif:

kızlar siz rota virüsü aşısı yaptırdıktan sonra bebeklerinizde bi değişiklik oldu mu?
barış gündüzleri uyur tamam ama aralıksız uyumazdı emer bir saat oturur bir saat uyurdu
bugün aşıdan sonra gözünü açmadı sadece açıktığında kalktı emdi gene uyudu halada uyuyor

allah yardımcın olsun cnm qerçekten çok zor okurken bile aqladım allahh sana sabır wersin sen bebeqin için daha qüçlü oll :gitme:

başın sağolsun yasmin duru anneciğinin mekanı cennet olsun

gecen hafta giremedim umarım herkesler iyidir ,
dün oğluşuma mevlüt yaptım cok kalabalıktı allah gelendende gelmeyendende razı olsun .. ya sabah fark ettim ki benım cuma günü işbaşı yapmam lazım of ya nası bırakıp gıdıcem ya .. bu arada aranızda dogum parası alan oldumu .

Benimkinde aynen öyle oldu butun gun mızmızlanan cocuk mışıl mışıl uyudu . Hatta cok iyi yonde değişti yuzu hala sarılıktan esmer gibiydi 2. ay aşılarından sonra cok rahatladı sanki .. Korkmana gerek yok cnm biz bile o kadar aşı olsak uyku yapardı vala benım ıcım cok rahat ıyıkı yaptırmısım dıyorum .

eşi görmeden silinmiştir .....:)))))

alıntı yapmassanı sevinirim kızlar tekrar silerim eşim görmeden :))

Son düzenleyen: Moderatör:
yasminduru başın sağolsun. çok üzüldüm. anneciğinin mekanı cennet olsun. Allah kalanlara uzun ömür ve sabır versin.

Slm Froyacım,
Hdi bakalım ana kız takılın bu gecede:))

evet şekerim, her gece babası uyuturdu. inşallah yine onu beklemez de uyur vaktinde :))
bizim gündüz uykuları hala düzene girmedi. en fazla 3 saat uyuyoruz gündüz. saat 7 den beri toplam 2,5-3 saat anca uyudu. ama neyseki bugün çok mızlamadı da ben de mutfakta işlerimi hallettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…