2010 Temmuz Anneleri : )

sizler bebişlerle alışveirş merkezlerine gidiyor musunuz ? bazen mecburen gidiyoruz biz ama ne zaman gitsem birileri ya bu bebek daha çok ufak diye yorum yaptılar ben de şimdi gidemez oldum..tıkıldk kaldık eve ..

Biz de bir kere gittik,
çok ses ve kalabalık sanırım bizimkinin hoşuna gitti,
mışıl mışıl uyumuştu,
O zaman çok küçüktü ama Rüzgar,
20 günlük falandı,
dışarısı çok sıcaktı bizde ince giydirmiştik,
alışvrişmerkezinin içi ise çok serindi,
üzerini örttüm kapattım ama sanki hep üşüyomuş gibi gelmişti.

Bize de sürekli aaa bu çok minnak neden çıkarttınız dışarı falan filan diyen çok oldu,
amaaaaaaaan milletinin ağzı torba diil,
Valla bulunduğum yerde alışveriş merkezi olsa ben şimdi daha rahat giderim,
Çünkü artık daha çok büyüdüler,
Ama çok fazla kalmamak lazım,
çünkü havasız ve bir çok kişinin bulunduğu ortamlar,
Az da olsa gidin gezin yaa bişey olmaz alışşsın çocuk.

Ben de hiç sevmem koltuk örtülerini,
ben sürekli alt açma minderleri var ya onların üzerinde yatırıyorum oğlumu.
ama bi zaman sonra sığmayacak,
Sanırım ben de bişeyler örtücem.

misss bende all açmaya yatırıorum ama bazen kucaktayken falan kusuyorr ... o zman bile koltuğa denk gelior tabi birde altını açınca fışkırtarak işer isee :):):) her yer batıorrr o yüzden alıcam
pike tarzı birileri gelince kaldırırım nede olsa

canım öyle diyenleri takma.banada diyolar ama evde bunalmakta istemiyorum.her yere gidiyorum.

yani evet evde durunca da insan patlıyor...40 gün çıkmadık zaten, 2,5 aylık oldu, şimdi de daha çok ufak yazık etme falan diyo alışveriş merkezinde tanımadığım insanlar..ben de biliyorum sağlıklı değil ama ihtiyaçlar var napalım..

Son düzenleme:

evet çok fazla kalmadan ihtiyaçları giderip gelmek lazım..valla evde durmak bana çok batmaya başladı, evden çıkmadığım gün kafayı yiyorum resmen..düşünüyorum kızımı da alıp nereye gitsem diye..evde otur otur nereye kadar oturmaktan bütün kemikler ağrıyo işte.

canım valla çok hoşsun.seninle bebişlerimiz arasında bir gün var benim oğluşumda 23 temmuzda doğdu.dün aşılarımızı yaptırdık.ishal aşısını yaptırdınmı canım ben hala kararsızım.

Oooo bilmem mi o fışkırtmaları,
bizimki bir kere oturma odasında açmıştım altını,
kakasını yapınca,
bi daha kesinlikle yatak odamdan başka bir yerde açmamaya karar vrdim,
orda en azından nevresim batarsa hemen makinaya atıyorum tertemiz çıkıyor,
işte oturma odasına da örtü alınırsa daha hijyenik olur doğru diyorsun.
Daha neler yapacaklar eşyalara,
yediklerini götürüp sürecekler koltuklara,
çizicekler boya kalemleriyle,
Amaaaaaaaaan valla ben çocuğumu sınrılamaacağım oğlum büyüsün değiştiririz eşyaları
Zaten modası geçti eşyalarımızın,
Yenilere bayılıyorum ne güzel şeyler var yaaaaaaa.

ben bugün babycenter da okudum yere pike serin gobek ustu yatırın diyordu sabahtan denedim..aman bir zorlandı bir zorlandı ...kafayı kaldırıyolar ya sanırım yoruluyorlar...bir süre sonra başladı yırtınmaya..şu oyun halılarından alayım diyorum ikea da görmüştüm...

ya kızlar alın gezin çıkın pinpirikli olmamakta fayda var ..
sokakta büyüyen çocuklar evde büyüyen çocuklardan daha sağlıklı oluyorlarr..sonuçta artık iç mekanlarda sigara içmekte yasak yanii bebeklerimiz dış ortamlara alıştırmamız lazım
narin hemen hasta olan çocuklar çok pinpirikten oluyorrr..
eskilerr kundakta tutar tarlada gölgeye bırakır işlerini yaprlarmış

O senin hoşluğun tatlummmm:)))
Yok daha rota virüsü yaptırmadım,
ama yaptırıcam kesin,
Sen ne düşünüyorsun?

kızlar sizdedemi var kusma sorunu ya ben bu kusması yüzünden bi yere gidemiyorum.kimin evine gitsem kusuyor valla çok utanıyorum.zaten benim evin her köşesine kustu.şu kusmalar geçsin evin büyük bir temizliğe ihtiyacı var :))

ya evet cidden süper şeyler varrr ...
eşim o mobılyalrı alırkennn bu kadar pahalısını alma dediii ilerde yenıleri çıkar değiştirisin dedi yook inat ettim eşya bu sürekli değişirmi dedimmm..
iyi madem dediii bundan başka mobılya yok sana dedii:):) sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ama şimdiii süper şeyler varrr içim gidiyorrrrrr

Benim oğluş uyandı şimdi oyun zamanı,
Öpüorum sizi hatunlar,
Görüşürükkkkkkkkkkkkkkkk:))))))

valla bebek bu beni bebeğimle kabul etmeyene ben zaten gitemm el kadar bebeğe kusma diyemessınki :)
kustuğu yerleri hemen kosla ile siliorum cnm bekletmeden kendi üzerinide değiştirmek ten bir hal oluyorum zatenn :)

kızlar 2010 bebeklerine kızımın fotosunu koydum :)) bakın teyzeleri kızıma nasıl büyümüş sizce

valla bebek bu beni bebeğimle kabul etmeyene ben zaten gitemm el kadar bebeğe kusma diyemessınki :)
kustuğu yerleri hemen kosla ile siliorum cnm bekletmeden kendi üzerinide değiştirmek ten bir hal oluyorum zatenn :)

öle tabi canım ama insan mahçup oluyo işte.benimki fena kusuyor ama zaten her emdiğinde hepsini yavaş yavaş kusuyor.kilo alması normal olduğu için doktor ssorun yok dedi.napalım onlar sağlıklı olsunlarda hiç öenmli değil

Kızlar benim bebek cok gezenti . Ben 5 - 6 sefer bebeğimi alışveriş merkezıne goturdum . En son dün doktordan gelirken gittik . Aglarsa emzirme odalarına giriyoruz . Tabi eşim olmadan degil eşimle gidiyoruz . Bebek arabasını yatar pozisyona getiriyorum uzerine tulbent ortuyorum boylece kımse mıncıklamaya gelmiyor hem de klimalı ortamdan etkılenmıyor benım de icim rahat ediyor . Yalnız bu emzirme odaları bi acayip hele ki İstinye Parkın kucucuk tuvalet bıle var ıcınde ama buyuzden kokuyor .
En iyisi Capacity nin ki cok rahat koltugu :)))

Örtü ben sevmıyorum eger batarsa şampuanlı suyla siliyorum . Hatta ortu almıstım ikea dan geri verdim cok acayip durdu . Sanki tasınıcakmısız da uzerini ortuvermısız gibi . Zaten amacım köşe takımı aldırmak sımdıkıler eskısın de barı alalım : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…